Ελληνικές ταινίες - Πληροφορίες εντός

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bambinella 100 είπε:
Εγω Aretara πιστευα οτι η Ανναμπελ αγαπησε αληθινα τον Βογλη. Ακομα και την ωρα που ειναι στο αεροπλανο και αναχωρει, τα ματια της ειναι δακρισμενα. Δε μου εδωσε την εντυπωση οτι εκανε το κεφι της με τον ωραιο βοσκο και μετα τον αφησε συξυλο.Εσυ πιστευεις οτι μονο για εκεινον ηταν αληθινη αγαπη; Η Ανναμπελ επαιξε κι εφυγε;
Θα μπορούσες να το ονομάσεις "Καλοκαιρινή περιπέτεια". Εντάξει, δεν λέω ότι έπαιξε μαζί του ή ότι ήταν αδιάφορη. Απλά ίσως εκτίμησε ότι αυτή η ιστορία να μην μπορούσε να έχει θετική εξέλιξη για τους δικούς της λόγους και να αποφάσισε να την τελειώσει πρόωρα. Εδώ με τη Ζωρζ Σαρρή και τον Σταύρο Ξενίδη στην πρώτη της ταινία, "Το νησί της Αφροδίτης" (1965).

anabel.jpg

bambinella 100 είπε:
To ερωτημα που θα θεσω εδω ειναι ενα ερωτημα που εχω εδω και πολλα χρονια, απο τοτε που ημουν παιδι. Πρωτοειδα την ταινια Κοριτσια στον ηλιο, περιπου 10 ετων και ποτε δεν καταλαβα κατι:

Τι μπορει επιτελους να ηταν αυτο που εμποδισε την Ανναμπελ να επιστρεψει στην Ελλαδα το επομενο καλοκαιρι, η εστω καποιο απο τα επομενα και να βρεθει και παλι κοντα στον αγαπημενο της;

Στα τελευταια λεπτα του εργου εκεινος τη ρωτα αν θα ξαναρθει κι αυτη αποφευγει να του απαντησει φευγοντας βιαστικα. Ο σκηνοθετης μας καθιστα σαφες οτι ο χωρισμος τους ειναι οριστικος. Γιατι ομως; Ειναι τοσο αδυνατο να ξαναπαρει η Ανναμπελ το αεροπλανο και καποια στιγμη να βρεθει και παλι στην Ελλαδα; Στο κατω κατω, ο ερωτας δε χαμπαριαζει απο εμποδια.

Εχω καποιες σκεψεις στο μυαλο μου, αλλα δε με καλυπτουν.

Θα ηθελα τη δικη σας γνωμη σ' αυτο. Περιμενω πιθανα σεναρια....
Βιβη εγω προσεξα οτι οταν αποχαιρετα το Βογλη και ενω τους χωριζει και τους δυο πισω το παραθυρο,εκτος του οτι του λεει πως τον αγαπαει,κατι του υποσχεται στο τελος

http://www.youtube.com/watch?v=oJuJCSDyg6c κοιταξε το βιντεο σε αυτο το σημειο 01:17:18 φαινεται να λεει " i promise to be back" ή κατι παρομοιο,λογικα επιστρεφει,εγω αυτο καταλαβα

"Νεοι οριζοντες ανοιγονται, Μικε!" ατακα του Κωνστανταρα απο το Υιε μου, υιε μου, που μου βγηκε αυθορμητα μολις διαβασα το μηνυμα της katerinak.

Προσπαθησα να διαβασω τα χειλη της Ανναμπελ. Στην αρχη λεει I must go now και μετα Ι promise.....δεν το καταλαβα αυτο, αλλα κατι υποσχεται.

Οτι θα επιστρεψει, λογικα.

Λες;;;;;;;;;

Τοτε προς τι τοσος κλαυθμος και οδυρμος; :D

bambinella 100 είπε:
..Προσπαθησα να διαβασω τα χειλη της Ανναμπελ. Στην αρχη λεει I must go now και μετα Ι promise.....δεν το καταλαβα αυτο, αλλα κατι υποσχεται.Τοτε προς τι τοσος κλαυθμος και οδυρμος; :D
Μήπως, "I promιse I won't forget you"; Μια υπόθεση είναι κι αυτή.

Δε νομιζω να επιστρεφει παντως. Γενικα το ολο σκηνικο ειναι σκηνικο παντοτινου χωρισμου.

Ενταξει, δοθηκαν καποιες ερμηνειες, αλλα θα ηθελα κι αλλες.

Γιατι;;;;;;;;;;;

Και εγω καταλαβα οτι λεει I promise I'll come back!

Mπορει η Ανναμπελ εκει που μενει να εχει καποιο προβλημα.Το προβλημα αυτο μπορει να ειναι ενας ανεπιθυμητος γαμος,να ειναι με καποιον που δεν θελει,να εχει σκληρο πατερα και να μην την αφηνει κτλ.

Γιαυτο αποφευγει να μιλησει για το γυρισμο της.

Επομενως μολις ξεμπερδεψει με το προβλημα της θα επιστρεψει,μονο που αυτο μπορει να χρειαστει καποιο χρονικο διαστημα η μπορει και να μην το λυσει ποτε γιαυτο και η συναισθηματικη ενταση.

Αλλα ολο αυτο ειναι ακομη μια εικασια !! ;)

Παιδια, σας ευχαριστω ολους παρα πολυ! Η αληθεια ειναι οτι με τις παρατηρησεις σας με κανατε να δω το φιναλε της ταινιας με αλλο ματι.

bambinella 100 είπε:
Drspiros, οι χαρακτηρισμοι σου για τις ταινιες του Φινου και του Καραγιαννη με βρισκουν απολυτα συμφωνη. Θα καταλαβες απο αυτη την τελευταια λεξη οτι ειμαι γυναικα.... :)
(Offtopic) Ουπς, σορυ, κεκτημενη ταχυτητα! Φυσικα και το ξερω, απλα δεν προσεξα το nickname στο σχολιο...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ;

Καλησπερα.

Μηπως ξερετε σε ποιο μερος γυριστηκε η ελληνικη ταινια" Ραντεβου με μια αγνωστη", με την Ελενα Ναθναηλ;

Η πολη με τους φοινικες, ε; Κι εγω την ιδια απορια εχω.....

Ιολη, για τετοιου ειδους πληροφοριες εχω ανοιξει θεμα στο φορουμ, ετσι ωστε οι αποριες μας και οι απαντησεις που θα λαμβανουμε να εναι συγκεντρωμενες σε ενα μερος:

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?16440-Ελληνικες-ταινιες-Πληροφοριες-εντος

Καλησπερα.

Μηπως ξερετε σε ποιο μερος γυριστηκε η ελληνικη ταινια" Ραντεβου με μια αγνωστη", με την Ελενα Ναθναηλ;

ψαχνω παντου μηπως βρω ποιο μερος ειναι αλλα δεν το βρισκω.

Ξερετε μηπως ποιο μερος ειναι αυτο?

Καλησπερα.

ψαχνω παντου μηπως βρω ποιο μερος ειναι αλλα δεν το βρισκω.

Ξερετε μηπως ποιο μερος ειναι αυτο?

Ναι bambinela η πολη με τους φοινικες ειναι πολυ ωραιο μερος και αναρωτιεμαι που βρισκεται.

Μακαρι να παρω απαντηση.

Ευχαριστω που μου ειπες που να υποβαλλω την απορια μου.

Σχεδόν όλη η ταινία είναι γυρισμένη στην Καστέλλα του Πειραιώς. Το σπίτι που "κατοικούσε" ο Δ. Μυράτ υπάρχει ακόμα.

Και όλα τα πλάνα που δείχνουν την Ναθαναήλ να φεύγει με την βάρκα της είναι στην θάλασσα, ακριβώς κάτω από το σπίτι.

Δίπλα στο νησάκι του Κουμουνδούρου, για όσους γνωρίζουν.

Αυτό που δεν γνωρίζω είναι που βρίσκεται το σπίτι του "ζωγράφου", Γ. Βόγλη. Στο Καβούρι ίσως;

miki-mik7 είπε:
Σχεδόν όλη η ταινία είναι γυρισμένη στην Καστέλλα του Πειραιώς. Το σπίτι που "κατοικούσε" ο Δ. Μυράτ υπάρχει ακόμα.Και όλα τα πλάνα που δείχνουν την Ναθαναήλ να φεύγει με την βάρκα της είναι στην θάλασσα, ακριβώς κάτω από το σπίτι.

Αυτό που δεν γνωρίζω είναι που βρίσκεται το σπίτι του "ζωγράφου", Γ. Βόγλη. Στο Καβούρι ίσως;
miki-mik7 σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου μου ελυσες μια απορια ετων για το που βρισκεται αυτο το ωραιο μερος με τους φοινικες βλεποντας την ταινια " Ραντεβου με μια αγνωστη".

miki-mik7 είπε:
Σχεδόν όλη η ταινία είναι γυρισμένη στην Καστέλλα του Πειραιώς. Το σπίτι που "κατοικούσε" ο Δ. Μυράτ υπάρχει ακόμα.Και όλα τα πλάνα που δείχνουν την Ναθαναήλ να φεύγει με την βάρκα της είναι στην θάλασσα, ακριβώς κάτω από το σπίτι.

miki-mik7 σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου μου ελυσες μια απορια ετων για το που βρισκεται αυτο το ωραιο μερος με τους φοινικες βλεποντας την ταινια " Ραντεβου με μια αγνωστη".Να ρωτησω επισης αν ξερεις οταν πηγαινουν εκδρομη ο Μυρατ με την Ναθαναηλ με το αυτοκινητο δειχνει καποια ωραια μερη.

Μηπως ξερεις ποια μερη ειναι αυτα με το γραφικο χωριο?

Έχω πολλά χρόνια να δω αυτή την ταινία και δεν θυμάμαι καν τις σκηνές που πήγαιναν εκδρομή...

Εμένα παιδιά η απορία μου είναι η εξης: Γιατι ειναι τοσο δυσευρετες ταινίες όπως ο δρομος με τις ακακίες , η κερένια κούκλα και η βιλλα με τα νουφαρα( αν θυμάμαι καλά τον τιτλο) που έπαιζε η Κάιτη Πάνου; Ταινίες για αμετανόητους ρετρομανιακούς αλλά τι να γίνει :flower: θα ήθελα να τις δω, ειμαι του παλιού ασπρόμαυρου.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αριαδνη είπε:
Εμένα παιδιά η απορία μου είναι η εξης: Γιατι ειναι τοσο δυσευρετες ταινίες όπως ο δρομος με τις ακακίες , η κερένια κούκλα και η βιλλα με τα νουφαρα( αν θυμάμαι καλά τον τιτλο) που έπαιζε η Κάιτη Πάνου; Ταινίες για αμετανόητους ρετρομανιακούς αλλά τι να γίνει :flower: θα ήθελα να τις δω, ειμαι του παλιού ασπρόμαυρου.
Oι δύο πρώτες υπάρχουν αν και δυσεύρετες όντως όπως λες. Η βίλλα με τα νούφαρα είναι χαμένη ταινία σύμφωνα με τη Φίνος Φιλμ. Έχουν χαθεί τα ίχνη της ούτε καν η εταιρεία δεν την έχει... :(

Πίσω
Μπλουζα