Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.253
Eχω φαει εκκατομυρια ωρες πανω απο καμπινες και κονσολες για να μαθω τα παιχνιδια στο βαθμο που τα ξερω και ποτε μα ποτε σε κανενα παιχνιδι καταρχην σε κονσολες και καταδευτερον στο mame δεν εχω χρησιμοποιηση ουτε ενα cheat εστω και για πλακα.Φυσικα εννοιται οτι δεν εχω εγω καποιο προβλημα με ανθρωπους που χρησιμοποιουν και πολυ καλα κανουν γιατι ειναι πολλοι που ειχαν τρελα με καποιο Arcade καποτε που τους εβγαζε την παναγια και δεν το τερματισαν ποτε και με το mame και τα cheats πηραν το αιμα τους πισω
η υπαρχουν πολλοι που μπορει να μην εχουν την ορεξη να δυσκολευονται κλπ και πετανε καποια cheats και ολα καλα.Εγω ειμαι κατα των cheats πιο κατα δεν γεινεται γιατι ο παικτης με τα cheats δεν μπορει να βελτιωσει της ικανοτητες του δεν μπορει να μαθει το παιχνιδι οπως πρεπει.Ακομα και να μην μπορουσε να τερματισει καποιο παιχνιδι οταν το επαιζε στα Arcades τωρα με το mame μπορει να το μαθει πολυ καλα να βελτιωσει της ικανοτητες του χωρις να βαζει cheats για να το τερματισει.Και φυσικα δεν μιλαω μονο για τα αγαπημενα μου Arcades αλλα μιλαω για ολο το φασμα των videogames οπως και στα επισης αγαπημενα μου RPG'S που παρατηρητε συχνα το φαινομενο να βαζουν level 99 απο την αρχη απειρα λεφτα και γενικα ενα σωρο αλλα μονο και μονο για να μην κουραστουν.
Οριστε το poll λοιπον,ειστε υπερ η κατα των cheats στα Vidogames;

Οριστε το poll λοιπον,ειστε υπερ η κατα των cheats στα Vidogames;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: