Είναι αυτή η χειρότερη γενιά κονσολών;

Τo εχω γραψει πιο πανω οτι ME ENA ΚΑΛΟ PC μπορεις να παιξεις παιχνιδια του switch...

Mε ενα μετριο PC σιγουρα μπορεις τα παιξεις τα παιχνιδια που εχει το  xbox one και third party games αυτης της γενιας  οπως και το zelda breath of the wild μεσω cemu  και με καλυτερη εικονα απ το switch

Mονο η cpu και η gpu του τυπα που ποσταρες τα βιντεο του παραπανω κοστιζουν μαζι πανω απο 1000 ευρω χωρις να βαλουμε ram,σκληρους δισκους κλπ και αυτα τα λεφτα στην ελλαδα ελαχιστοι τα δινουν για να εχουν ισχυρα συστηματα.
Γιατι το switch ειναι φθηνο και το αγοραζουν ολοι στην ελλαδα??Μονο το switch να παρεις με το mario odyssey θες περιπου 350 ευρω.Αντε να παρεις και 3-4 καινουργια  παιχνιδια θα ξεπερασεις τα 500 ευρω και θα εχεις και τα χειροτερα specs σ αυτη την γενια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1@milntov[/USER]  

Για το emulation του Zelda συμφωνώ, αλλά για την WiiU έκδοση μέσω CEMU. Είναι καλύτερο από το να παίξεις το παιχνίδι σε WiiU ή Switch. To ίδιο ισχύει και με το Mario Kart. Ολα αυτά από προσωπική εμπειρία κιόλας στο μεσαίας (πλέον) κατηγορίας PC μου. To emulation είναι σχεδόν τέλειο και μπορείς να βελτιώσεις γραφικά, frame rate (στο Zelda), loading times και controls.

Για το Mario Odyssey όμως διαφωνώ. Σίγουρα σε λίγο καιρο θα αλλάξει αυτό αλλά προς το παρόν το emulation του Switch δεν είναι στο επίπεδο που θα παίξεις το παιχνίδι και θα το ευχαριστηθείς το ίδιο με το κανονικό Switch. Μπορεί να έχεις καλύτερη ανάλυση αλλά λείπουν πολλά εφέ και υπάρχουν πολλά bugs ακόμα. Δεν ξέρω και κατά πόσο σταθερό είναι, αν κρασάρει κλπ.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1@milntov[/USER]  Kαλα ρε φιλε πλακα με κανεις τωρα;τι συγκρινεις δηλαδη τα 350 ευρω που λες του switch με το Mario odyssey και απο την αλλη να δωσει καποιος πανω απο 1000 ευρω μονο για cpu και gpu για να κανει ακριβως το ιδιο πραγμα δηλαδη να παιζει τo Μario odyssey απλα με καλητερα γραφικα και οχι φυσικα με τα 60fps του switch και γενικα σωστο gameplay χωρις θεματα; αμα εσενα τρεχουν απο τα μπατζακια σου τα ευρω πολυ θα κανεις και θα τα δωσεις αλλα εδω δεν μιλαμε για σενα και για μενα αλλα για την πλειοψηφια.Και οχι δεν μπορεις να παιξεις το breath of the wild με 60fps καρφωμενα και με ολα τα καλουδια που υπαρχουν στον cemu κλπ με μετριο pc και σε αυτη την περιπτωση παλι καλο σχετικα καλο pc θες και αν και δεν παιζει τον πρωτο ρολο η cpu παλι εναν i5 τον θες αλλα οπωσδηποτε θες καρτα Nvidia γιατι μπορει να εχουν λυθει καποια θεματα με της καρτες της ΑΜD αλλα και παλι της Nvidia αποδιδουν καλητερα στον cemu.Πως να το κανουμε τo emulation οσον αφορα τα συστηματα της NINTENDO απο Wii U και πανω για να πω καλητερα απο τον Dolphin και μετα θελει να δαπανηθουν πολλα ευρω για συστημα ωστε να παιζεις τα παιχνιδια με την ιδια ακριβως αποδοση με την κονσολα συν ολα τα καλουδια που προσφερουν οι συγχρονοι emulators.Με πορδες δεν βαφονται αυγα δυστηχως.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kαλα ρε φιλε πλακα με κανεις τωρα;τι συγκρινεις δηλαδη τα 350 ευρω που λες του switch με το Mario odyssey και απο την αλλη να δωσει καποιος πανω απο 1000 ευρω μονο για cpu και gpu για να κανει ακριβως το ιδιο πραγμα δηλαδη να παιζει τo Μario odyssey απλα με καλητερα γραφικα και οχι φυσικα με τα 60fps του switch και γενικα σωστο gameplay χωρις θεματα; αμα εσενα τρεχουν απο τα μπατζακια σου τα ευρω πολυ θα κανεις και θα τα δωσεις αλλα εδω δεν μιλαμε για σενα και για μενα αλλα για την πλειοψηφια.
Εγραψα πρωτα στο προηγουμενο ποστ ενα καλο PC μπορει να παιξει και το mario odyssey που ειδα στο βιντεο και τρεχει μια χαρα...

Αρχιζεις και γραφεις για το νεφρο και οτι θελει πανω απο 1000 ευρω και αυτα τα λεφτα στην ελλαδα ελαχιστοι τα δινουν.Σου φαινονται παρα πολλα τα λεφτα για ενα καλο PC.
Φυσικα και δεν αξιζει (για μενα) να παρει καποιος PC με 1000+ ευρω για να παιξει  μονο odyssey.Αν θελει καποιος να εχει καλυτερη εικονα στα παχνιδια και να τα τρεχει ολα στο max ας παρει το αναλογο pc.

Εσενα σου φαινονται πολλα τα λεφτα για ενα καλο PC και εμενα μου φαινονται πολλα τα λεφτα για το switch.Οχι συγκεκριμενα για να παιξω mario odyssey.Τωρα αν στην ελλαδα ελαχιστοι εχουν καλο PC ...οπως γραφεις...(αυτα τα λεφτα στην ελλαδα ελαχιστοι τα δινουν)... η αν η πλειοψηφια αγοραζει switch δεν το γνωριζω.

Και οχι δεν μπορεις να παιξεις το breath of the wild με 60fps καρφωμενα και με ολα τα καλουδια που υπαρχουν στον cemu κλπ με μετριο pc και σε αυτη την περιπτωση παλι καλο σχετικα καλο pc θες και αν και δεν παιζει τον πρωτο ρολο η cpu παλι εναν i5 τον θες αλλα οπωσδηποτε θες καρτα Nvidia γιατι μπορει να εχουν λυθει καποια θεματα με της καρτες της ΑΜD αλλα και παλι της Nvidia αποδιδουν καλητερα στον cemu.Πως να το κανουμε τo emulation οσον αφορα τα συστηματα της NINTENDO απο Wii U και πανω για να πω καλητερα απο τον Dolphin και μετα θελει να δαπανηθουν πολλα ευρω για συστημα ωστε να παιζεις τα παιχνιδια με την ιδια ακριβως αποδοση με την κονσολα συν ολα τα καλουδια που προσφερουν οι συγχρονοι emulators.Με πορδες δεν βαφονται αυγα δυστηχως.
Τωρα ποια specs θεωρεις εσυ για μετριο PC εποχης και δεν τρεχει καλα τον cemu δεν ξερω.Καλο pc εποχης πχ με 1000+ ευρω και μετριο μεχρι 600 ευρω.Μεχρι 600 ευρω δεν νομιζω να εχει καποιος θεμα με τον cemu αν επιλεξει το σωστο hardware.

Μπορει να μας πει και ο imgema την γνωμη του για το τι PC χρειαζεται και το κοστος οσον αφορα το zelda στον cemu

Για το Mario Odyssey όμως διαφωνώ. Σίγουρα σε λίγο καιρο θα αλλάξει αυτό αλλά προς το παρόν το emulation του Switch δεν είναι στο επίπεδο που θα παίξεις το παιχνίδι και θα το ευχαριστηθείς το ίδιο με το κανονικό Switch. Μπορεί να έχεις καλύτερη ανάλυση αλλά λείπουν πολλά εφέ και υπάρχουν πολλά bugs ακόμα. Δεν ξέρω και κατά πόσο σταθερό είναι, αν κρασάρει κλπ.

 
Στις επομενες εκδοσεις λογικα θα βελτιωσουν την αποδοση.Αλλα απ οτι ειδα στο βιντεο παιζει καλα το παιχνιδι
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κοιτα η λαλακια ξερεις ποια ειναι πως πολλες φορες με αψυχα γραπτα Post μπορει να μπερδευτει το πραγμα και να βγει αλλο νοημα.Δηλαδη εγω δεν εχω προβλημα με τα ισχυρα pc ουτε θεωρω πως ειναι λιγοι αυτοι που εχουν καποιο ισχυρο PC ισα ισα το αντιθετο μιας και γω ειμαι κατοχος ενος τετοιου συστηματος αφου στο βασικο μου pc μονο ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων που φορανε κοστιζουν περιπου 850 με 900 ευρω.Αυτο που εννοω ειναι πως ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα φτιαξουν ενα τοσο ισχυρο συστημα αποκλειστικα πχ για να παιξουν παιχνιδια του switch και του Wii U στους αντιστοιχους emulators.Ποιο φθηνα θα του κατσει να παρουν ενα switch.

Τωρα οσο για το μετριο pc Που λεμε αμφιβαλω αν με 600ευρω μπορει να φτιαχτει ενα συστημα που να παιζει με την ιδια αποδοση η ακομα  καλυτερα το breath of the wild και μαλιστα και με ολα τα εξτρα καλουδια του cemu γιατι αυτα ειναι το ζουμι και οχι καποια fps παραπανω.Φυσικα με αυτα τα λεφτα pc για τον YUZU το θεωρω ουτοπια.
 
Στις επομενες εκδοσεις λογικα θα βελτιωσουν την αποδοση.Αλλα απ οτι ειδα στο βιντεο παιζει καλα το παιχνιδι
Από ότι διαβάζω υπάρχουν θέματα στο frame rate και στον ήχο, συν τα όποια λίγα οπτικά εφέ λείπουν. Καλά κι εγώ είμαι πολύ απαιτητικός στο θέμα emulation το λιγότερο που μπορώ να δεχτώ είναι 99% απόδοση σε σχέση με το κανονικό.

Οσο για τις απαιτήσεις του CEMU, εγώ έπαιξα το Zelda όλο, από την αρχή μέχρι το τέλος και έκανα και τα 120 shrines. Και μάλιστα σε παλαιότερη έκδοση του CEMU. Είχα 1440p (σε 1080p οθόνη βέβαια, απλά με το 1440p είχα ακόμα καλύτερο antialiasing), πολύ καλύτερο anisotropic filtering, πιο γρήγορα loading και πιο σταθερό frame rate (όχι όμως και 60fps). Απλά 30 σταθερά στο 100%, ενώ στο πραγματικό WiiU υπήρχαν αρκετά σημεία με slowdowns. Στον CEMU δεν είχα κανένα slowdown πουθενά. Ειχα κάνει και ένα κολπάκι με το cache της Nvidia και είχα καθαρίσει και τα όποια λίγα shader compilation stutters που παραμένουν όταν κάνεις restart το PC. Οπότε ήταν τέλειο σε αυτόν τον τομέα.

Ολα αυτά σε έναν i5 4670 (μεσαίων βαρών CPU του 2013) και κάρτα γραφικών GTX 960 η οποία είναι πιο αργή από μια σημερινή 1050 των 130 ευρώ.

To emulation του Switch σίγουρα είναι πιο απαιτητικό αλλά μην ξεχναμε ότι το CEMU πέρασε και αυτό την φάση που ήθελε έναν υπερ-υπολογιστή για να τρέξει το Zelda με καλή ταχύτητα. Οπότε θεωρώ ότι ακόμα και σε αυτό το PC που έχω τώρα (έχω κάνει αναβάθμηση από 960 σε 1060) θα μπορώ να τρέχω το Switch emulator σε full speed όταν ωριμάσει καλύτερα σαν emulator. Απλά μέχρι να γίνει αυτό θα προτιμούσα να παίξω το Odyssey σε Switch παρά στον Yuzu.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αφού σε λίγο θα παίζετε zelda 4k/60 x-ωρίς emulation......
 
Αυτο που εννοω ειναι πως ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα φτιαξουν ενα τοσο ισχυρο συστημα αποκλειστικα πχ για να παιξουν παιχνιδια του switch και του Wii U στους αντιστοιχους emulators.Ποιο φθηνα θα του κατσει να παρουν ενα switch.
Eτσι ακριβως metalcandyman.Αν διαβασεις τα ποστ μου θα δεις οτι πουθενα δεν γραφω η switch η PC.
Εγω ενα παλιο PC εχω απο το 2012 με 6gb ram - hd 7770 2 gb  και επεξεργαστη A8-3870.Κονσολες νεας γενιας δεν εχω αλλα για μενα σ αυτη την γενια μου φαινεται καλυτερη επιλογη ενα μετριο PC για third party games,για παιχνιδια του xbox one αλλα και για τον cemu αν θελει καποιος να ασχοληθει.

Τωρα οσο για το μετριο pc Που λεμε αμφιβαλω αν με 600ευρω μπορει να φτιαχτει ενα συστημα που να παιζει με την ιδια αποδοση η ακομα  καλυτερα το breath of the wild και μαλιστα και με ολα τα εξτρα καλουδια του cemu γιατι αυτα ειναι το ζουμι και οχι καποια fps παραπανω.
Aπο το ποστ που εγραψε ο imgema πιο πανω

Οσο για τις απαιτήσεις του CEMU, εγώ έπαιξα το Zelda όλο, από την αρχή μέχρι το τέλος και έκανα και τα 120 shrines. Και μάλιστα σε παλαιότερη έκδοση του CEMU. Είχα 1440p (σε 1080p οθόνη βέβαια, απλά με το 1440p είχα ακόμα καλύτερο antialiasing), πολύ καλύτερο anisotropic filtering, πιο γρήγορα loading και πιο σταθερό frame rate (όχι όμως και 60fps). Απλά 30 σταθερά στο 100%, ενώ στο πραγματικό WiiU υπήρχαν αρκετά σημεία με slowdowns. Στον CEMU δεν είχα κανένα slowdown πουθενά. Ειχα κάνει και ένα κολπάκι με το cache της Nvidia και είχα καθαρίσει και τα όποια λίγα shader compilation stutters που παραμένουν όταν κάνεις restart το PC. Οπότε ήταν τέλειο σε αυτόν τον τομέα.

Ολα αυτά σε έναν i5 4670 (μεσαίων βαρών CPU του 2013) και κάρτα γραφικών GTX 960 η οποία είναι πιο αργή από μια σημερινή 1050 των 130 ευρώ.
 
Κοιτα καλα τα λεει ο τασος αλλα δεν με καλυπτουν και θα σε εξηγησω το γιατι.

Το δευτερο σε ισχυ pc που εχω εχει τα παρακατω specs.

CPU: INTEL CORE I5-4570 3.20GHZ

MB: GIGABYTE GA-B85-HD3

RAM: 2X4GB Kingston hyper x DDR 3

GPU: ASUS HD7790-DC2OC-1GD5 

HDD 1: 1TB WD Black

HDD 2: 1TB WD Black

SSD Corsair 128GB

DVD-RW: 1 PLEXTOR

PSU: THERMALTAKE SP-650MPCBEU SMART SERIES 650W 80PLUS BRONZE.

Ψυκτρα: NOCTUA NH-U9B SE2

OS: Windows 7 ultimate 64bit

Στο pc μου αυτο ειχα πανω την ASUS GTX750TI-OC-2GD5 2GB GDDR5 αλλα την πουλησα και εβαλα πανω την παλια HD7790 που ειχα καβαντζα γιατι για τους σκοπους που το ειχα/εχω δεν υπηρχε λογος να εχω πανω την 750ti.Ο επεξεργαστης αυτος ειναι μια χαρα επεξεργαστης ειναι ιδιος με του τασου και καλυπτει μια χαρα τον cemu εξαλου μιλαμε για μια cpu που ακομα και σημερα αν μπορει να την βρει καποιος κοστιζει γυρω στα 200 ευρω.Η 7790 δεν ειναι για πολλα πραγματα και στον cemu εχει διαφορα θεματα και σε καμια περιπτωση δεν απολαμβανεις αν παιξεις το breath of the wild πχ και στο λεω γιατι το εχω δοκιμασει ετσι για να δω τι ψαρια πιανει.

Με αυτο που ειπα πως δεν με καλυπτουν αυτα που ειπε ο τασος και σε συνεχεια γιαυτα που λεμε για το μετριο pc κλπ ο τασος ειπε πως τερματισε το παιχνιδι σε αναλυση 1440p με 30fps κλπ.Εγω δεν μιλαω για κατι τετοιο γιατι και με το συστημα με τα specs του εβαλα παραπανω αν ηθελε καποιος με πολλες υποχωρησεις βεβαια θα μπορουσε ανετα να παιξει και να τερματισει το Zelda αλλα δεν ειναι αυτο το νοημα για μενα.Το νοημα για μενα λοιπον αν επαιζα το παιχνιδι σε emulator θα ηταν να επαιζα το παιχνιδι στο τελειο να μην υπηρχε κατι για παραδειγμα που δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω λογο ισχυς του συστηματος να ειχα ολα τα καλουδια του cemu ενεργοποιημενα σε μεγαλες αναλυσεις κλπ κλπ και οχι απλα να ηταν playable με τα χιλια ζορια.

Ε αυτο δεν μπορεις να το κανεις με ενα μετριο pc αλλα θες ενα ισχυρο pc και αυτο εννοω με αυτα που ελεγα για μετριο pc κλπ.Αν πχ καποιος μπορει να φτιαξει ενα συστημα με 600 ευρω αν πουμε πως με 600 ευρω φτιαχνεις ενα μετριο pc και μπορει να παιξει το breath of the wild στον cemu χωρις καμια υποχωρηση με αναλυση το λιγοτερο 1080p ολα τα καλουδια του cemu ενεργοποιημενα τοτε μπραβο και οφειλω να παραδεχτω πως οντως με ενα μετριο pc μπορεις να εχεις την τελεια εμπειρια του breath of the wild στον cemu.
 
Βασίλη δεν διαφωνώ σε ότι λες απλά το Zelda στα 60fps είναι ας πούμε κάτι σαν "extra". Το κανονικό, σωστό frame rate είναι 30 με slowdowns οπότε το "τέλειο" το θεωρώ τα 30 χωρίς slowdowns, κάτι που το πέτυχα με τα specs μου. Tα 60fps είναι πάνω από αυτά που το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο να τρέχει και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δημιουργεί προβλήματα όπως στο Dark Souls και το Silent Hill 2.
 
Nαι τασο το ξερω αυτο ενοειται πως το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο για 30fps και μαλιστα παραδοξως η Wii U εκδοση εχει καποια λιγοτερα slowdowns σε συγκεκριμενα σημεια σε σχεση με την switch εκδοση.Παντως επειδη εχω παιξει και της 3 εκδοσεις στο Wii U μου δανειστηκα το παιχνιδι απο φιλο στο switch το αγορασα και στο καλο μου pc στον cemu και εχω τερματισει την switch εκδοση και στον cemu ενω στο Wii U απλα ηθελα να δω κατι μπορω να πω πως κανενα προβλημα δεν συναντησα με καρφωμενα 60fps ισα ισα που το παιχνιδι ηταν απολαυση.Τελως παντων για να μην το κουραζουμε το θεμα εγω αυτο που με φαινεται δυσκολο ειναι να φτιαξει καποιος ενα μετριο pc και να παιξει το παιχνιδι στην τελειοτητα του στον cemu το θεωρω απιθανο και αυτο που προσδοκω απο εναν emulator ειναι καταρχην το τελειο και μετα το κατι παραπανω που θα με δωσουν τα διαφορα καλουδια.Αν δεν μπορει ολα αυτα να τα υποστηριξει το συστημα μου τοτε θα παιξω το παιχνιδι στην κονσολα μου και στην original μορφη του.Tωρα αν καποιος δεν εχει την κονσολα και με το pc του μπορει να παιξει με υποχωρησεις το παιχνιδι και να το τερματισει τοτε πολυ καλα θα κανει και φυσικα δεν θα αγορασει το switch Μονο και μονο να το εχει να τρωει σκονη.
 
αυτο που προσδοκω απο εναν emulator ειναι καταρχην το τελειο και μετα το κατι παραπανω που θα με δωσουν τα διαφορα καλουδια.Αν δεν μπορει ολα αυτα να τα υποστηριξει το συστημα μου τοτε θα παιξω το παιχνιδι στην κονσολα μου και στην original μορφη του
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Κι εγώ έτσι, εφόσον ξέρω ότι δεν θα αγοράσω Switch αφού όλα τα λεφτά θα πάνε σε μελλοντική αναβάθμιση του PC, προτιμώ να παίξω το Odyssey σε κανα χρόνο από τώρα που θα είναι "τέλειο" το emulation παρά τώρα με όποιες υποχωρήσεις. Φαντάσου περίμενα πόσο καιρό να φτιάξουν το bloom effect στο Mario 3D World για να το παίξω στο CEMU, παρόλο που ήξερα ότι κατα τα άλλα το παιχνίδι παίζει μια χαρά μέχρι το τέλος :D
 
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Κι εγώ έτσι, εφόσον ξέρω ότι δεν θα αγοράσω Switch αφού όλα τα λεφτά θα πάνε σε μελλοντική αναβάθμιση του PC, προτιμώ να παίξω το Odyssey σε κανα χρόνο από τώρα που θα είναι "τέλειο" το emulation παρά τώρα με όποιες υποχωρήσεις. Φαντάσου περίμενα πόσο καιρό να φτιάξουν το bloom effect στο Mario 3D World για να το παίξω στο CEMU, παρόλο που ήξερα ότι κατα τα άλλα το παιχνίδι παίζει μια χαρά μέχρι το τέλος :D
Ετσι ακριβως φιλε αυτο ακριβως εννοω και γω.
 
Εγω απο emulators παιζω κυριως για παιχνιδια των 80s 90s οπως πχ  mame-snes-mega drive κλπ.Eδω ομως την σωστη και τελεια εικονα στο 100% δεν μπορουμε να την εχουμε σε καινουργιες οθονες  λογο αλλαγης τεχνολογιας απο τις παλιες CRT σε LCD-LED κλπ με το γνωστο ξεπλυμενο αποτεσμα στην εικονα και θελουν crt φιλτρα κλπ για να στρωσουν καπως.Δεν φτανει ομως το τελειο αποτελεσμα μιας καλης CRT τηλεορασης.Ειναι η οθονη που σχεδιαστηκαν για να δειχνουν σωστα.

Σε πιο καινουργιους emulators οπως ο cemu με τα παρακατω specs απο το PC των 600 δολαριων (535 ευρω) νομιζω τα παιχνιδια θα τρεχουν αψογα με ολα τα καλουδια του cemu

https://www.wepc.com/builds/best-gaming-pc-under-600/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Oχι φιλε δυστηχως δεν φτανουν αυτα τα specs για τον cemu.Εχω προσωπικα πραδειγματα αλλα και συγκριτικα βιντεο να δεις η να το ψαξεις γιαυτη την cpu και gpu θα το διαπιστωσης.Ο cemu ειναι κυριως Nvidia και intel friendly και εχει αλεργια σε amd cpu και gpu και ισχυει μεχρι και σημερα που εχουν βελτιωθει καπως τα πραγματα.Με τα παραπανω specs αυτο που μπορει να καταφερει καποιος ειναι να εχει playable το παιχνιδι στα 30fps πανω κατω στον εξω κοσμο,γυρω στα 20fps στα χωρια και στα shrines θα παιζει 40 με 60 και φυσικα 1440p και οχι φυσικα με τα υπολοιπα καλουδια του cemu για το breath of the wild και για να παω και στην ram τα 8gb φτανουν σε γενικες γραμμες αλλα κατα βαση ειναι το οριο.Αν καποιος εχει 16gb η και παραπανω θα δει διαφορα.Οποτε οπως εγραψα και παραπανω ο emulator ειναι για να εχει καποιος το τελειο αποτελεσμα και το τελειο αποτελεσμα στο Zelda ειναι πολυ μακρια απο αυτο που μπορει να δωσει το παραπανω pc των 600$.Αν καποιος ειναι ικανοποιημενος απλα να εχει με πολλες υποχωρησεις playable το παιχνιδι ναι μπορει να το κανει με το παραπανω pc αλλα αν θελει το τελειο δεν φτανει σε καμια περιπτωση γιαυτο και γω αν δεν ειχα το συστημα (που το εχω) για να παιξω το Zelda στην υπερτατη εμπειρια στον cemu χιλιες φορες να το παιξω στην original Μορφη του στο switch η στο Wii U απλα ειναι τα πραγματα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αρκετα ψαγμενος με τον cemu.Thanks για τις πληροφοριες metalcandyman.
 
 
Ναι ειδικά αυτό με την RAM ισχύει αφού θα κάνεις load και έτοιμα shaders αλλιώς δεν αξίζει (θα έχεις stutters όλη την ώρα). Και τα shaders του Zelda πιάνουν πολύ RAM. Αφού να φανταστείς μία εποχή, στις αρχές που το παιχνίδι ήταν playable σε καλό επίπεδο, έπιανε μόνο του κοντά 12 GB και με 16 GB που έχω έφτανε κοντά στο όριο γιατί έχω και 1 GB RAM DISK + 2 GB πες το σύστημα.

Βέβαια αργότερα το μείωσαν αρκετά αλλά και πάλι, όταν το έπαιξα εγώ το παιχνίδι ήταν στην φάση που έπιανε περίπου 8-9 GB μόνο το παιχνίδι δηλαδή με 8 GB είχες θέμα. Τώρα δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα, λογικά θα έχει πέσει κι άλλο το usage για να χωράει στα 8 GB μαζί με το σύστημα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γιαυτο ανεφερα και γω την ram τασο γιατι μπορει στον cemu να αναφερονται σαν minimum τα 6gb αν θυμαμαι καλα αλλα 6gb δεν φτανουν ουτε για πλακα και τα 8 ειναι ενα γενικο οριο ομως απλα ειναι θεωρητικο γιατι στην πραξη ειναι απαραιτητα τα 16gb και οσο περισσοτερα τοσο το καλητερο.Intel επεξεργαστης + Νvidia καρτα γραφικων ειναι ο τελειος συνδιασμος για τον cemu και υπαρχουν περιπτωσεις που ενα πιο φθηνο συστημα με intel cpu και Nvidia gpu κανει καλυτερη δουλεια απο ενα πιο ακριβο με AMD cpu και gpu.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εντάξει πάντως αμα εξαιρέσουμε το Zelda τα 8 Gb πρέπει να είναι αρκετά για τα υπόλοιπα παιχνίδια με τους shaders τους. Απλά το Zelda συγκεκριμένα είχε πολύ μεγάλη διαφορά στο usage από τα υπόλοιπα. Σχεδόν το διπλάσιο από το Mario Kart πχ που και αυτό είχε αρκετά μεγάλο usage.
 
Ναι σαυτο δεν διαφωνω απλα επειδη μιλαμε για το Zelda αναφερω το zelda.Δηλαδη για παραδειγμα δεν θα συγκρινω το zelda με το mario kart πχ γιατι με τα πειραματα που εχω κανει ακομα και στο δευτερο pc μου με τον i5 4570,την παλια αλλα και AMD 7790 και με μολις 8gb ram παιζω το παιχνιδι με 60fps απλα οχι σε 1080p.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα