Εκείνο το καλοκαίρι (1971)

Η μουσική της ταινίας σε δίσκο βινυλίου.

45598313991_704ce30542_k.jpg


44873484124_349a501c09_k.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προσωπικά δεν μου έμεινε αμφιβολία και μπορώ να δηλώσω ότι η μικρή λωρίδα ξηράς βρίσκεται στην περιοχή Μαυρολίμνη Κορινθίας και μπορείτε να τη δείτε στον σύνδεσμο εδώ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα ήμουν πολύ περίεργη να μάθω αν αναφέρθηκε ποτέ να ήταν remake της ταινίας Anonimo Veneziano που είχε βγει έναν χρόνο πριν:

https://www.imdb.com/title/tt0065408/
 
Θα ήμουν πολύ περίεργη να μάθω αν αναφέρθηκε ποτέ να ήταν remake της ταινίας Anonimo Veneziano που είχε βγει έναν χρόνο πριν:

https://www.imdb.com/title/tt0065408/
Καπου ειχα γραψει πως αυτη η μοδα του θανατικου ηταν πολυ εντονη στις αρχες του '70.
Ειχαμε το Love story που εκανε παταγο τοτε και το Anonimo Veneziano στο εξωτερικο και εδω βγηκε στο καπακι το Εκεινο το καλοκαιρι και το Σ' αγαπω. Μερικα χρονια αργοτερα Τελευταια πτηση για να κλεισει η δεκαετια και να φυγει επιτελους αυτη η ηλιθια μοδα.
 
ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες απο την εποχη που ημουν μικρος
και η μουσικη βοηθαει πολυ να χρωματισει τα συναισθηματα
 
Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πιο όμορφο, λαμπερό και ταιριαστό ζευγάρι από το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ναθαναήλ και Κομνηνού. Τέλειοι σε όλα τους. Για την ταινία τι να πει κανείς. Οτι και να πείς θα την αδικήσεις. Συναισθηματική πλοκή, συγκινησιακή φόρτιση ειδικά στο τέλος, εντυπωσιακά καλοκαιρινά πλάνα, μουσική επένδυση που απογειώνει τι αισθήσεις και πως αλλιώς αφού προέρχεται από το μαγικό χέρι του τεράστιου Χατζηνάσιου. Κάθε δευτερόλεπτο της ταινίας χαράσσεται στο υποσυνείδητο του θεατή σαν κάτι μαγικό και συνεγείρει και τα πιο απόμακρα συναισθηματικά ένστικτα. Ας παραδειγματιστούμε όλοι από αυτήν την θεσπέσια ταινία και να γίνουμε πάλι άνθρωποι, να εκδηλώνουμε αισθήματα αληθινής και όχι ιδιοτελούς αγάπης και να εκτιμούμε κάθε δευτερόλεπτο από αυτό το θείο δώρο που λέγεται ΖΩΗ γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο και αναλλοίωτο.
 
:worship: προσυπογράφω τα παραπάνω Χ 1000._
 
Mια διόρθωση στην προηγούμενη ανάρτηση μου. Η μουσική είναι του εξίσου τεράστιου Σπανού και όχι του Χατζηνάσιου. Ευχαριστώ.
 
Πίσω
Μπλουζα