Εκπομπή - αφιέρωμα στα παλιά σήριαλ της Ελληνικής τηλεόρασης

bernard.c

RetroDB Feeder
Joined
26 Νοέ 2007
Μηνύματα
3.256
Αντιδράσεις
974
Καλημέρα σε όλους,

Εκπομπή - αφιέρωμα στα παλιά σήριαλ της Ελληνικής τηλεόρασης, αυτά που αγαπήσαμε και που συζητούμε στο forum μας καθημερινά, θα προβληθεί αύριο (Τετάρτη) βράδυ από το Kontra channel.

Η εκπομπή - συζήτηση για τις παλιές τηλεοπτικές σειρές θα μεταδοθεί ζωντανά στα πλαίσια της εκπομπής “De Facto” και στο στούντιο του σταθμού θα παρευρεθούν ηθοποιοί που συμμετείχαν στα σήριαλ της δεκαετίας του ʼ70 και του ʼ80, ένας συντελεστής πολλών από αυτές τις σειρές, αλλά και ένα μέλος του forum μας, από τα “παλαιότερα” και ιδιαίτερα ενεργά στο “Μέρες Τηλεόρασης”, οι γνώσεις του οποίου στο αντικείμενο που θα συζητηθεί είναι πραγματικά ανεκτίμητες και αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας και ενασχόλησης με το θέμα.

Στην εκπομπή θα προβληθούν επίσης (εκτός απροόπτου) και πολλά αποσπάσματα από σειρές οι οποίες δεν σώζονται σήμερα στην ΕΡΤ, όπως…. (έκπληξη!)

Συντονιστείτε λοιπόν ή προγραμματίστε τα βίντεό σας - η εκπομπή θα μεταδοθεί Τετάρτη βράδυ τα μεσάνυχτα (12 - 2) από το Kontra channel, το οποίο, αν δεν το λαμβάνετε στην περιοχή σας, μπορείτε να το παρακολουθήσετε live και από το site του:

http://www.kontrachannel.gr/

(εγώ αυτό θα κάνω από το εξωτερικό!)

Η συνέχεια επί της (μικρής) οθόνης…
 
Νομιζω πως μπορω να μαντεψω ποιο μελος του φορουμ θα ειναι στο πανελ :)

Δεν θα μπορουσα να σκεφτω καλυτερη επιλογη-γνωστη του αντικειμενου.

Ελπιζω καποιοι που "κοιμουνται", να το παρακολουθησουν και να ξεστραβωθουν
 
σουπερ!!! θα παρουν φωτια τα βιντεο
 
Για να σας “κεντρίσω το ενδιαφέρον” για την αποψινή εκπομπή, να σας πω ότι οι ηθοποιοί που θα παρευρεθούν συμμετείχαν (εκτός των άλλων) στις ακόλουθες ρετρό-αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές (με χρονολογική σειρά):

Η γειτονιά μας (1972), Πορφύρα και Αίμα (1977), Η κραυγή των λύκων (1981), Ο φιλαράκος μας (1981), Ο ζητιάνος (1982), Οι Ιερόσυλοι (1983) και Η Κάθοδος (1983).

Φυσικά, τα αποσπάσματα των σειρών τα οποία (εκτός απροόπτου) θα προβληθούν, καλύπτουν ένα ακόμα πιο ευρύ φάσμα της τηλεοπτικής παραγωγής των δεκαετιών 1970 και 1980, περιλαμβάνοντας αγαπημένες σειρές όπως (με χρονολογική σειρά):

το Λούνα Παρκ, οι Πανθέοι, η Τελευταία νύχτα της Γης, η Κραυγή των λύκων, τα Καθημερινά, οι Ιερόσυλοι, τα Σκληρά Καρύδια και ασφαλώς πολλοί τηλεοπτικοί Ξενόπουλοι (Αφροδίτη, Αναδυομένη, Λάουρα, κα).

Και το σημαντικότερο – πολλά από αυτά τα αποσπάσματα δεν έχουν ποτέ ξανά προβληθεί στην Ελληνική τηλεόραση από την Αʼ προβολή τους...

Όλα αυτά και φυσικά συζήτηση πάνω στο θέμα των “χαμένων σειρών” απόψε τα μεσάνυχτα, στο Kontra channel...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Παρακαλουνται οι τηλεορασοπληκτοι ρετρομανιακοι να το παρακολουθησουν ευλαβικα!

Αλλωστε θα ειμαστε "εντος εδρας" ;)
 
Μάλλον δε θα μπορέσω να το παρακολουθήσω λόγω διαβάσματος... Αλλά πραγματικά είναι τόσο η εκπομπή ενδιαφέρουσα, όσο και το γεγονός ότι άτομο από το φόρουμ μας, θα βρίσκεται στο πάνελ! Ευελπιστούμε κάποιος να ανεβάσει την εκπομπή στο youtube να την παρακολουθήσουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό το ζήτημα της "παλιάς τηλεόρασης", αλλά και όσοι υπεύθυνοι θα έπρεπε να ενδιαφέρονται περισσότερο, μα δεν το κάνουν!! :)
 
Ωραιοτατα!!!!!!

Σιγουρα θα το δω!!!!!

:)
 
Με κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, οι αποψινοί καλεσμένοι έχουν πια επιβεβαιωθεί -

Στην εκπομπή θα μιλήσουν οι ηθοποιοί:

- Σπύρος Μπιμπίλας

και

- Πέπη Μεταλλίδου

και φυσικά ο "δικός μας" ChristosM !!

Καλή επιτυχία στην εκπομπή!
 
Εκτός από καλή επιτυχία στην εκπομπή που σίγουρα θα έχει επιτυχία να ευχηθώ και κάτι άλλο εγώ.

Καλά ξυπνητούρια........................................
 
ακρως ενδιαφερουσα εκπομπη!!!! εχετε και αντιπροσωπο εκει!!!!!
 
Αθανατη Ελληνικη TV.

Ειχα δει καμποσες φορες αυτα τα χρονια τους τιτλους εναρξης του Λουνα Παρκ στα YT που ανεβαζαν τα παιδια. Ομως οταν σημερα ακουσα την υπεροχη αυτη μουσικη να βγαινει απο τηλεοπτικο καναλι, την "ακουσα", σαν να με κτυπησε ρευμα.

Μπραβο Χρηστο για τον αγωνα που κανεις κατα της εγκληματικης εξαφανισης τετοιων αριστουργηματων που ομοια δεν θα μπορεσει ποτε να δημιουργησει η αοσμη-αχρωμη συγχρονη Ελληνικη τηλεοραση.

Συνεχιζω να παρακολουθω με ενδιαφερον την εκπομπη...
 
μακαρι να δειξουν και αλλα βιντεο
 
Την παρακολουθώ κι εγώ την εκπομπή (να' ναι καλά το Ίντερνετ). Μπράβο στον Χρήστο για την πρωτοβουλία και για τον αγώνα. Μόλις προβλήθηκαν οι Πανθέοι και για πρώτη φορά "Η τελευταία νύχτα της Γης" με την Μαρία Τσομπανάκη.

Χαίρομαι και για την είδηση ότι θα ακολουθήσει και δεύτερη παρόμοια εκπομπή.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εξαιρετική η εκπομπή και ακόμα πιο εξαιρετική η παρουσία του Χρήστου ο οποίος δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και θέτει πολύ σωστά όλα τα ερωτήματα (που θα θέλαμε όλοι να κάνουμε). Το ευχάριστο είναι ότι μάλλον όπως φαίνεται βρίσκεται υλικό από τους ιδιώτες. Μακάρι!!!

attachment.php


Ο ChristosM live στην εκπομπή ''de facto'' στο αφιέρωμα στα παλιά σήριαλ της tv
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και ένα ακόμα screenshot από την εκπομπή

attachment.php


Μπράβο Χρήστο και σε ευχαριστούμε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και από μένα ένα μπράβο στον Χρήστο που είχα την τύχη και να τον γνωρίσω! Έχω πάθει πλάκα με την καθαρότητα της εικόνας των Ξενόπουλων!!!! Και ...άσχετο...εξαιτίας της υπέροχης αυτής εκπομπής (ευτυχώς υπάρχει το ίντερνετ) θα κοιμηθώ μόνον 3 ώρες εξαιτίας του πρωινού μου ξυπνήματος!!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την είδα την εκπομπή, μπράβο στο Contra. Και μέσω της TV είδα και το πρόσωπο ενός φίλου ρετρόβιου και φίλου ytuber.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χρήστο που μας εκπροσώπησε επάξια αλλά και στους ηθοποιούς που παραβρέθηκαν για να στηρίξουν την προσπάθεια. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε τους ιδιώτες, που απο οτι κατάλαβα φάνηκε να έχουν κάποιο υλικό, πράγμα εξαιρετικά αισιόδοξο!
 
Παρα πολυ ωραια και συγκινιτικη εκπομπη καθως ειδαμε πολλα ντοκουμεντα απο τα παλια σηριαλ της Ελληνικης τηλεορασης που αφησαν ιστορια!!

Επισης εμαθα πολλα πραγματα που πραγματικα δεν ηξερα, χαρη στον Χρηστο που μας πληροφορουσε για το καθε σηριαλ που εδειχνε η εκπομπη.

Πραγματικα οσοι ειδαν την εκπομπη πηραν πολλα μηνυματα μεσω του Χρηστου οπου με τον πολυ ωραιο τροπο του μας εδωσε

οχι μονο πληροφοριες αλλα περασε και πολλα μηνυματα σχετικα με την τυχη αυτων των "θησαυρων" της Ελληνικης τηλεορασης...

Που ελπιζω οτι θα εισακουστει και να γινει κατι να βρεθουν πολλα απο αυτα τα σηριαλ.

Σε ευχαριστουμε Χρηστο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα