Πάντως αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο παραγωγής με το οποίο έχει συνδλεσει το όνομά του Ο Άυρτον Σέννα, αυτό είναι κατ'εξοχήν το Honda NSX. Όπου συμμετείχε στην εξέλιξή του και με τη Honda να είναι σε καλή περίοδο, έφτασε το NSX να ντροπιάζει τις Ferrari της εποχής. Έχοντας παράλληλα χρηστηκότητα και αξιοποστία ασύγκριτη (γιατί HONDA).
Να κι ένα αυτοκίνητο που δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Υποθέτω από το σχεδιασμό του ότι είναι δεκαετία 70 (τέλη ίσως). Κάποιος να μας δώσει περισσότερα στοιχεία; @spyros_s έχεις κάποια ιδέα;
Το είχα δει παρκαρισμένο και το είχα περιεργαστεί, πρέπει να ήταν στα τέλη '70ς αρχές '80ς. Μου είχε κάνει εντύπωση το όμορφο σχήμα του και η ευρυχωρία του. Κατασκευασμένο στην Πολωνία που συνεργαζόταν τότε με τη Fiat (έβγαζε το Polski 128), αλλά το συγκεκριμένο είχε σχεδιαστεί ανεξάρτητα. Ήταν ωραίο εμφανισιακά και φτηνό, ωστόσο δεν έπιασε εμπορικά, ίσως να μην υπήρχε εμπιστοσύνη λόγω της προέλευσης από το τότε Ανατολικό Μπλοκ. Το εισήγαγε η εταιρία Η. Καμμένος ΑΕ που αντιπροσώπευε και τα Wartburg & Trabant της τότε Ανατολικής Γερμανίας.Να κι ένα αυτοκίνητο που δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Υποθέτω από το σχεδιασμό του ότι είναι δεκαετία 70 (τέλη ίσως). Κάποιος να μας δώσει περισσότερα στοιχεία; @spyros_s έχεις κάποια ιδέα;
εκείνο το βίντεο με την οδηγηση 'μυτη τακουνι' φορώντας σκαρπίνι και λευκή κάλτσα στην πίστα της σουζούκα φαντάζομαι το ξέρετε όλοι...Πάντως αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο παραγωγής με το οποίο έχει συνδλεσει το όνομά του Ο Άυρτον Σέννα, αυτό είναι κατ'εξοχήν το Honda NSX. Όπου συμμετείχε στην εξέλιξή του και με τη Honda να είναι σε καλή περίοδο, έφτασε το NSX να ντροπιάζει τις Ferrari της εποχής. Έχοντας παράλληλα χρηστηκότητα και αξιοποστία ασύγκριτη (γιατί HONDA).
Προβολή συνημμένου 293847
χμμ το εχω δει απο κοντά αυτό διότι το είχε καθηγήτρια στο σχολείο...είχαν κυκλοφορήσει πολλά στα 80'ς διότι ήταν φθηνό σε επίπεδο λαντα και ντατσια! Θυμάμαι ότι βασίζονταν σε κάποιο φίατ προηγούμενης γενιάς...δεν θυμάμαι το μοντέλο!Να κι ένα αυτοκίνητο που δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Υποθέτω από το σχεδιασμό του ότι είναι δεκαετία 70 (τέλη ίσως). Κάποιος να μας δώσει περισσότερα στοιχεία; @spyros_s έχεις κάποια ιδέα;