Θα αναφέρω αγαπημένους καλλιτέχνες και τραγούδια
Μαντώ : Κάνε κι εσύ μια τρέλα, Άγρια Φράουλα, Στοιχηματίζω, Ένα Καλοκαίρι Έρωτας, Τιμωρησέ Με, Το Τέλειο Ζευγάρι, Εσύ, Αναμνήσεις, Ειρωνία, Μονομαχία, Αισθήσεις, Ταιριάζουμε Σαν Γάντι, Ρούχο Δανεικό, Σώμα Με Σώμα, Επικίνδυνες Αποστολές, Φυλάκισέ Με, Λαβύρινθος, Η Δική Μας Η Αγάπη, Θέλει Άνεμο Η Αγάπη, Δυο Φιλιά Νυχτερινά, Ερήμην
Σοφία Αρβανίτη: Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Σαν Πρώτη Φορά, Πεθαίνω στην Ερημιά (με Bonnie Tyler), Μπλέχτηκα, Φύγαμε, Αυτόφωρο, Κόκκινη Κόλαση (είχε και πιο λαϊκά : Ζωή Σαν Πορτοκάλι)
Αλέξια : Ορκίσου, Δίλημμα, Μάτια Μου, Παίζω Και Χάνω, Αλλάξαμε Θέση (είχε και άλλα από τέλος δεκαετίας 80 πχ : Τα κορίτσια ξενυχτάνε, Αγάπη Καλοκαιρινή, Γράμματα, Άσπρο Μαύρο)
Ρακιντζής : Εγώ Κι Ο Πουφ, Προκαλείς, Κάνε Μια Ευχή, Get Away (Κουνέλι & Νάντια στη δεκαετία του 80)
Ευρυδίκη : To μόνο που θυμάμαι, Συγγνώμη, Πόσο λίγο με ξέρεις, Πυξίδα, Μισησέ Με, Είμαι άνθρωπος κι εγώ
Καλλίρης : Κάποιο καλοκαίρι, Αγάπη Καλοκαιρινή, Γιορτάζω, Σε Καταδικάζω, Το Νου Σου Κύριε Οδηγέ, Έρωτα Έρωτα (με Γαρμπή)
Κορκολής : Παράξενη Αγάπη, Το Σημάδι Του Σκορπιού, Λατέρνα, Δυτικά Προάστια
Δάντης : Δακτυλικά αποτυπώματα, Σκελετούλα (τα άλλα ήταν πιο λαϊκά)