Ούτε τον τιτανικο;Μόνο το Forrest Gump
Για πειτε
Εδώ κάτι κανουμεΛοιπόν, κάτσε να σου πω.
The mask, Home Alone (Δεν μου άρεσε καθόλου και δεν το ξαναείδα), Titanic, Men in Black, Forrest Gump, Pulp fiction, Jurassik park. Δεν ξέρω αν έχω δει και κάποιο ακόμα αλλά δεν αναγνωρίζω τον Αγγλικό τίτλο.
Και εδώ κάτι κανουμεHome alone 1 και 2
Μy girl
Matilda
The good son
Ms Doubtfire
Titanic (δεν μου αρεσε....θυμάμαι τη φρενίτιδα με το Leonardo DiCaprio...)
Για πειτε
Καλημέρα. Έχω δει 37 από τη λίστα, με ορισμένα να τα έχω δει περισσότερες από μία φορές.
αρισταΚαλημέρα. Έχω δει 37 από τη λίστα, με ορισμένα να τα έχω δει περισσότερες από μία φορές.
αριστα
Μπαμπι θα σε στεναχωρήσω έλα την επόμενη χρονιά ξαναΕμενα τι βαθμο μου βαζεις;
Μπαμπι θα σε στεναχωρήσω έλα την επόμενη χρονιά ξανα
Δυστυχώς το μισό Μετά την πρώτη ώρα με πήρε ο ύπνοςΟύτε τον τιτανικο;
Κάπως έτσι έστω τις 20Eμεινα μετεξεταστεα λοιπον και πρεπει να δω και 37 ταινιες για να περασω την ταξη!
Kαι εγώ 18 είδα και η πλάκα είναι, όλες στην ελεύθερη τηλεόραση! Πλέον θες 30 ευρώ το μήνα συνδρομή για 2-3 τουλάχιστον συνδρομητικά για να έχεις πρόσβαση στις δημοφιλείς ταινίες, σειρές, αθλητικά και καρτούν.Αν μέτρησα καλά, κάπου 21 ταινίες έχω δει, από τις αναφερόμενες.
Κάποτε, τα χρήματά μας όλα τα χαλούσαμε σε κινηματογράφο και δισκοπωλεία... δεν είχαμε VHR [οπότε ταινίες = ΤιΒι και σινεμά)... αλλά είχαμε στερεοφωνικό [με διπλό κασσετόφωνο]....
Στο τεστ που βάλατε βγήκα καραμπινάτος 80ς:
Your Result:
'80s
put on 'em dancing shoes and turn the music up; you're clearly meant to be in the '80s. is it the roller skating you like? bell bottom pants maybe? or does hip hop make you get your groove on?