Ελληνικά One Hit Wonders

Ναι,είχε κάνει και 1 ολοκληρωμένο δίσκο με συνθέσεις του Μίμη Πλέσσα και άλλων τραγουδιστών.

Το πιο γνωστό τραγούδι από το δίσκο της ήταν αυτό


Το "Κερδίσαμε" ήταν και στο δίσκο της και στου Καλλίρη
 
1996 : μια νέα τραγουδίστρια, συγγενής του Θανάση Πολυκανδριώτη, κόρη αν θυμάμαι καλά, η Μαρία , έβγαλε ένα κομμάτι λαϊκοπόπ με τίτλο "Χίλια Πάθη Μαγεμένα" το οποίο για την εποχή του ήταν επιτυχία.


Στα μέσα του 1993 ο Νίκος Βεντουράτος γίνεται γνωστός με το Sorry Φίλε, μια ερωτική μπαλάντα μου μάγεψε.

Μετά το Sorry Φίλε, έκανε κάποια τραγούδια που δεν είχαν τεράστια επιτυχία.

Πρόσφατα έκανε επανεκτελέσεις τραγουδιών για κάποια σίριαλ αλλά και ερμήνευσε το τραγούδι της εκπομπής του Alpha "Πάμε Πακέτο".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο Βασίλης Ελευθερόπουλος, Πειραιώτης, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 26 ετών, το 1997 με τον δίσκο "Κλαίω γιατί". Κυκλοφόρησε συνολικά 2 προσωπικούς δίσκους. Εδώ το ομώνυμο κομμάτι.

 
DianaTheSuperstar91 είπε:
Και άλλο ένα retroτράγουδο , μάλλον πρωτοξάδελφο του Ντύσου Πρόχειρα Και Βγάλε το Κραγιόν Σου του Στέφανου Κορκολή ή κλεμμένο από την μουσική του Στέφανου από το άσμα που είπα.
Χρειάζεται και Λίγη Αναισθησία , χρονολογείται εν τέλει του 1997, από τον αοιδό Μιχάλη Θέμελη, ήταν one hit wonder , μέχρι και στους 2 Ξένους είχε εμφανιστεί.
Να και το σπάνιο βιντεοκλίπ του τραγουδιού.

 
Στακόβιε αυτή επίσης είδε, τραγούδησε, έκανε σουξέ και απήλθε σαν τον άνεμο.
 
Diana, Stakovios & thebest20 χίλια μπράβο για τις γνώσεις σας. Λυπάμαι που δεν "σας ανακάλυψα" νωρίτερα. Θα επανορθώσω με αφοσίωση και αμέριστη προσοχή. :)
 
1996 : μια νέα τραγουδίστρια, συγγενής του Θανάση Πολυκανδριώτη, κόρη αν θυμάμαι καλά, η Μαρία , έβγαλε ένα κομμάτι λαϊκοπόπ με τίτλο "Χίλια Πάθη Μαγεμένα" το οποίο για την εποχή του ήταν επιτυχία.

 
One Hit Wonder που ακούστηκε σε ελληνάδικα στις αρχές του 1998.Ο αοιδός είχε κάνει και περασματάκι από την σειρά "Δύο Ξένοι" [edit] Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο.[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να προσθέσω και το τραγούδι των VIPS ''Χωρίς εσένα'', μεγάλη χορευτική επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 90. Μετά το γκρουπάκι διαλύθηκε...
 
Κάπου στο 1992 ένας νεαρός αοιδός ο Aris Tomas έκανε το μπαμ με την επιτυχία Σε Θέλω

(Να προσθέσω ότι το κομμάτι αυτό έκαναν επανεκτέλεση το 2006 ο Γιώργος Χρήστου με την Ειρήνη Μερκούρη για τις ανάγκες των βραβείων MAD). Άλλα κομμάτια που έκανε μετά σουξέ ήταν το Κορίτσι του Φίλου Μου και τα Φλογερά σου Χείλη. Μετά έκανε κάποια κομμάτια δίχως να σημειώσουν καμιά επιτυχία.
 

Γύρω στο 1993-1994 και μια cult θηλυκή παρουσία η Μαριέττα ερμήνευε μαζί με τον Νίκο Βεντουράτο (Sorry Φίλε) το "40 μέτρα τετραγωνικά Sahara".

Το κομμάτι έγινε one hit wonder και η αοιδός εξαφανίσθηκε λίγο καιρό μετά
 
Άντζυ - Φοβάμαι (Για να μην τρελαθώ) (Videoclip)

 
Για να τσεκάρω τη μνήμη σας ! Γιώργος Στεφανάκης, δίσκος "Σλόγκαν" και επιτυχία το "Η λευτεριά κι η τεμπελιά".


Μην οργώσετε το youtube, δεν πρόκειται να το βρείτε. Για να βοηθήσω, πρόκειται για ένα "δωδεκάμετρο", για τους γνώστες...

Αν είστε καλά παιδιά και θυμηθείτε π.χ. ποιος είναι ο Γιώργος Στεφανάκης, ή κάτι από το τραγούδι, μπορει με κάποιο τρόπο να το ανεβάσω από το βινύλιο που το έχω. Ο δίσκος διαφημίστηκε και στην τηλεόραση, η δε εταιρία λεγόταν "Δισκογραφικός συνεταιρισμός καλλιτεχνών", κι όλα αυτά τα τοποθετώ κάπου μεταξύ 83-86, αν δεν κάνω λάθος (δεν πάω να "κλεψω" κοιτάζοντας το © του δίσκου)...
 
Ο Ανδρέας Μπονάτσος, είχε βγάλει το τραγούδι "για μια γυναίκα που φταίει"​, μαζί με τον Γονίδη. Μετά τα παράτησε και έγινε συνθέτης...
 
Wally είπε:
@panp Βρηκα καποιες πληροφοριες στο Δισκορυχειο
Eίσαι καταπληκτικός. Μάθαμε τόσα πολλά για το Γιώργο. Και χαίρομαι που με διάστημα τριών ετών πέτυχα τη χρονολογία ! Θα προσπαθήσω μήπως και το ανεβάσω στο youtube.

Nα προσθέσω ότι εμένα από εκείνο το δίσκο μου αρέσουν επίσης το "Σλόγκαν" και "Τα παρακήνια".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βαζω κι εγω κατι που το εψαχνα χρονια...γυρω στα 15! Και το βρηκα μια μερα μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο.Δεν ξερω ποσοι απο σας το γνωριζετε...απολαυστε!

 
Πίσω
Μπλουζα