Καλησπέρα παιδιά,
Δεν σας έχουμε ακόμα ενημερώσει για την επανάληψη της εκπομπής, καθώς δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από το κανάλι (kontra).
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πάντως με τον σταθμό σήμερα, με πληροφόρησαν ότι η εκπομπή πήγε πολύ καλά από πλευράς θεαματικότητας!
Θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή...
Ως τότε...
evarlam είπε:
Με χαρά ανακοινώνω ότι ήδη έχουν ανέβει τα πρώτα τρία τμήματα της εκπομπής. Πιστεύω μέχρι αύριο να έχω ανεβάσει και τα υπόλοιπα.
Σε ευχαριστούμε πολύ
evarlam, διότι έτσι μπορούμε να απολαύσουμε ξανά την εκπομπή, να δούμε με προσοχή και να ακουσούμε όλα αυτά που προβλήθηκαν και που ειπώθηκαν! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα πρώτα 3 μέρη και περιμένουμε με ανυπομονεσία (!) και τα υπόλοιπα!
Να 'σαι καλά!
evarlam είπε:
Πωπω παιδιά, αυτό το τεράστιο "Η ΥΕΝΕΔ παρουσιάζει την εκπομπήν" στους τίτλους του Μεθοριακού Σταθμού είναι πολύ χορταστικό (έτσι να σκάσουν μερικοί).
tsalk είπε:
Εγώ θα το πω κάπως διαφορετικά. Να αγαλιάσει η ψυχή κάποιων βλέποντας το ''χορταστικό'' Η ΥΕΝΕΔ παρουσιάζει.
Πείτε τα χρυσόστομοι, πείτε τα! Τι "άσβεστο μίσος" πια υπάρχει με αυτό το σταθμό; Λες και τα τόσο επιτυχημένα σήριαλ που προβλήθηκαν από τη συχνότητα της ΥΕΝΕΔ (πχ Γειτονιά, Μεθοριακός Σταθμός, ο Δρόμος, Εκείνες κι εγώ, Ημερολόγιο ενός θυρωρού, Αφροδίτη, Αναδυομένη, Λάουρα, Κόσμος κι ο κοσμάς, Η κραυγή των λύκων και τόσα άλλα) είχαν καμία σχέση (!) με την στρατιωτική διοίκηση του σταθμού στα χρόνια της 7ετίας!!! Και καλά τα χρόνια μέχρι το '74, μετά;; Τι έφταιγαν τα καημένα τα σήριαλ που προβάλλονταν στην ΥΕΝΕΔ μέχρι το 1982 και "λυσσάνε" να αφαιρέσουν το logo του σταθμού όποτε προβάλλονται αποσπάσματα; Πάρτε τώρα ένα ΥΕΝΕΔ φαρδύ-πλατύ να μάθετε!!!
("Η εκδίκηση όμως είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο"! Πόσοι τηλεθεατές πήραν τηλέφωνο στην εκπομπή και μίλησαν με νοσταλγία για τον "Άγνωστο Πόλεμο" της ΥΕΝΕΔ; Πολλοί - και πολύ το χάρηκα, για να ακούνε εκεί στην ΕΡΤ ότι οι τηλεθεατές δεν έχουν ξεχάσει και ότι οι καλές δουλειές χαράχτηκαν στη μνήμη του κόσμου...! Εμ, Φώσκολος είναι αυτός, μας αρέσει/δεν μας αρέσει, πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν μη τι άλλο, έχει μεγάλο ταλέντο στο γράψιμο, είναι ένας αξεπέραστος "παραμυθάς"/σεναριογράφος.)
mhmerotategiatipino είπε:
Τη Δευτερα θα κατσω να το δω. Αν τα καταφερεις ανεβασε το ως τοτε! Νασαι καλα!
Εγώ ξανά απόψε, χάρις στον φίλο
evarlam!! Γιούπιιιιιιι!!!!!!!!!!