Διαφημιστικά ελληνικών ταινιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
"Καινούργια φωτόμοπουστα"??
:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh: Φωτομπούστα!!! Πρόσεξε τι γράφεις γιατί θα πέσει "μπιπ"!!! Να σαι καλά μ έκανες και γέλασα πάλι!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
156.jpg
156.jpg

Δεν ξέρω αν ο Κατρανίδης είχε εμφανιστεί σε ταινίες η τηλεόραση μέχρι τότε, αλλά ήταν ήδη πρωταγωνιστής του Εθνικού Θεάτρου (τον είχα δει θυμάμαι στον "Γυάλινο κόσμο" του Williams με Μανωλίδου, ίσως και σε άλλα), οπότε τι "ανακάλυψη της χρονιάς"?

Ο Δάνης Κατρανίδης είχε διαπρέψει στη θεατρική παράσταση "Καμπαρέ" την προηγούμενη χρονιά, πλάι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο, τη Δέσπω Διαμαντίδου και τον Φαίδωνα Γεωργίτση (όσους αναφέρονται και στη διαφήμιση της ταινίας, που δεν βγήκε ποτέ στις αίθουσες λόγω δικαιωμάτων). Υπό την έννοια αυτή, ήταν "αποκάλυψη της χρονιάς", κατά τους διαφημιστές. Βεβαίως, όπως σωστά αναφέρει ο elephadas, είχε ήδη παίξει σε σημαντικές παραστάσεις στο Εθνικό και στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία "Αναδυομένη" (1978-79)

24 τραγούδια?! Περίσσευε καθόλου χρόνος για υπόθεση ή ζητάω ορθογραφία από της μυλωνούς τον από τέτοιο?

Η ευτραφής κυρία μεταξύ Προύσαλη και Ξανθόπουλου ποια είναι? Έχω μια υποψία ότι είναι η Σακελλαρίου αλλά όπως συχνά έχω αποδείξει η ικανότητά μου να αναγνωρίζω φάτσες είναι αξιοθρήνητη.

Ναι , η Σακελλαρίου είναι. Τραγουδούσε σε αρκετές ταινίες του Ξανθόπουλου.

Θα πω βλακεία: το Κορίτσι του καμπαρέ δεν είναι το Kατάσκοπος Νέλλη;

Το κορίτσι του καμπαρέ ναι έγινε μετά η "Κατάσκοπος Νέλλη"

193.jpg
193.jpg

Πάντως, στην "Κατάσκοπο Νέλλη" δεν έπαιξαν η Δέσπω Διαμαντίδου και ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, που είχαν αναγγελθεί στην αφίσα της ταινίας "Το κορίτσι του καμπαρέ". Τους αντίστοιχους ρόλους στην "Κατάσκοπο" έπαιξαν η Καίτη Λαμπροπούλου και ο Ντίνος Ηλιόπουλος.

Πρέπει να ήταν αρχαία αυτή η ταινία για να είναι "αποκάλυψις" η Σύλβα και για τον Μπάρκουλη να χρειάζεται να θυμίζουν έργα που έπαιξε. Δεν είχε γίνει ακόμη "Κορίτσια ο Μπάρκουλης" :)

225.jpg
225.jpg

Γιατί έχω την εντύπωση (χωρίς να έχω δει την ταινία) ότι η Αργυρώ όταν είδε τι έκρυβε από κάτω της η ωραιότερη φουστανέλλα που είδατε ποτέ αποφάσισε ότι καλύτερα να το γλεντήσει και να γίνει προδομένη τσελιγκοπούλα παρά να παραμείνει αγνή ελληνική γενηά?

Πίσω
Μπλουζα