Δεν είναι από τις ταινίες που βλέπεις ευχάριστα ξανά και ξανά...ALFIE είπε:Εχει δει κανείς την ταινία ''Καταναλωτική Κοινωνία" του 1971 των Καραγιάννη-Καρατζόπουλου?
Νομίζω είναι αδερφός του αλλά όρκο δεν παίρνω κιόλας.bambinella 100 είπε:Στους τιτλους της ταινιας Πολυ αργα για δακρυα, αναγραφεται το ονομα του ηθοποιου Σωτηρη Φουντα.Δεδομενου οτι στην ταινια αυτη επαιζε και ο Γιωργος Φουντας, ξερετε αν υπαρχει συγγενεια μεταξυ τους;
Σωτηρης Φουντας
ναι καπως ετσι..bambinella 100 είπε:Εχει λογικη αυτο που λες, johnny.Ναι, η θεια μπορει να περασε δηθεν τυχαια μαζι με τις ανηψιες απο το γραφειο/εργοστασιο του καθε γαμπρου για μια επαγγελματικη συμβουλη η για να δει το χωρο εργασιας του. Κι απο εκει και περα βεβαια, τα πραγματα εγιναν ευκολοτερα.
Ο Κωστακης πουλαει παραμυθι στον παρ' ολιγον πεθερο του (Βασιλη Λογοθετιδη) οτι χαλαει τον αρραβωνα γιατι δηθεν δε θελει να κανει δυστυχισμενη τη γυναικα που θα παντρευτει. Καταλαβαινουμε ομως οτι μοναχα τον εαυτο του σκεφτεται γι' αυτο και φευγει κλωτσηδον.αριαδνη είπε:Ο Κωστάκης από τον έναν'' ηρωα με παντούφλες'', εγκαταλείπει την Ποπη μετα από 5 χρονια σχεση για να μην κακοπερασει μαζί του η Ποπη η για να καλοπεράσει ο ίδιος με την πλούσια νυφη;
Δεν νομιζω να περασε καλά με την Τζούλια αργοτερα ο Κωστάκης στον γαμήλιο βιο καθοτι πολύ κακομαθημένη η μανταμιτσα, με την Ποπη θα'ταν καλύτεραbambinella 100 είπε:Ο Κωστακης πουλαει παραμυθι στον παρ' ολιγον πεθερο του (Βασιλη Λογοθετιδη) οτι χαλαει τον αρραβωνα γιατι δηθεν δε θελει να κανει δυστυχισμενη τη γυναικα που θα παντρευτει. Καταλαβαινουμε ομως οτι μοναχα τον εαυτο του σκεφτεται γι' αυτο και φευγει κλωτσηδον.
Και εγώ από ότι ξέρω είναι ο αδερφός του. Παίζει και σε άλλες ταινίες του Γιώργου Φούντα ( η λεωφόρος της προδοσίας , ο αντάρτης του βάλτου , πυρετός στην άσφαλτο κλπ). Οπότε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη που λένε ...bambinella 100 είπε:Στους τιτλους της ταινιας Πολυ αργα για δακρυα, αναγραφεται το ονομα του ηθοποιου Σωτηρη Φουντα.Δεδομενου οτι στην ταινια αυτη επαιζε και ο Γιωργος Φουντας, ξερετε αν υπαρχει συγγενεια μεταξυ τους;
Σωτηρης Φουντας
Σιγουρα η Ποπη φαινοταν να εχει καλυτερο χαρακτηρα απο τη Τζουλια, το κακομαθημενο πλουσιοκοριτσο.αριαδνη είπε:Δεν νομιζω να περασε καλά με την Τζούλια αργοτερα ο Κωστάκης στον γαμήλιο βιο καθοτι πολύ κακομαθημένη η μανταμιτσα, με την Ποπη θα'ταν καλύτερα