Ελληνικές ταινίες - Πληροφορίες εντός

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αντωνη θα κάνω γιορτη αν ποτέ τις προβάλει η δημόσια τηλεόραση :) γιατι απο αλλού δε νομίζω να υπάρχουν ελπίδες

εδω βλέπουμε την πανέμορφη ζινετ Λακάζ από μια ταινία τα χειροκροτήματα στο πλευρό του Χορν. Ξέρουμε αν ήταν Ελληνίδα;

Εχει δει κανείς την ταινία ''Καταναλωτική Κοινωνία" του 1971 των Καραγιάννη-Καρατζόπουλου?

ALFIE είπε:
Εχει δει κανείς την ταινία ''Καταναλωτική Κοινωνία" του 1971 των Καραγιάννη-Καρατζόπουλου?
Δεν είναι από τις ταινίες που βλέπεις ευχάριστα ξανά και ξανά... :)

Το 2007 είχε κυκλοφορήσει σε dvd μια σειρά ταινιών του Νίκου Αβραμέα,μεταξύ των οποίων η "Βαρώνη και ο Προκόπης" με τη Βασιλειάδου,οι"Αντίζηλοι"με Χρήστο Νέγκα και Χλόη Λιάσκου κλπ.Ενώ επρόκειτο να κυκλοφορήσουν και άλλες τελικά δεν κυκλοφόρησαν.Ξέρετε μήπως τι συνέβη? Ηταν όλες αρκετά σπάνιες, έχουν πολλά χρόνια να προβληθούν.

Στους τιτλους της ταινιας Πολυ αργα για δακρυα, αναγραφεται το ονομα του ηθοποιου Σωτηρη Φουντα.

Δεδομενου οτι στην ταινια αυτη επαιζε και ο Γιωργος Φουντας, ξερετε αν υπαρχει συγγενεια μεταξυ τους;

Σωτηρης Φουντας

%CF%83%CF%83%CF%83.png

bambinella 100 είπε:
Στους τιτλους της ταινιας Πολυ αργα για δακρυα, αναγραφεται το ονομα του ηθοποιου Σωτηρη Φουντα.Δεδομενου οτι στην ταινια αυτη επαιζε και ο Γιωργος Φουντας, ξερετε αν υπαρχει συγγενεια μεταξυ τους;

Σωτηρης Φουντας

%CF%83%CF%83%CF%83.png
Νομίζω είναι αδερφός του αλλά όρκο δεν παίρνω κιόλας.

Σ' ευχαριστω, tonytony. Το πιθανοτερο ειναι πως υπαρχει συγγενεια. Το ασυνηθιστο επωνυμο τους σε συνδυασμο με το γεγονος οτι παιζουν στην ιδια ταινια, κατι τετοιο δειχνει.

Σημερα θα ηθελα να συζητησουμε κατι που βρισκεται στο μυαλο μου εδω και καιρο.

Προκειται για την ταινια Η θεια απ' το Σικαγο και τη γνωριμια των τριων κοριτσιων με τους γαμπρους. Ενταξει, γνωριστηκαν μαζι τους, χορεψαν το ροκ εν ρολ τους, ηπιαν τα ουισκακια τους οι νεαροι, αλλα απο εκει και περα πως εφθασαν στο σημειο να ζητησουν τις κοπελες σε γαμο;

Λογικα θα πρεπει να τις συναντησαν μερικες φορες ακομα για να γινει αυτο. Πως ομως; Βγηκαν ραντεβου μαζι τους; Επετρεψε κατι τετοιο ο αυστηρος πατερας εστω και με τη θεια απ' το Σικαγο μες στο σπιτι;

Θα ηθελα τις σκεψεις σας....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ηταν ένα ειδος πρωτότυπου προξενιού θα λέγαμε σε συνδυασμο με ερωτα από την πρωτη ματια:flower:/ αυτην την στιγμη διαβάζω την ''τριμορφη γυναικα'', ε, πως ο Κλεάνθης αγάπησε την Νιτσα από την πρωτη, πρωτη στιγμη που την είδε στον δρόμο χωρις να ξερει τιποτα, δεν εξηγούνται αυτά, απλα τα ζεις...

Ενταξει, δεχομαι τον ερωτα με την πρωτη. Το πως ξανασυναντηθηκαν τα ζευγαρια με προβληματιζει.

Πως εφθασαν στο σημειο του γαμου. Ξερω πως αυτα τα πραγματα δεν επαιρναν πολυ καιρο τα χρονια εκεινα, αλλα και παλι δε νομιζω να ζητησαν τις κοπελες οι γαμπροι αμεσως μετα την πρωτη γνωριμια στο σπιτι του Μακρη.

Ίσως η θεία να κανόνιζε συναντήσεις των αγοριών με τα κορίτσια καθώς μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν η αιτία που γνωρίστηκαν. Πάντα βέβαια με την συγκατάθεση του Χαρίλαου (Ορέστης Μακρής).

Εχει λογικη αυτο που λες, johnny.

Ναι, η θεια μπορει να περασε δηθεν τυχαια μαζι με τις ανηψιες απο το γραφειο/εργοστασιο του καθε γαμπρου για μια επαγγελματικη συμβουλη η για να δει το χωρο εργασιας του. Κι απο εκει και περα βεβαια, τα πραγματα εγιναν ευκολοτερα.

Η θεία φάνηκε εξ'αρχής πανούργα σε αντίθεση με τον αδερφό της που ήταν μόνο αυστηρός αλλά (άποψη μου) όχι πονηρεμένος. Αυτή θα τη σκάρωσε τη δουλειά.

bambinella 100 είπε:
Εχει λογικη αυτο που λες, johnny.Ναι, η θεια μπορει να περασε δηθεν τυχαια μαζι με τις ανηψιες απο το γραφειο/εργοστασιο του καθε γαμπρου για μια επαγγελματικη συμβουλη η για να δει το χωρο εργασιας του. Κι απο εκει και περα βεβαια, τα πραγματα εγιναν ευκολοτερα.
ναι καπως ετσι..

η ταινια ΄΄ο Θοδωρος και το δικανο'' πως σας φαινεται; εκει πραγματευται καλύτερα την ερωτική χειραφετηση της γυναικας , όχι βεβαια χωρις συνέπειες

Να κάνω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου:

Ο Κωστάκης από τον έναν'' ηρωα με παντούφλες'', εγκαταλείπει την Ποπη μετα από 5 χρονια σχεση για να μην κακοπερασει μαζί του η Ποπη η για να καλοπεράσει ο ίδιος με την πλούσια νυφη; ;)

αριαδνη είπε:
Ο Κωστάκης από τον έναν'' ηρωα με παντούφλες'', εγκαταλείπει την Ποπη μετα από 5 χρονια σχεση για να μην κακοπερασει μαζί του η Ποπη η για να καλοπεράσει ο ίδιος με την πλούσια νυφη;
Ο Κωστακης πουλαει παραμυθι στον παρ' ολιγον πεθερο του (Βασιλη Λογοθετιδη) οτι χαλαει τον αρραβωνα γιατι δηθεν δε θελει να κανει δυστυχισμενη τη γυναικα που θα παντρευτει. Καταλαβαινουμε ομως οτι μοναχα τον εαυτο του σκεφτεται γι' αυτο και φευγει κλωτσηδον.

bambinella 100 είπε:
Ο Κωστακης πουλαει παραμυθι στον παρ' ολιγον πεθερο του (Βασιλη Λογοθετιδη) οτι χαλαει τον αρραβωνα γιατι δηθεν δε θελει να κανει δυστυχισμενη τη γυναικα που θα παντρευτει. Καταλαβαινουμε ομως οτι μοναχα τον εαυτο του σκεφτεται γι' αυτο και φευγει κλωτσηδον.
Δεν νομιζω να περασε καλά με την Τζούλια αργοτερα ο Κωστάκης στον γαμήλιο βιο καθοτι πολύ κακομαθημένη η μανταμιτσα, με την Ποπη θα'ταν καλύτερα

bambinella 100 είπε:
Στους τιτλους της ταινιας Πολυ αργα για δακρυα, αναγραφεται το ονομα του ηθοποιου Σωτηρη Φουντα.Δεδομενου οτι στην ταινια αυτη επαιζε και ο Γιωργος Φουντας, ξερετε αν υπαρχει συγγενεια μεταξυ τους;

Σωτηρης Φουντας

%CF%83%CF%83%CF%83.png
Και εγώ από ότι ξέρω είναι ο αδερφός του. Παίζει και σε άλλες ταινίες του Γιώργου Φούντα ( η λεωφόρος της προδοσίας , ο αντάρτης του βάλτου , πυρετός στην άσφαλτο κλπ). Οπότε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη που λένε ...

αριαδνη είπε:
Δεν νομιζω να περασε καλά με την Τζούλια αργοτερα ο Κωστάκης στον γαμήλιο βιο καθοτι πολύ κακομαθημένη η μανταμιτσα, με την Ποπη θα'ταν καλύτερα
Σιγουρα η Ποπη φαινοταν να εχει καλυτερο χαρακτηρα απο τη Τζουλια, το κακομαθημενο πλουσιοκοριτσο.

Η Τζουλια βεβαια, ηταν πανεμορφη και πολυ ελκυστικη γυναικα, αλλα τι να το κανεις;

Πίσω
Μπλουζα