Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
akmakas είπε:
telonio βάλε καμία φώτο στο thread συλλεκτικοί υπολογιστές να
χαζέψουμε.......![]()
![]()
![]()
Δεν δικαιολογω αυτο που εκανε αλλα επειδη εχω καποια σχεση με το εμποριο αν το εχει απουλητο 3 μηνες και του παρουσιαστει πελατης το συμφερον του ειναι να το δωσει στον σιγουρο παρα στον 90% πιθανοτητα να ερθει.telonio είπε:Λοιπόν το οτι στο elx πουλάνε συνήθως μηχανήματα που είναι εγγυημένα και δεν δουλεύουν (!) το έχουμε πει όχι και λίγες φορές. Διαβάστε τώρα και αυτό.
Είχα παει να ρίξω μια ματιά αν υπάρχει κανένα παιχνίδι για sega. Βλέπω λοιπόν οτι έχει ενα dreamcast μεσα στο κουτί του αλλα δεν του έδωσα και ιδιαίτερη σημασία και δεν το πήρα αφου το έχω ήδη. Αφού το σκέφτηκα καλύτερα την επόμενη ημέρα, γιατί όπως είπε και ο φίλος Maddog ένα dreamcast δεν είναι ποτέ αρκετό και με όποιο το ρίσκο να μην δουλεύει, τηλεφώνησα στο μαγαζί:
-Φίλε μου μήπως το έχεις ακόμα;
-Ναί το έχω.
-Ωραία, κράτησέ μου το σε παρακαλώ θα περάσω το απόγευμα να το πάρω,
ορίστε και το όνομά μου. Έντάξει;
-Εντάξει.
Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν το αγόραζες όταν το είδες; Ok εντάξει, βλακεία το παραδέχομαι. Τρώω το πακέτο να παω στο κέντρο με ηλεκτρικό και λεωφορίο αφου την συγκεκριμένη ημέρα είχα μείνει και χωρίς αμάξι. Μπαίνω στο μαγαζί.
-Γεια χαρά, είμαι ο τάδε που είχα πάρει τηλέφωνο για το dream.
-Χμμμ το δώσαμε πρίν απο λίγο.
-Μα υποτίθεται οτι σας είχα δώσει το όνομά μου για να το κρατήσετε!
-Αααα ναί; Αν έγινε αυτό τότε ζητάω συγνώμη.
Φεύγω και ξανατρώω το πακέτο για να γυρίσω σπίτι.
Τα σχόλια δικά σας.