JESTER21 είπε:Γεια σας,τι μου θυμίσατε,εγώ τα έχω όλα τα Δούρειος Ίππος Προβολή συνημμένου 40138
και μία φωτό από μερικά!
Μήπως ήταν και ένα με ένα ξύλινο δαχτυλίδι; Δε θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο του, είχε τη λέξη δαχτυλίδι μαζί με ένα επίθετο να τη συνοδεύει. Το είχαν κάτι ξαδέρφες μου. Ήταν γερμανικό επιτραπέζιο, δηλαδή είχε gameplay λιγάκι πιο ψαγμένο από τα mainstream επιτραπέζια. Θυμάμαι ότι είχε κάρτες εντολών, ξύλινα πιόνια και εξαιρετική εικονογράφηση!Kambia είπε:Θυμάται κανείς τα μεγαλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια του Δούρειου εκτός από τα "τσέπης" ? Το "Οι 3 Μάγοι", "Το Μπλε Φυλακτό" ???
Το εργοστάσιο δυστυχώς κάποια στιγμή κάηκε. Τώρα δεν ξέρω τι απόγινε η εταιρία...θανος είπε:δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα αν περασετε καμια φορα με τον ηλεκτρικο μετα την νεα ιωνια σε ενα σημειο της διαδρομης υπαρχει το εργοστασιο της δουρειος και οταν περναγα το εβλεπα φωτισμενο αν και απεξω φαινεται πολυ παλιο εχω σκεφτει αρκετες φορες να το επισκεφτω
Καλώς μας ήρθες!cristosx είπε:Παιδιά υπάρχουν κανόνες για ΕΝΝΙΑΡΑ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ, ΑΝΑΝΙΑΣ - ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ? Τα βρήκα σε καλή κατάσταση αλλά χωρίς τα χαρτάκια. Φοβερά παιχνίδια. Θυμάμαι και τα τειχη, τανγκραμ, ναυμαχία, μαστερμαιντ, ντόμινο αλλά χάθηκαν.
Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. το τυπώνω αμέσωςD@redevil είπε:Καλώς μας ήρθες!
Για ρίξε μια ματιά για το "Εννιάρα": http://www.retrodb.gr/ark/?q=node/888
Για τα υπόλοιπα, δεν βρήκα κάτι, αλλά αν θες κάνε μια βόλτα στο τμήμα επιτραπέζιων της Ark μας!
exetlaios είπε:Θυμάμαι ένα φεγγάρι υπήρχε μια ελληνική εταιρία, που λεγόταν ΔΟΥΡΕΙΟΣ.Κατασκεύαζε επιτραπέζια σε μέγεθος "τσέπης".
Ήταν σχετικά φτηνά και αρκετά διαδεδομένα.
Τα έβρισκες σε πολλά παιχνιδάδικα ή και ψιλικατζίδικα.
Ορισμέν απου θυμάμαμαι είναι :
ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙ
ΤΑΓΚΡΑΜ
ΣΚΑΚΙ
ΝΤΑΜΑ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ.