Η αγαπημένη μου μάρκα αυτοκινήτων...εκεί το 1986 όταν ήρθε στην Ελλάδα το σιβικ της φωτογραφίας -ακόμα και το ταπεινό 1.2 που τότε ήταν το best seller,- είχα την τύχη να το ζήσω λίγο μια και το είχε αποκτήσει κάποιος συγγενής! Πολύ καλό αυτοκίνητο! Το χτασμπακ τότε μου άρεσε λιγότερο και το εκτίμησα αργότερα!!! Το crx δεν θέλει καμία ιδιαίτερη παρουσίαση...πρόκειται για αυτοκίνητο θρύλο που κυκλοφορεί ακόμα και τώρα σε εκδόσεις 125,150,160 ίππων! Το αμάξι αυτό έχει αντέξει τα πανδεινα στα χέρια καγκουραίων και ακόμα και τώρα θεωρείται γρήγορο και πωλείται σαν ζεστό ψωμί στα μεταχειρισμένα παρά τα 30-35 χρόνια του! Μακάρι να είχαν τέτοια αξιοπιστία ακόμα και στο μισό τα σύγχρονα αυτοκίνητα! Για το ακόρντ της εποχής δεν θα πω τίποτα αφού απλά δεν μπορούσε κανείς να το πάρει τότε...λίγο η αλμυρή τιμή του Σαρακάκη, λίγο τα κυβικά...έφτανε στα επίπεδα γερμανικών πρίμιουμ οπου έχανε λόγω πρεστιζ! Αξιόλογο σίγουρα αλλά όχι για την Ελλάδα της δεκαετίας του 80!
Αυτό το σιβίκ σεντάν, αν θυμάμαι καλά, είχε περιορισμένο χώρο για την πίσω πινακίδα και οι ιδιοκτήτες την τσάκιζαν στα "αυτάκια" της.Η αγαπημένη μου μάρκα αυτοκινήτων...εκεί το 1986 όταν ήρθε στην Ελλάδα το σιβικ της φωτογραφίας -ακόμα και το ταπεινό 1.2 που τότε ήταν το best seller,- είχα την τύχη να το ζήσω λίγο μια και το είχε αποκτήσει κάποιος συγγενής! Πολύ καλό αυτοκίνητο! Το χτασμπακ τότε μου άρεσε λιγότερο και το εκτίμησα αργότερα!!! Το crx δεν θέλει καμία ιδιαίτερη παρουσίαση...πρόκειται για αυτοκίνητο θρύλο που κυκλοφορεί ακόμα και τώρα σε εκδόσεις 125,150,160 ίππων! Το αμάξι αυτό έχει αντέξει τα πανδεινα στα χέρια καγκουραίων και ακόμα και τώρα θεωρείται γρήγορο και πωλείται σαν ζεστό ψωμί στα μεταχειρισμένα παρά τα 30-35 χρόνια του! Μακάρι να είχαν τέτοια αξιοπιστία ακόμα και στο μισό τα σύγχρονα αυτοκίνητα! Για το ακόρντ της εποχής δεν θα πω τίποτα αφού απλά δεν μπορούσε κανείς να το πάρει τότε...λίγο η αλμυρή τιμή του Σαρακάκη, λίγο τα κυβικά...έφτανε στα επίπεδα γερμανικών πρίμιουμ οπου έχανε λόγω πρεστιζ! Αξιόλογο σίγουρα αλλά όχι για την Ελλάδα της δεκαετίας του 80!