Μού ήρθε η φλασιά από ένα πολύ παλιό διαφημιστικό σποτ, που χρονολογείται γύρω στο 1979/1980 [και γι' αυτό το θυμάμαι ασπρόμαυρο] !!! Σε αυτό πρωταγωνιστούσε ο Χρηστος Βαλαβανίδης, ο οποίος εμφανιζόταν ντυμένος Ναπολέων !!!
Ο Ναπολέων [Βαλαβανίδης] γυρίζει, υποτίθεται, από μια εκστρατεία στο σπίτι του και εκεί τον περιμένει η Ζοζεφίνα [δεν θυμάμαι ποια ηθοποιός ήταν, πάντως κι αυτή ντυμένη με ρούχα εποχής] και του λέει : "ω, Ναπολέων", καλώντας τον για ερωτικές περιπτύξεις
:sealed:
!!! Κι ο Ναπολέων/Βαλαβανίδης απαντά : "όχι απόψε Ζοζεφίνα, έχω να κάνω το μπάνιο μου με το τάδε σαπούνι" [αυτό το σαπούνι ήταν και το διαφημιζόμενο προϊόν, δεν θυμάμαι όμως ποια μάρκα]!!! Και στη συνέχεια ο Ναπολέων κάνει το μπάνιο του με το διαφημιζόμενο σαπούνι και βγαίνει απ' το μπάνιο ... άλλος άνθρωπος και φρέσκος-φρέσκος!!! Η Ζοζεφίνα τον καλεί και πάλι : "ω Ναπολέων ...", αλλά ο Ναπολέων [παρόλο που φρεσκαρίστηκε και ξανάνιωσε] αρνείται και πάλι : "Όχι απόψε Ζοζεφίνα, έχω να σχεδιάσω εκστρατεία ... στην Αμερική
" !!! Και ο Ναπολέων γυρίζει μια υδρόγειο σφαίρα και το χέρι του σταματά στην Αμερική και κάνει έκπληκτος : "α" !!! [δηλαδή ... ο Ναπολέων, χάρις στο διαφημιζόμενο σαπούνι, ανανεώθηκε ... υπέρ το δέον !!!]