Έχω γράψει ολόκληρη την εκπομπή, από το αναλογικό δυστυχώς σήμα του Kontra Channel (γκρρρ δεν πιάνω το ψηφιακό από Αίγινα), σε 720Χ576, 16:9, MPEG2, VBR 8000Kbps. Να και ένα screenshot
Αν κάποιος φίλος έγραψε την εκπομπή από Digea, θα ήταν ιδανικό. Πάντως είμαι έτοιμος να ανεβασω σε μέρη των 15 λεπτών στο ΥΤ την εκπομπή. Πω πω καταπληκτικά πράγματα!!! Καταπληκτικό υλικό, μεγάλο μέρος του οποίου μεταδόθηκε για πρώτη φορά!
Πάντως παιδιά, δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι η ΕΡΤ έχει πράγμα στα υπόγεια. Δεν είναι δυνατόν για "Θέατρα της Δευτέρας" του 1975 να δηλώνεται ως πηγή τους βίντεο 1 ίντσας!!!! Το φορμάτ αυτό εμφανίστηκε το 1976 και επικράτησε τουλάχιστον 1-2 χρόνια μετά. Αυτό σημαίνει ότι κάποια χρονική στιγμή έγιναν μεταγραφές από το βαρύ και δύσχρηστο QUAD 2" στη 1" ή ακόμη και σε U-matic.
Συγχαρητήρια στον Χρήστο ο οποίος εκπροσώπησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια που γίνεται σ'αυτό το φόρουμ, την κα. Πέπη Μεταλλίδου, τον κ. Σπύρο Μπιμπίλα, και στην οικοδέσποινα της εκπομπής κα Τζούλια Παπαδημητρίου.
ΕDIT: Μου ήρθε μια φαεινή ιδέα ξημερώματα!!! Αλήθεύει ότι επί δικτατορίας παιζόταν σε ειδικές προβολές "Ο Άγνωστος Πόλεμος" σε στρατιωτικές μονάδες; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε δεν είναι απίθανο να σώζεται κάτι, έστω και σε μορφή kineskope (μεταγραφή από τηλεοπτική εικόνα σε film 16mm) στο αρχείο της Δ/νσης Κινηματογραφίας Στρατού!!