Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.597
Bγαλτην φωτογραφια την φωτο ,ζωγραφισε την στην αναγκη αλλα κανε κατι.Juanita είπε:Τη βρήκα τη φωτό αλλά δεν μπορώ να τη σκανάρω...
Bγαλτην φωτογραφια την φωτο ,ζωγραφισε την στην αναγκη αλλα κανε κατι.Juanita είπε:Τη βρήκα τη φωτό αλλά δεν μπορώ να τη σκανάρω...
Πω πωωωω Candy4ever είσαι απίστευτη, τι μου θύμησες τώρα...αυτές οι συναρμολογούμενες μηχανές...έκανα σαν τρελός για να βρω τέτοιες έτρωγα 10 παγωτά τη μέρα με την ελπίδα να πετύχω μια τέτοια μηχανή!!!! Έχει κανείς καμιά φωτό απο αυτές τις μηχανές??? Μια έστω ρε παιδιά...!Candy4ever είπε:Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Αν παρατηρήσετε, οι φιγούρες Disney (που είναι και οι παλιότερες) ήταν μπρελόκ (βλ. τρυπίτσα πάνω από τα κεφάλια τους), με ένα μεγάλο άσπρο πλαστικό πιαστράκι από πάνω (το οποίο είχα φροντίσει να εξαφανίσω, γιατί με ενοχλούσε στο παιχνίδι!)
Θυμάμαι επίσης και τα δωράκια της "Καραμπόλας" (ΕΒΓΑ) περί το 1984-85: κάτι πολύ ωραία ανθρωπάκια για τα κορίτσια, τα επιμέρους τμήματα των οποίων (κεφάλι, καπέλο, πόδια, χέρια, κορμός κ.λπ.) συναρμολογούνταν και μικρές μοτοσυκλέτες (που επίσης συναρμολογούνταν) για τα αγόρια.
Παρ' όλο που τα θυμάμαι αρκετά καλά, δε νομίζω ότι κατάφερα να διασώσω κανένα από αυτά...
πρεπει να ειχα κι εγω απ αυτες τις μπλε ροδες που ειχαν πανω ζωακια (ή κατι αλλο) που περιστρεφονταν γυρω απ τη ροδαpanosvw είπε:Αυτα ειναι απ'οτι θυμαμαι αρκετα παλια.Απο τις μηχανες βρηκα μονο τα μπροστινα κομματια Προβολή συνημμένου 36469
Εστω και απ' το μπροστινό μόνο μέρος τη θυμήθηκα τη μοβ μηχανή!! Και οι μπλε ρόδες είχαν πάνω ζωάκια και όταν τις κυλούσες αυτά πάλλονταν αριστερά-δεξιά σαν εκκρεμές!!panosvw είπε:Αυτα ειναι απ'οτι θυμαμαι αρκετα παλια.Απο τις μηχανες βρηκα μονο τα μπροστινα κομματια Προβολή συνημμένου 36469
Kαταπληκτικα,Μαγια,Μικυ και η φορμουλα!panosvw είπε:Αυτα ειναι απ'οτι θυμαμαι αρκετα παλια.Απο τις μηχανες βρηκα μονο τα μπροστινα κομματια Προβολή συνημμένου 36469
Αυτό ήταν σίγουρα στο Καραμπόλα,όταν είχε πρωτοβγεί!Δεν θυμάμαι να υπήρχε στο παγωτό Lucky Cup!!Εγώ στα πρώτα τύχαινα συνέχεια κάτι γόμες λαγουδάκια!BETTY BOOP είπε:Το lucky cup ήταν το αγαπημένο μου παγωτό! Πήγαινα μες τη χαρά να πάρω παγωτό αλλά μερικές φορές με απογοήτευε το δώρο! Θυμάμαι είχα βρει ένα παιχνιδάκι ΛΟΤΤΟ με αριθμούς.
Τον πρωτο αριστερα (τον κοκκινο) τον εχω!!!!!lordraiden είπε: