Ελληνικές ταινίες στη TV που δεν πρέπει να χάσουμε!

Eιμαι παρα πολυ χαρουμενη που μια τοσο σπανια και ωραια ταινια θα προβληθει επιτελους ξανα υστερα απο πολλα χρονια! Την εψαχνα για καιρο και ειχα κανει εκτεταμενες συζητησεις γι' αυτην σε προσωπικα μηνυματα με τον Aretara.

Ειναι μια πολυ δροσερη αισθηματικη κομεντι γυρισμενη το καλοκαιρακι του 1960 με ο,τι αυτο μπορει να συνεπαγεται. Υπεροχα ντυμενες γυναικες, ρομαντικη μουσικη και πολυ τσα - τσα, λατρεμενος ρυθμος της εποχης. Η Χριστινα Συλβα σε εναν απο τους λιγους αναλαφρους ρολους της, τραγουδα πολυ χαριτωμενα το ομωνυμο τραγουδι του τιτλου.

Απο υποθεση θυμαμαι λιγα πραγματα, μια που την ταινια την ειχα δει πριν απο πολλα χρονια για μια και μονη φορα σε τηλεοπτικη προβολη της.

Θυμαμαι πως η Εφη Οικονομου υποδυεται κλασικα την κακια και καποια στιγμη ο Τακης Βαρλαμος της λεει "Αγαπη μου, τι ασπρη που εισαι! Πρεπει να μαυρισεις!" Κι εκεινη ξεκινα ηλιοθεραπεια στην ταρατσα της για να μη τον χασει, μια που η Χριστινα Συλβα τον θελει επισης. :)

Σε ευχαριστω πολυ, james, για την ενημερωση!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και την επόμενη μέρα , την Πέμπτη δηλαδή από το ίδιο κανάλι , θα προβληθεί άλλη μια ταινία που έχει χρόνια να παιχτεί. "Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση" με το ζευγάρι Σταθοπούλου - Λειβαδίτης.
 
Αυτο το καναλακι βαζει σπανιες ταινιες τωρα τελευταια. Μακαρι να συνεχισει ετσι!

Σε ευχαριστουμε πολυ, tonytony.
 
Σε μια ωριτσα και κατι στη Νεριτ, και συγκεκριμενα στις 4.30μ.μ. μια υπεροχη και σπανια δραματικη ταινια που δεν πρεπει να χασουμε:

Το παραστρατημα μιας αθωας, με τους Γκελυ Μαυροπουλου, Ανδρεα Μπαρκουλη, Λαμπρο Κωνστανταρα, Ανδρεα Φιλιππιδη.
 
bambinella 100 είπε:
Σε μια ωριτσα και κατι στη Νεριτ, και συγκεκριμενα στις 4.30μ.μ. μια υπεροχη και σπανια δραματικη ταινια που δεν πρεπει να χασουμε:Το παραστρατημα μιας αθωας, με τους Γκελυ Μαυροπουλου, Ανδρεα Μπαρκουλη, Λαμπρο Κωνστανταρα, Ανδρεα Φιλιππιδη.
από βιβλιο της μπουκουβαλα-αναγνωστου η ταινια, η συγγραφεας της μυρτω
 
Πόσο χαίρομαι που επιτέλους θα δούμε το "κάθε ναυάγιο και μια κόλαση"...

Χρόνια την έψαχνα! Περιμένω πώς και πώς....
 
Το αγριμι και το εβαλε στις 12 και συνεχεια μα συνεχεια διαφημισεις ακομα και μετα τους τιτλους αρχης και με πήρε ο υπνος , ε, μα πια :xm:
 
αριαδνη είπε:
Το αγριμι και το εβαλε στις 12 και συνεχεια μα συνεχεια διαφημισεις ακομα και μετα τους τιτλους αρχης και με πήρε ο υπνος , ε, μα πια :xm:
Παρε εναν αποκωδικοποιητη,βαλε ενα στικακι usb να γραφεις ο,τι θες και να το βλεπεις με την ησυχια σου.
 
angel_grig είπε:
Παρε εναν αποκωδικοποιητη,βαλε ενα στικακι usb να γραφεις ο,τι θες και να το βλεπεις με την ησυχια σου.
angel, είναι για αυτους που ξερουν αυτα ;)
 
αυτή τη στιγμη από την νεριτ εχει το ''ο διαβολος και η ουρα του'' με τον Μπαρκουλη
 
εχει στην νεριτ μια σπανια ταινια με κακκαβα και σονια ζωιδου, πλούσιοι χωρις λεφτα, ετσι νιωθω και γω ;) πλουσια χωρις λεφτα, χα, χα
 
Tην επόμενη Δευτέρα 7/7 η ΝΕΡΙΤ θα προβάλλει την σπάνια ταινία ''Ενώ σφύριζε το τραίνο'' του 1961 με την Άννυ Παπακωνσταντίνου και τον Λυκούργο Καλλέργη.
 
Αυτη μαλιστα! Εχει να προβληθει στην τηλεοραση πανω απο δεκαετια τουλαχιστον. Και ειναι και αστυνομικη, ειδος που λατρευω, και γυρισμενη το '61, εποχη που ταιριαζε στο αστυνομικο.

Σε ευχαριστουμε, ALFIE.
 
Ευχαριστουμε πολυ, tonytony. Η υποθεση θυμιζει αρκετα Ομορφες Μερες.

Εγω βεβαια εχω ορκιστει οτι ελληνικη ταινια απο το Εψιλον δεν ξαναβλεπω γιατι μια φορα που ειπα να δω το Αγριμι, το μετανοιωσα πικρα. Λυπαμαι που το λεω, αλλα το καναλι δε σεβεται τους τηλεθεατες ουτε στο ελαχιστο.

Η ταινια ξεκινησε με 45' καθυστερηση και οταν αρχισε εμπαιναν δεκαλεπτες διαφημισεις καθε εικοσι λεπτα εργου. Το χειροτερο ομως ηταν οταν 15 δευτερολεπτα πριν τη λεξη Τελος μπηκαν παλι διαφημισεις. Ε, αυτο πηγαινε πολυ.

Ολα αυτα δε συνεβησαν στην προβολη της συγκεκριμενης ταινιας και μονο. Παρατηρησα χαζευοντας κι αλλες ελληνικες οτι το καναλι χρησιμοποιει αυτο το συστημα καθημερινα στις βραδινες ταινιες του, οποτε εμενα ας με ξεχασουν.
 
Tην επόμενη Τρίτη 15/7 στη ΝΕΡΙΤ θα προβληθεί η σπάνια ταινία ''Σταυραετοί στα Μετέωρα'' του 1970 με τους Ερρίκο Μπριόλα,Ίλια Λιβυκού,Λαυρέντη Διανέλλο κλπ.
 
Την Κυριακή 3 Αυγούστου θα προβληθεί από την ταινιοθήκη της Κ-Κ η ταινία ΑΡΤΙΣΤΑ,


από το κανάλι Ε
.
 
Πίσω
Μπλουζα