Αααα ... Καβουράκια !!! Αν και να σας πω την αλήθεια, αυτή τη διαφήμιση δεν τη θυμόμουν !!! Πάντως, πολύ -πολύ γλυκιά κοπελίτσα η Μαρί Κωνσταντάτου, αναμφίβολα από τα πιο όμορφα "φρέσκα" γυναικεία πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης εκεί στα 80ς !!! Το σποτ είναι γλυκύτατο με την παιδικότητα και την - καλώς εννοούμενη - αφέλειά του, όμως .... "το ουίσκυ σου΄με ... Καβουράκια"
???? Αυτό δεν σάς φάνηκε λιγάκι "άκυρο" ??? Τεσπα, ουίσκυ είναι αυτό, με ό,τι θέλεις το συνοδεύεις !!!
Η διαφήμιση με Καβουράκια που θυμόμουν - όπως και οι περισσότεροι συνομήλικοί μου φαντάζομαι - είναι η μεταγενέστερή της [περί το 1987/1988], στην οποία έπαιζε ο Χάρρυ Κλυνν !!! Σε αυτή τη διαφήμιση ο Χάρρυ Κλυνν μιμείται έναν ροκά κιθαρίστα [νομίζω ότι σατίριζε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η αμφίεσή του "παρέπεμπε" σε αυτόν], ο οποίος τραγουδάει κάπως δυναμικά : "στου γιαλού ταααα βοτσαλάκιαααα κάθονται δυο καβουράκιααααα και μασάνε γαριδάκιααααα" !!! Αυτή η διαφήμιση δεν αποκλείεται να υπάρχει στο YouTube !!! Πάντως για το σνακ "Καβουράκια" έχω να ακούσω από τότε [τέλη 80ς], προφανώς δεν "μακροημέρευσαν" ....
Εκτός από "Καβουράκια", εκεί στα 80ς βγήκε κι ένα άλλο σνακ : Τα
Καραβιδάκια !!! Θυμάμαι περί το 1982/1983 ένα διαφημιστικό σποτ, όπου μια γυναικεία φωνή τραγουδούσε δυνατά : "Καραβιδακια, καραβιδάκια" [περισσότερα δεν θυμάμαι, ούτε τι είδους σνακ ήτανε] !!! Αλλά και γι' αυτά έχω να ακούσω από τότε .....
απορια δικια μου : στο ρολο της γιαγιας ειναι στ αληθεια η Τζολυ Γαρμπη; δε μου τη θυμιζει καθολου
Noμίζω κι εγώ ότι η γιαγιά δεν είναι η Τζόλυ Γαρμπή !!! Με τον τρόπο που παίζει μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι επαγγελματίας ηθοποίος [ίσως να είναι π.χ. η γιαγιά του σκηνοθέτη ή κάποιου απ' τους συντελεστές του σποτ] ....