Είσαι ρετρό, απόδειξέ το

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
To volvo φυσικα, γιατι ειχα c30, αλλα με τουλαχιστον 2000cc μηχανη και πανω, γιατι εχει βαρια καροστα.

giphy.webp

:biglaugh:

μάλλον τον Iron Man, αν και δεν έχει κάποιες σουπερ δυνάμεις, σούπερ πορτοφόλι έχει και δυνατό μυαλό μηχανικού-επιστήμονα...
Οι υπόλοιποι είτε είναι εντελώς creepy είτε αρκετά προβληματικοί / προβληματισμένοι / προβληματούχοι / προΒΛΗΜΑΤΑ :biglaugh:

Ολες αυτες οι ταινιες ειναι αληθινες;
Γιατι δεν ξερω ουτε μια!

Είναι όλες αληθινές και είμαι σίγουρος ότι κάποιες απο αυτές τις έχεις δει και στην τηλεόραση απλά ίσως δεν θυμάσαι τις ονομασίες τους. Μερικές απο τις παραπάνω ταινίες δεν τις θυμόμουν ούτε και εγώ βλέποντας το logo απο τον τίτλο τους.

Είναι όλες αληθινές και είμαι σίγουρος ότι κάποιες απο αυτές τις έχεις δει και στην τηλεόραση απλά ίσως δεν θυμάσαι τις ονομασίες τους. Μερικές απο τις παραπάνω ταινίες δεν τις θυμόμουν ούτε και εγώ βλέποντας το logo απο τον τίτλο τους.

Δεν πρεπει να τις εχω δει γιατι ταινιες του '80 δεν εβλεπα ουτε οταν ημουν πιτισιρικα.
Ποσω μαλλον τωρα...:rolleyes:

Kυριες μου, μην λετε ψεματα οτι δεν εχετε δει το Top Gun , με τον Τομ Κρουζ στα νιατα του. Τα 8/10 (και λιγα λεω) των γυνσικων του πλσνητη, ησαν ερωτευμενες μαζυ του

Kυριες μου, μην λετε ψεματα οτι δεν εχετε δει το Top Gun , με τον Τομ Κρουζ στα νιατα του. Τα 8/10 (και λιγα λεω) των γυνσικων του πλσνητη, ησαν ερωτευμενες μαζυ του
Ναι 8/10

Το ξερω μονον εξ ακοης και ανηκω στα 2/10.

Nαι πιο αληθινές δεν γίνεται μερικές είναι καλές όπως τα γκουνις
Δεν ξερω γκουνις. Μονο Γκουσγκουνης.

Πίσω
Μπλουζα