Είσαι ρετρό, απόδειξέ το

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Λοιπόν, κάτσε να σου πω.

The mask, Home Alone (Δεν μου άρεσε καθόλου και δεν το ξαναείδα), Titanic, Men in Black, Forrest Gump, Pulp fiction, Jurassik park. Δεν ξέρω αν έχω δει και κάποιο ακόμα αλλά δεν αναγνωρίζω τον Αγγλικό τίτλο.

Λοιπόν, κάτσε να σου πω.

The mask, Home Alone (Δεν μου άρεσε καθόλου και δεν το ξαναείδα), Titanic, Men in Black, Forrest Gump, Pulp fiction, Jurassik park. Δεν ξέρω αν έχω δει και κάποιο ακόμα αλλά δεν αναγνωρίζω τον Αγγλικό τίτλο.
Εδώ κάτι κανουμε

Home alone 1 και 2
Μy girl
Matilda
The good son
Ms Doubtfire
Titanic (δεν μου αρεσε....θυμάμαι τη φρενίτιδα με το Leonardo DiCaprio...)

Αν μέτρησα καλά, κάπου 21 ταινίες έχω δει, από τις αναφερόμενες.
Κάποτε, τα χρήματά μας όλα τα χαλούσαμε σε κινηματογράφο και δισκοπωλεία... δεν είχαμε VHR [οπότε ταινίες = ΤιΒι και σινεμά)... αλλά είχαμε στερεοφωνικό [με διπλό κασσετόφωνο]....

Στο τεστ που βάλατε βγήκα καραμπινάτος 80ς:
Your Result:

'80s​

put on 'em dancing shoes and turn the music up; you're clearly meant to be in the '80s. is it the roller skating you like? bell bottom pants maybe? or does hip hop make you get your groove on?

Eγω που εχω λαβει μερος στον Τροικο πολεμο (in my dreams, doesn't matter) ποιο τεστ να εκανα, ρε παιδια?

Αν μέτρησα καλά, κάπου 21 ταινίες έχω δει, από τις αναφερόμενες.
Κάποτε, τα χρήματά μας όλα τα χαλούσαμε σε κινηματογράφο και δισκοπωλεία... δεν είχαμε VHR [οπότε ταινίες = ΤιΒι και σινεμά)... αλλά είχαμε στερεοφωνικό [με διπλό κασσετόφωνο]....

Στο τεστ που βάλατε βγήκα καραμπινάτος 80ς:
Your Result:

'80s​

put on 'em dancing shoes and turn the music up; you're clearly meant to be in the '80s. is it the roller skating you like? bell bottom pants maybe? or does hip hop make you get your groove on?
Kαι εγώ 18 είδα και η πλάκα είναι, όλες στην ελεύθερη τηλεόραση! Πλέον θες 30 ευρώ το μήνα συνδρομή για 2-3 τουλάχιστον συνδρομητικά για να έχεις πρόσβαση στις δημοφιλείς ταινίες, σειρές, αθλητικά και καρτούν.

Από τους τίτλους 8.
Ίσως όμως να ναι παραπάνω και να μην θυμάμαι τίτλους.....

Πίσω
Μπλουζα