Nassos83 είπε:
Ωχ, ωχ, τι μου θυμίσατε. Είχα δοκιμάσει μια "ΝΑΙ" με γεύση πορτοκάλι. Φυσικά αμέσως πετάχθηκε στο κάλαθο των αχρήστων. Έκτοτε δεν ξαναδοκίμασα σοκολάτες με κομμάτια φρούτων.
.
Ωχ !!! Τόσο χάλια ήταν η ΝΑΙ ??? Μωρ' μπράβο
Στο μεταξύ, θα πρέπει να διορθώσω το ποστ που έγραψα χθες σχετικά με τα "ψηφοδέλτια" για τα διαφημιστικά σποτ του Κουικάρα !!! Ψάχνοντας στο ίντερνετ "φρεσκάρισα" καλύτερα τη μνήμη μου ....
Λοιπόν, τα δύο δοαφημιστικά σποτ, για τα οποία έπρεπε εμείς τα παιδάκια να ψηφίσουμε "ποιο είναι το καλύτερο", ήταν "Ο Κουικάρας και το διαστημόπλοιο" και "Ο Κουικάρας και το υποβρύχιο" !!! Τα δώρα που θα κέρδιζαν οι τυχεροί δεν ήταν ταξίδια και ηλεκτρονικά τσέπης [αυτά ήταν δώρα σε άλλη κλήρωση ... εμ, δεν γίνεται να τα θυμόμαστε όλα με απόλυτη ακρίβεια #) #)], αλλά φουσκωτές βάρκες, φουσκωτοί Κουικάρες και μπάλες !!! Επίσης, τα "ψηφοδέλτια" βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, και στα οπισθόφυλλα των τευχών του Μίκυ Μάους !!! Πάντως, καλά το θυμόμουν ότι οι "τυχεροί της κλήρωσης" θα ήταν 100 [εγώ, πάντως ... δεν ήμουν στους 100 τυχερούς κι έτσι ... δεν κέρδισα τίποτα !!! ] !!! Επίσης, στα σίγουρα θυμάμαι ότι νικητήριο βγήκε το σποτ "Ο Κουικάρας και το διαστημόπλοιο" [ενώ "Ο Κουικάρας και το υποβρύχιο" δεν ξαναπαίχθηκε μετά την ... μη εκλογή του] !!! Να,λοιπόν και ... το "ψηφοδέλτιο", το οποίο εμείς τα ... 80ς πιτσιρίκια βρήκαμε στα οπισθόφυλλα [εσωτερικό μέρος] των Μίκυ Μάους μας κάπου το 1983 !!!
Την εν λόγω εικόνα τη βρήκα στο m-ad-ness.blogspot.com, σε ένα κείμενο σχετικό με τα 80ς !!! Εκεί με περίμεναν κι άλλες εκπλήξεις : είδα εικόνες κι από άλλα διαφημιστικά που βλέπαμε στα οπισθόφυλλα των Μίκυ Μάους μας [εσωτερικό μέρος], σχετιζόμενα με σοκολατούχα γάλατα !!! Είδα και Τσοκολάτα του Carnation και Μπάνυ του Dolca ..... :flower: :flower: