Χαχαχα!!! Με πέθανες φίλε......συμφωνώ κι επαυξάνω!!!spyros_s είπε:πλέον ναι...που χρόνος και αντανακλαστικά!
Φιλάρα Σπύρο επέτρεψέ μου να απαντήσω στην πρώτη ερώτησή σου: Πολλοί περισσότεροι από όσους νομίζεις. Προσωπικά έχω παράδειγμα 5 νοματαίων (myself included) που το ξεφτιλίζουμε το θέμα κανά 8ωρο κάθε μέρα. Ξέρω και μπόλικους άλλους που το πάνε χαλαρά στο 3ωρο.spyros_s είπε:Ποιος μπορεί να διαθέσει χρόνο πλέον για ν' ασχοληθεί σε βάθος;
Με τον τρόπο αυτό τέλειωσα σε 2 εβδομάδες χαλαρά και το crysis 2 και το battlefield 3 και το dishonoured!
Δε σφάκσανε!!! Κι αλλο να κουραστώ; Δε φτάνει το 8ωρο;; Μα βρε Μπιλάρα μου δε με υποχρεώνει κανείς να τελειώσω ντε και σώνει την πίστα χωρίς cheat. Είναι πώς το απολαμβάνει κανείς. Η απόλαυση είναι κατι το προσωπικό. Εσύ απολαμβάνεις να το ξεζουμίζεις το παιχνίδι, το παλεύεις και φαίνεται από τα σκορ που πιάνεις, π.χ. στο πάκμαν. Εγώ στο πακμαν δεν εχω πιάσει σκόρ πανω από 150.000, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι το αγαπημενο μου παιχνίδι ούτε ότι δεν το ευχαριστιέμαι επειδή μονο μεχρι εκεί μπορώ. Ομως ευχαριστιέμαι όταν τελειώνω ενα οποιοδήποτε παιχνίδι που μου αρέσει ακομα κι αν εχω βαλει cheats, ακομα κι αν αυτό είναι adventure. Η ουσία είναι η απόλαυση. Ασχέτως πώς την προτιμά κανείς (με/χωρίς cheats/walkthroughs). Αλλωστε δεν κλέβουμε κανέναν. Εδώ πολλές εταιρίες εχουν ειδικά μενου για cheats. Οι ίδιες προτρέπουν να τα χρησιμοποιήσεις. Τεσπα, αυτά....metalcandyman είπε:Eγω παντως συμφωνα με τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας παρατηρω οτι οι πλοιοψηφια ειστε gamer που θελετε την ευκολια και δεν θελετε να κουραστητε.
Ρε Βασιλη ο καθενας το βλεπει οπως θελει το παιχνιδι και παιζει οπως τον βολευει. εγω προσωπικα λιγες φορες χρησιμοποιω cheats και συνηθως ειναι για να σπασω λιγη πλακα με τα διαφορα περιεργα που κανεις οταν εχει cheats (απειρα πυρομαχικα , ατρωτος και τα λοιπα) , που στο κανονικο παιχνιδι δεν μπορεις... ή πχ. αμα εχω κολησει για πολυ καιρο σε ενα σημειο δεν μπορω να παιζω τα ιδια και τα ιδια αιωνια δεν εχω τον χρονο... μπορει να βαλω το cheat να περασω το σημειο και μετα το βγαζω. Δεν ειμαστε ολοι πολυ καλοι παιχτες τι να κανουμε .metalcandyman είπε:Eγω παντως συμφωνα με τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας παρατηρω οτι οι πλοιοψηφια ειστε gamer που θελετε την ευκολια και δεν θελετε να κουραστητε.Γουστο και καπελο σε οποιο θελει να παιζει με cheats αλλα το οτι δεν εχουμε χρονο για μενα ειναι δικαιολογια και τιποτα παραπανω.Κανενας μας δεν εχει χρονο ουτε εγω εχω χρονο γιαυτο και αναγκαζομαι να παιζω απο της 11-12 το βραδυ και μετα αλλα δικαιολογια οτι εχουμε λιγο χρονο και δεν προλαβαινουμε να μαθουμε καποιο παιχνιδι δεν την δεχομαι.Γιατι δηλαδη να βαλεις cheats για να τερματισεις το Ghost'n'Goblins να κατσεις αυτη την ωρα που θα παιξεις και να το μαθεις και ωσες ωρες χρειαστουν ωστε να το μαθεις και να μην καταφυγης στην ευκολη λυση.Απλα για μενα δεν καθετε να το κανει κανεις αυτο γιατι δεν υπαρχει η προκληση δεν ενδιαφερει κανεναν να γιννει καλος σε καποιο Arcade γιαυτο και δεν ασχολειται σοβαρα κανενας.Τελως παντων οτι γουσταρει κανει ο καθενας και αλλος απολαμβανει να παιζει και να τερματιζει το παιχνιδι με οποιονδηποτε τροπο και αλλος(οπως εγω)που και μηνες να με παρει μεχρι να το τελειωσω θα το τελειωσω κανονικα αλλα θα το μαθω τελεια και μετα θα το τερματιζω με κλειστα ματια οπως κανω μια ζωη.
Ο χρόνος είναι μια σχετική έννοια πλέον στους τριανταφεύγα...εσύ για τους δικούς σου λόγους μπορείς και το κάνεις εγώ αδυνατώ. Είσαι όμως μάλλον η εξαίρεση και όχι ο κανόνας τον οποίο πιστεύω ότι εκπροσωπώ. Το ίδιο θα πω και για τα άτομα που αναφέρεσαι!pooky(1) είπε:Φιλάρα Σπύρο επέτρεψέ μου να απαντήσω στην πρώτη ερώτησή σου: Πολλοί περισσότεροι από όσους νομίζεις. Προσωπικά έχω παράδειγμα 5 νοματαίων (myself included) που το ξεφτιλίζουμε το θέμα κανά 8ωρο κάθε μέρα. Ξέρω και μπόλικους άλλους που το πάνε χαλαρά στο 3ωρο.
Και στη δεύτερη: Αν έπαιξες τα παραπάνω παιχνίδια με cheat, λυπάμαι αλλά μάλλον τα έκαψες. Ειδικά το Dishonoured ( που το ξεκίνησα χτες στο 360) , αν παιχτεί με cheats καλύτερα να μη το αγγίζεις καθόλου. Φυσικά αυτό πιστεύω εγώ, σέβομαι ότι το βλέπεις διαφορετικά και εννοείται δεν απαντάω για να σου αλλάξω γνώμη. Το Dishonored έχει φτιαχτεί για δώσεις απίστευτο χρόνο στο παιχνίδι, έχει απίθανο σενάριο και δεν έχει καμία σχέση με κάτι ηλιθιότητες του τύπου Call of Duty και Battlefield που θεωρώ "αγελάδες" για άρμεγμα ελέω on-line. Αν δεν διαθέσεις χρόνο να το παίξεις the way it was meant to be played, είναι σαν να παίρνεις ένα σπορ αυτοκίνητο και να το οδηγείς στη κίνηση της πόλης. Δεν το φχαριστιέσαι.
Ευτυχώς ή δυστυχώς ποτέ δεν δούλεψα 5θήμερο και 8ωρο. Τα ΠΣΚ φυσικά που πήζω στο μαγαζί και κοιμάμαι άντε 6 ώρες συνολικά στις 60 φυσικά και δεν παίζω πολύ, αλλά το καλό είναι ότι έχω όλες τις καθημερινές που ο μέσος πολίτης πήζει στο γραφείο και στα meetings να λιώνω στις κονσόλες μου. Και φυσικά ξυπνάω από τις 7 το πρωί όχι γιατί θέλω να δω την ανατολή του ηλίου και να μου έρθει έμπνευση, αλλά για να ξεκινήσω gaming. Μάλιστα το τελευταίο καιρό δεν μπαίνω καιν στο κόπο να τσεκάρω ούτε το grm συνήθεια που αποτελούσε ιεροτελεστία γύρω στις 7 το πρωί καθημερινά, γιατί τέλευταία τη βρίσκω περισσότερο με τα παιχνίδια παρά με το σερφάρισμα. Εξού και ο χρόνος, απλά ακολουθώ άλλους κανόνες και λογική. Θα άλλαζα; ΠΟΤΕ!!!!!! Θα πέθαινα τη πρώτη βδομάδα σε κάποιο γραφείο.spyros_s είπε:Ο χρόνος είναι μια σχετική έννοια πλέον στους τριανταφεύγα...εσύ για τους δικούς σου λόγους μπορείς και το κάνεις εγώ αδυνατώ. Είσαι όμως μάλλον η εξαίρεση και όχι ο κανόνας τον οποίο πιστεύω ότι εκπροσωπώ. Το ίδιο θα πω και για τα άτομα που αναφέρεσαι! Τα έχουμε ξαναπεί...
Τώρα για το dishonoured έχεις δίκιο....ήταν παιχνιδάρα και σου λέω εξαρχής ότι έχει 3 εναλλακτικά φινάλε, ένα δυσάρεστο, ένα ευχάριστο και ένα ενδιάμεσο. Μην νομίζεις ότι δεν το ευχαριστήθηκα....το αντίθετο μάλιστα γιατί ήθελε το ψάξιμο του. Απλά σε συγκεκριμένα σημεία χρειάστηκα τα cheats...άξιζε αυτό το παιχνίδι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Σαυτο συμφωνω και γω και εχει απολυτο δικειο σαυτα που λεει ο Doc.Και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω.Εκτος απο τα cheats ποτε δεν αλαζουμε της Default ρυθμισεις στα Arcades αν εχει 2 ζωες πχ δεν θα το βαλω εγω 5 ουτε αν ειναι medium η Hard θα το βαλω Easy.Eιναι κανονες απαραβατοι αυτα.geo2004z είπε:Ξέχασα να αναφέρω ότι τα cheat είναι χρήσιμα όταν σε κάτι χαζό-rpg κάνεις κάτι λάθος ή ξεχάσεις να πάρεις ένα αντικείμενο που μόνο μία φορά εμφανίζεται στο παιγνίδι. Σιγά μην ξανά αρχίσω από την αρχή να φάω άλλες 60 ώρες....πατώ το cheat και παίρνω το χαμένο αντικείμενο.