Διαφημίσεις παλιών αυτοκινήτων

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας RIO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Πάντως αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο παραγωγής με το οποίο έχει συνδλεσει το όνομά του Ο Άυρτον Σέννα, αυτό είναι κατ'εξοχήν το Honda NSX. Όπου συμμετείχε στην εξέλιξή του και με τη Honda να είναι σε καλή περίοδο, έφτασε το NSX να ντροπιάζει τις Ferrari της εποχής. Έχοντας παράλληλα χρηστηκότητα και αξιοποστία ασύγκριτη (γιατί HONDA).
1740558361155.png

Να κι ένα αυτοκίνητο που δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Υποθέτω από το σχεδιασμό του ότι είναι δεκαετία 70 (τέλη ίσως). Κάποιος να μας δώσει περισσότερα στοιχεία; @spyros_s έχεις κάποια ιδέα;

Η αντιπροσωπεία πάντως που γράφει κάτω ήταν του πατέρα του γνωστού βουλευτή και υπουργού Π.Καμμένου. Μέχρι πρίν λίγα χρόνια η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων υπήρχε και λειτουργούσε απο τον βουλευτή και τον γιό του. Τελικά λόγω της κρίσης της αυτοκινητοβιομηχανίας έκλεισε η αντιπροσωπεία. Στο ίδιο κτήριο αν θυμάμαι καλά ήταν και τα γραφεία του κόμματος του που δεν υπάρχει πια. Είχε αναφερθεί και σε παλιότερο post που είχα κάνει.

Τελευταία επεξεργασία:
Να κι ένα αυτοκίνητο που δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Υποθέτω από το σχεδιασμό του ότι είναι δεκαετία 70 (τέλη ίσως). Κάποιος να μας δώσει περισσότερα στοιχεία; @spyros_s έχεις κάποια ιδέα;
Το είχα δει παρκαρισμένο και το είχα περιεργαστεί, πρέπει να ήταν στα τέλη '70ς αρχές '80ς. Μου είχε κάνει εντύπωση το όμορφο σχήμα του και η ευρυχωρία του. Κατασκευασμένο στην Πολωνία που συνεργαζόταν τότε με τη Fiat (έβγαζε το Polski 128), αλλά το συγκεκριμένο είχε σχεδιαστεί ανεξάρτητα. Ήταν ωραίο εμφανισιακά και φτηνό, ωστόσο δεν έπιασε εμπορικά, ίσως να μην υπήρχε εμπιστοσύνη λόγω της προέλευσης από το τότε Ανατολικό Μπλοκ. Το εισήγαγε η εταιρία Η. Καμμένος ΑΕ που αντιπροσώπευε και τα Wartburg & Trabant της τότε Ανατολικής Γερμανίας.

Πάντως αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο παραγωγής με το οποίο έχει συνδλεσει το όνομά του Ο Άυρτον Σέννα, αυτό είναι κατ'εξοχήν το Honda NSX. Όπου συμμετείχε στην εξέλιξή του και με τη Honda να είναι σε καλή περίοδο, έφτασε το NSX να ντροπιάζει τις Ferrari της εποχής. Έχοντας παράλληλα χρηστηκότητα και αξιοποστία ασύγκριτη (γιατί HONDA).
Προβολή συνημμένου 293847
εκείνο το βίντεο με την οδηγηση 'μυτη τακουνι' φορώντας σκαρπίνι και λευκή κάλτσα στην πίστα της σουζούκα φαντάζομαι το ξέρετε όλοι...

χμμ το εχω δει απο κοντά αυτό διότι το είχε καθηγήτρια στο σχολείο...είχαν κυκλοφορήσει πολλά στα 80'ς διότι ήταν φθηνό σε επίπεδο λαντα και ντατσια! Θυμάμαι ότι βασίζονταν σε κάποιο φίατ προηγούμενης γενιάς...δεν θυμάμαι το μοντέλο!

Πίσω
Μπλουζα