vangelakas
Banned
- Αντιδράσεις
- 2
................................................
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να τανε η ζήλια ψώρα.... Πάντως μπράβο που παίρνουν μπροστά τα κανάλια, αν πραγματικά ισχύει βέβαια!ChristosM είπε:Μου ειπαν οτι ξεκιναει και αυτο σε DVD απο τηλεπεριοδικο. Βγηκε και διαφημιστικο! Ξερει κανεις περισσοτερα?
Ειδα το σποτακι, απο αυτη την Παρασκευη με το Τηλεραμα, 3 επεισοδια στο καθε dvd και σε πολυ ελκυστικη τιμη!sunset89 είπε:Να τανε η ζήλια ψώρα.... Πάντως μπράβο που παίρνουν μπροστά τα κανάλια, αν πραγματικά ισχύει βέβαια!
mix24p είπε:Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο "Τηλέραμα" που δεν... "ξεφραγκίζει" τους αναγνώστες του αλλά και τους φανατικούς αυτής της σειράς - σταθμό για τα Ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, και δίνει 3 επεισόδια σε κάθε dvd, σε τιμή κάτω των 5ευρώ. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση ανταγωνιστών.
Good job, guys!
Συνολικά είναι 65 επεισόδια.Οπότε λογικά 22 τεύχη θα βγουν,επομένως γύρω στα 110 e θα κοστίσουνmix24p είπε:Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο "Τηλέραμα" που δεν... "ξεφραγκίζει" τους αναγνώστες του αλλά και τους φανατικούς αυτής της σειράς - σταθμό για τα Ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, και δίνει 3 επεισόδια σε κάθε dvd, σε τιμή κάτω των 5ευρώ. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση ανταγωνιστών.
Good job, guys!
Καλά δεν συγκρίνονται αυτές οι δύο σειρές...Τα ''εγκλήματα'' είναι μια από τις 5 καλύτερες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης και η καλυτερότερη σειρά που ο ΑΝΤ1 έβγαλε ποτέ. Οι ''απαράδεκτοι'' είναι Η καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης (κατά την προσωπική μου γνώμη). Από πολλές απόψεις η προσφορά των Απαράδεκτων σε dvd είναι πολυτιμότερη. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω βεβαίως, σε καμία περίπτωση, τα Εγκλήματα. Και τα δύο περιοδικά θα τρέξω/καλπάσω να τα πάρω αύριο το πρωί. Απλώς σε μια φανταστική κλίμακα σημαντικότητας της προσφοράς(ουάου..) τα Εγκλήματα πιάνουν 98/100 ενώ οι Απαράδεκτοι 100/100.DianaTheSuperstar91 είπε:Καλά δίνει απάντηση ο ΑΝΤ1 στους Απαράδεκτους που δίνει άλλο περιοδικό[...]
Το φυλούσα για να το ανοίξω το απόγευμα. Και ξαφνικά βλέπω το σχόλιο σου. Σκίζω άμεσα, ανήσυχος το σελοφάν και βάζω το dvd γρήγορα στο dvd player. Tα έβαλα στο γρήγορο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς...Έκοψαν σκηνές, ε? Αυτό θες να μας πεις??? (Καταλαβαίνεις ότι κρέμομαι από το επόμενο post σου!!!)ChristosM είπε:Οσοι ειναι φανατικοι της σειρας ας δουν προσεκτικα τα 3 επεισοδια του dvd. Περιμενω το σχολιο τους. Προβλεπω θυελλα!
Ναι και εγω αυτο ξερω δεν ηταν 45λεπτα στο δευτερο κυκλο 45λεπταwhatohh είπε:Αααα αυτό ήταν?? Όχι , όχι είναι κανονικά τα επεισόδια ολόκληρα. Στην αρχή τα Εγκλήματα , δεν ήταν 45λεπτα. Ήταν μισάωρης διάρκειας. Έλα βρε και έτσι όπως το είπες , νόμιζα ότι έκοψαν κάποιες συγκεκριμένες σκηνές που τις θυμόσουν.
Δηλαδή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο διαμοιρασμός των DVDs? Ρωτάω γιατί δεν τα αγόραζα, αλλά δεν είχα ακούσει αν το διέκοψαν ή αν το συνέχισαν κανονικά. Αυτό δεν είναι σωστό και δεν είναι ούτε ενθαρρυντικό για σειρές που θα μοιραστούν πιθανόν μελλοντικά. :xm:mix24p είπε:(οι "Παντρεμένοι" και το "Κλείσε τα Μάτια" κόπηκαν απ' το "Τηλέραμα" στις 2-3 εβδομάδες).....
Δεν ξερω για τους "Παντρεμενους" (δεν την εχω δει ποτέ αυτη την σειρα), αλλα για το "Κλεισε τα ματια" σε πληροφορω πως βγηκαν ολα τα επεισοδια σε dvd μεχρι τελους.mix24p είπε:Ναι, έχω κάνει λάθος διατύπωση. Οι προσφορές ολοκληρώθηκαν, αλλά όχι μέχρι το τέλος των σειρών. Δηλαδή... και αν κάνω λάθος διορθώστε με όσοι γνωρίζετε καλύτερα... στο "Κλείσε τα Μάτια" δόθηκε μόνο ο 1ος κύκλος, ενώ στους "Παντρεμένους" ο 1ος και ο 2ος (ενώ υπήρχε και 3ος). Το ανέφερα γιατί είναι κρίμα να μη δοθεί και ο δεύτερος κύκλος των "Εγκλημάτων" που, προσωπικά, μ' αρέσει περισσότερο από τον πρώτο. Ιδωμεν.