Διαφημιστικά ελληνικών ταινιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
nwntas είπε:
Να μια φυσιογνωμίστρια στην παρέα!
Δεν ειναι φυσιογνωμιστρια. Ειναι φυσιογνωμιστης, μια που το μελος ονοματι lolota ειναι αντρας!

Στην αρχη την ειχα πατησει κι εγω.

bambinella 100 είπε:
Δεν ειναι φυσιογνωμιστρια. Ειναι φυσιογνωμιστης, μια που το μελος ονοματι lolota ειναι αντρας!Στην αρχη την ειχα πατησει κι εγω.
Ωπ, δεν το ξερα! Να σαι καλά bambinella! :D

Πολλοι το νομιζουν αυτο. Δεν εισαι ο μονος!

Και τον ARETARA στις αρχες, γυναικα τον νομιζα και ντραπηκα πολυ οταν μου ειπε πως ειναι αντρας. :)

Έχω δύο απορίες... πρώτον πώς βγάλανε ολόκληρη ταινία από το "Του νεκρού αδελφού" μια που ναι μεν η ιστορία που περιγράφει καλύπτει πολλά χρόνια αλλά τα γεγονότα τα ίδια δεν κρατάνε πολύ. Τι έδειχνε η ταινία? Τους οικογενειακούς καυγάδες για να παντρέψουνε την Αρετή στα ξένα? ("Οι οκτώ αδερφοί δε θέλουνε κι ο Κωνσταντίνος θέλει.") Ή το γκραν γκινιόλ ταξίδι της επιστροφής από τη Βαβυλώνα? ("Δεν είναι κρίμα κι άδικο, παράξενο μεγάλο, / να περπατούν οι ζωντανοί με τους αποθαμένους").

Δεύτερη απορία: Πώς κόλλησαν τα "Λαϊκά Μπαλλέτα" στην όλη ιστορία? Δείχνουν την Αρετή με σαλβάρια να χορεύει χορό της κοιλιάς για κανέναν Βαβυλωνέζο? Τον Κωνσταντή να χορεύει βαρύ κι ασήκωτό ζεϊμπέκικο? Ή τα 9 αδέλφια να χορεύουν συρτάκι στο γιοφύρι της Άρτας, άσχετο μεν με τη συγκεκριμένη παραλογή αλλά πολύ φολκλόρ?

elephadas είπε:
Έχω δύο απορίες... πρώτον πώς βγάλανε ολόκληρη ταινία από το "Του νεκρού αδελφού" μια που ναι μεν η ιστορία που περιγράφει καλύπτει πολλά χρόνια αλλά τα γεγονότα τα ίδια δεν κρατάνε πολύ. Τι έδειχνε η ταινία? Τους οικογενειακούς καυγάδες για να παντρέψουνε την Αρετή στα ξένα? ("Οι οκτώ αδερφοί δε θέλουνε κι ο Κωνσταντίνος θέλει.") Ή το γκραν γκινιόλ ταξίδι της επιστροφής από τη Βαβυλώνα? ("Δεν είναι κρίμα κι άδικο, παράξενο μεγάλο, / να περπατούν οι ζωντανοί με τους αποθαμένους").
Δεύτερη απορία: Πώς κόλλησαν τα "Λαϊκά Μπαλλέτα" στην όλη ιστορία? Δείχνουν την Αρετή με σαλβάρια να χορεύει χορό της κοιλιάς για κανέναν Βαβυλωνέζο? Τον Κωνσταντή να χορεύει βαρύ κι ασήκωτό ζεϊμπέκικο? Ή τα 9 αδέλφια να χορεύουν συρτάκι στο γιοφύρι της Άρτας, άσχετο μεν με τη συγκεκριμένη παραλογή αλλά πολύ φολκλόρ?

Για την πρώτη απορία. Η διάρκεια της ταινίας είναι πολύ μικρή. Ζήτημα να φτάνει τα 40 λεπτά! Ε, βάλε λίγους διαλόγους κλπ καλύφθηκε ο χρόνος. Για την άλλη, φαντάζομαι ότι ως λαϊκά μπαλέτα θα εννοούν τους χορευτές δημοτικών τραγουδιών στην σκηνή του αποχαιρετιστήριου γλεντιού, για την νύφη,

12.jpg
12.jpg

11.jpg
11.jpg

10.jpg
10.jpg

9.jpg
9.jpg

8.jpg
8.jpg

7.jpg
7.jpg

6.jpg
6.jpg

5.jpg
5.jpg

4.jpg
4.jpg

.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φαίνεται ότι στο δράμα της Βλαχοπούλου ( αδέλφια τεμπελχανάδες, ομηρεία σε Αραβικό εμιράτο), υπήρχε κίνδυνος να τρομάξει τα μικρά παιδιά που θα έβλεπαν την ταινία... :D

Εγώ έχω περιέργεια τι υπόθεση είχε η ταινία Της Άρτας το γιοφύρι...

Άσε που έδειχνε τον Σειληνό ντυμένο γυναίκα στο χαρέμι και μάλιστα να χορεύει χορό της κοιλιάς σαν την μικρούλα τη φελλάχα Γιουλαλάμ... και αν εμπνεότανε κανένα ελληνάκι από κει μπορεί να έπαιρνε η Ελλάδα φέτος το βραβείο στη Eurovision. Εϊδατε τι χάσαμε με το να είναι ακατάλληλη η ταινία?

Όσο για Της Άρτας το γιοφύρι, λέτε να ήταν ένα πολιτικό θρίλλερ-καταγγελία για τη διαφθορά και καθυστέρηση στα δημόσια έργα και για την ελλιπή ασφάλεια στο εργοτάξιο? Με ολίγην από καταγγελία της αναξιοπιστίας των ταχυδρομείων και γενικώς των τηλεπικοινωνιών, βεβαίως, διότι άλλα είπε στο πουλάκι να πει ο πρωτομάστορας κι άλλα είπε εκείνο στην πρωτομαστόρισσα. Άλλωστε προηγήθηκε, από την ίδια εταιρεία, η ταινία-καταγγελία της διαπλοκής μεταξύ υποκόσμου και διωκτικών αρχών

elephadas είπε:
Άσε που έδειχνε τον Σειληνό ντυμένο γυναίκα στο χαρέμι και μάλιστα να χορεύει χορό της κοιλιάς σαν την μικρούλα τη φελλάχα Γιουλαλάμ... και αν εμπνεότανε κανένα ελληνάκι από κει μπορεί να έπαιρνε η Ελλάδα φέτος το βραβείο στη Eurovision. Εϊδατε τι χάσαμε με το να είναι ακατάλληλη η ταινία?
Όσο για Της Άρτας το γιοφύρι, λέτε να ήταν ένα πολιτικό θρίλλερ-καταγγελία για τη διαφθορά και καθυστέρηση στα δημόσια έργα και για την ελλιπή ασφάλεια στο εργοτάξιο? Με ολίγην από καταγγελία της αναξιοπιστίας των ταχυδρομείων και γενικώς των τηλεπικοινωνιών, βεβαίως, διότι άλλα είπε στο πουλάκι να πει ο πρωτομάστορας κι άλλα είπε εκείνο στην πρωτομαστόρισσα. Άλλωστε προηγήθηκε, από την ίδια εταιρεία, η ταινία-καταγγελία της διαπλοκής μεταξύ υποκόσμου και διωκτικών αρχών
Ποια "Κοντσιτα" μου λετε τωρα? Ο Βαγγελης Σειληνος ηταν 42 χρονια πριν την εποχη του! χαχαχαχαχα!

[edit] εκτός θεματολογίας [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
131.jpg
131.jpg

130.jpg
130.jpg

129.jpg
129.jpg

128.jpg
128.jpg

127.jpg
127.jpg