Ελένη Μαβίλη (Χάι Ροκ, Λαβ Σόρρυ, Χάλι Εντ κτλ)

Rakeesh είπε:
Ανετα θα μπορουσε να σταθει διπλα στο Ρετιρε.
:bow:

Σε μια προταση συμπυκνωνει τα παντα .

Υ.Γ.

Btw την ιδια ακριβως την εντυπωση ειχα σχηματισει κι εγω τοτε . Ενα ποιο ραφιναρισμενο μεν ,"Ρετιρε" δε.
 
Η νεκρανάσταση/εμπλουτισμός thread συνεχίζεται.

enginefeedgra.jpg
 
Πραγματικά ότι πιο άθλιο έχει γεννήσει η ελληνική τηλεόραση αυτές οι σειρές.

ΥΓ.έχω 12 μυνήματα όλα κι όλα στο forum αλλά δεν άντεξα να μην σχολιάσω!
 
Είχε κάνει και μια άλλη σειρά στον Αντ1, που κόπηκε ( τι περίεργο!) στο τρίτο επεισόδιο. Το μόνο που θυμάμαι, ήταν ότι έπαιζε εκείνος ο ηθοποιός, που έκανε τον τούρκο στην λάμψη ( κάνει και τον αφηγητή κάποιες φορές).
 
Λες για τον Κώστα Τερζάκη που είχε παίξει και τον Ευλογητό στην Θρυλική Λάμψη..., αυτός έπαιζε στο σίριαλ του ΑΝΤ1.
 
To Xάι Ροκ το θυμάμαι πολύ αμυδρά και είμαι βέβαιη ότι δεν έχω δει ολόκληρο επεισόδιο.

Το μόνο που θυμάμαι από αυτή τη σειρά είναι η κουζίνα του σπιτιού τους :p :p

Αλλά ναι, έχω λιώσει καλοκαίρι βλέποντας το ''Love sorry''

Το τραγουδάκι της έναρξης ήταν όλα τα λεφτά, απλά!

http://www.youtube.com/watch?v=qDqVoyjOxes
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το πώς ξέπεσε η Ελλάδα των κορυφαίων σεναριογράφων της δεκαετίας του '60 να καταντήσει στην Μαβίλη του '90 και στον Παπακαλιάτη του '00, είναι απορίας άξιον. Για να μην πω για τους παλιούς συνθέτες και το πώς φτάσαμε στον... Φοίβο. Αλλά αυτό είναι ζήτημα για άλλο thread...
 
Ο Σάκης με τη Λίλυ παντρεύονται και, αμέσως μετά, αυτή φεύγει για ένα προγραμματισμένο συνέδριο στον Καναδά, παρέα με τον τέως αρραβωνιαστικό Τηλέμαχο (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Έναν μήνα μετά επιστρέφει στην Ελλάδα αλλά κρύβεται από τον Σάκη γιατί έχει πάλι αρχίσει να παλινδρομεί (θέλω, δεν θέλω, πρέπει, δεν πρέπει, μου ταιριάζει, δεν μου ταιριάζει). Οι πάντες της βάζουν χέρι (μέχρι κι η δεσποινίς Πηνελόπη :) ) ότι πρέπει επιτέλους να πάρει μια απόφαση και να μείνει πιστή σ' αυτή. Στο μεταξύ όμως ο Σάκης μαθαίνει την επιστροφή της και, ήδη ξενερωμένος από την συμπεριφορά της στις γαμήλιες προετοιμασίες, της δηλώνει ότι χωρίζουν.

Η τελευταία σκηνή είναι με την Λίλυ να κάθεται με τον πατέρα της κι αυτός να της λέει ένα παραμύθι για τη βασιλοπούλα που έπρεπε να λιώσει πολλά ζευγάρια σιδερένια παπούτσια μέχρι να φτάσει στον αγαπημένο της. Κι η σειρά τελειώνει μ' αυτό το ηθικό δίδαγμα, την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε για να φτάσουμε στην ευτυχία (ή αυτό που τέλος πάντων της μοιάζει ;) ). Χωρίς να ξεκαθαρίζει αν το ζευγάρι ξανασμίγει ή όχι.

Το τέλος μ' άρεσε γιατί έδειχνε ότι, ανεξαρτήτως Σάκη και προσωπικής μας συμφωνίας ή διαφωνίας με την σχέση τους, η Λίλυ, παρ' όλες τις ακαδημαϊκές της επιτυχίες, ήταν ένα άτομο ανώριμο που πραγματικά έπρεπε να επεξεργαστεί και τον εαυτό της και τις ανάγκες του και τις σχέσεις της με τους ανθρώπους γύρω της.
 
Τρέιλερ για την σειρά του mega


((Τζίν και Τσέρρυ)) μεταδόθηκε το 1995


[edit] The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rakeesh είπε:
Εκανα καποιο κοπο να παρακολουθησω το πρωτο επεισοδιο, και δεν τα 'καταφερα' πολυ καλα! Εκτοτε διαβαζα συνεχεια διθυραμβικες κριτικες σε τηλεοπτικο περιοδικο (αλλη δουλεια δεν ειχα να κανω μικρο παιδι! :p ), τα γραμματα των αναγνωστων το εκθειαζαν για τους εξυπνους διαλογους, προβλεποταν να γινει 'χαμος' στο σεναριο με τους διαφορετικους χαρακτηρες των πρωταγωνιστων και οι δημοσιευσεις των ποσοστων τηλεθεασης ηταν υπερ του
Δεν εχω ιδεα γιατι :xm:

Λεω δεν μπορει, κατι θα χανω. Δοκιμασα να ξαναδω... παλι κρατηθηκα πολυ πριν τελικα αλλαξω καναλι
Πόσο σε καταλαβαίνω... :(

Και πραγματικά είχα αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ κάτι "στραβό" έχω και δεν μου αρέσει.. Έλεγα δεν μπορεί ρε παιδιά ΟΛΟΙ να κάνουν στα τρελοί, και εγώ να μην αντέχω ούτε 5 λεπτά! Μάλλον θα είναι βαριά κατούρ.... sorry, κουλτούρα και δεν την πιάνω.. :p

Τελικά επιβεβαιώθηκα ότι εγώ είχα δίκιο όταν ο Χαλκιάς σε μία συνέντευξη προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αλλάξει κουβέντα όταν τον ρώτησαν για το Λαβ Σόρρυ.. :cool:
 
Παιδιά, εκείνο που με εκνευρίζει φοβερά εμένα στο ''Λαβ Σόρρυ'' είναι η ανυπόφορη επανάληψη των διαλόγων. Σε στυλ ''Λάμψης'', ρε παιδί μου. ''Μα, γιατί το είπες αυτό;'' ''Σου είπα ότι το είπα για αυτό το λόγο!'' ''Μα ο λόγος αυτός, όπως σου εξήγησα και πριν, είναι συγκεκριμένος'' κ.λ.π κ.λ.π.

Πάντως και η Μιχαήλ έχει ξορκίσει την εποχή του love sorry, παρά την μεγάλη επιτυχία του και το γεγονός ότι από εκεί έγινε ουσιαστικά γνωστή.
 
Εγώ το Χάι Ροκ το έβλεπα μετά μανίας. Μετά βέβαια έπαθα μια κρίση κουλτουρίτιδας οπότε γινόταν επικοί καβγάδες στο σπίτι επειδή η μητέρα μου ήθελε να βλέπει και το Λαβ Σόρι στη συνέχεια θυμάμαι πολύ αμυδρά το Τζιν και Τσέρι (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) το οποίο θεωρούσα από τότε έκφραση ματαιοδοξίας εκ μέρους της (ίσως όχι με αυτή την ορολογία αλλά εν πάση περιπτώσει συνεννοούμαστε) μιας και στήνει ένα σίριαλ στο ίδιο μοτίβο με πρωταγωνιστές 2 συμπαθείς δευτεραγωνιστές (Λαμπάτος και Λογοθέτη) που δεν μπόρεσαν όμως να περάσουν στο κοινό σαν πρωταγωνιστές. Σήμερα μετά από 15-20 χρόνια δεν μπορώ να πω ότι είναι τα κορυφαία έργα της ιδιωτικής ελληνικής τηλεόρασης ούτε τα χειρότερα. Είχαν απήχηση στο κόσμο της εποχής (αλλιώς δεν θα συνέχιζε να κάνει σίριαλ) έχουν ξεφτίσει όμως πια. Επιπλέον αν τα δεις στη σειρά λόγω των επαναλήψεων αφενός στο σενάριο αφετέρου στο καστ θα αναφωνήσεις το κλασσικό δίστιχο του οποίου ο πρώτος στίχος είναι «τα ίδια και τα ίδια…»
 
Λαβ Σόρυ ε; Ο Χαλκιάς λαικός γόης, με μουστάκι και δασύτριχο στήθος....είχαν και τα 90ς την κακογουστιά τους... :D
 
Από τις σειρές της Ελένης Μαβίλη μου άρεσε το Χάι ροκ. Δεν μου άρεσε το Λαβ σόρρυ, θυμάμαι ότι ο Σάκης ο υδραυλικός είχε κάνει επιτυχία τότε...
 
Πειράζει που δεν μου άρεσε καμμία από αυτές τις σειρές; Ωστόσο, οφείλω να αναγνωρίσω ότι στην εποχή τους το "Χάι Ροκ" και το "Λαβ Σόρυ" είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία.
 
Πίσω
Μπλουζα