Ελληνικές ταινίες στη TV που δεν πρέπει να χάσουμε!

ioli1453 είπε:
Σημερα η Δημοσια τηλεοραση στις 16:30 το απογευμα εδειξε την σπανια ελληνικη ταινια "Καταιγίδα" με την Ντορα Γιαννακοπουλου και τον Γιαννη Βογλη.Δυστυχως δεν την προλαβα την ταινια γιατι δεν το ηξερα οτι θα την προβαλλει και ειδα μονο 5 λεπτα στο τελος.Μακαρι να την ξαναπροβαλλει για να τη δω.

Λετε η δημοσια τηλεοραση να αρχισει να προβαλλει σπανιες ελληνικες ταινιες οπως εκανε η ΕΤ3 πριν κλεισει?

Μακαρι να συμβει αυτο γιατι η σημερινη ηταν σπανια ταινια που εχει χρονια να παιχτει στην τηλεοραση νομιζω.
Έχει κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη ταινία ioli σε dvd. Και είναι ίσως η 3η φορά που την παίζει ως τώρα!!! Όλο τις ίδιες βάζουν δυστυχώς...Το κακό είναι πως δεν έχω δει σε κανένα τηλεπεριοδικό να δημοσιεύεται το πρόγραμμά τους και έτσι πάμε στα τυφλά. Ελπίζω να αρχίσουν να το δημοσιεύουν σύντομα. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως έχει ταινία καθημερινά στις 16.30 και τα Σαββατοκύριακα στις 19.00.
 
Η Δημόσια Τηλεόραση απέκτησε ιστοσελίδα. Μπορεί κάποιος να κατεβάσει το πρόγραμμα για μια εβδομάδα σε pdf. Ιδού το link.

 


http://dt.hprt.gr/programma#.UjnWCFPueJ4


 
Ευχαριστουμε, tonytony. Ετσι μπορουμε επιτελους να ενημερωνομαστε για το προγραμμα της ΕΡΤ (σιγα μην τη λεω ΔΤ!) γιατι δεν το βρισκαμε πουθενα.

Οχι πως ειναι κανενα σπουδαιο προγραμμα δηλαδη, αλλα καμια φορα περιμενω μπας και πετυχω καμια σπανια ξενη η ελληνικη ταινια.

Να, τωρα για παραδειγμα, εχει το Σαββατοβραδο την Πισινα, με τον Αλαιν Ντελον. Ταινια που εχω να δω καμποσα χρονια.

Ζητω συγγνωμη που βγηκα εκτος θεματος...
 
bambinella 100 είπε:
Ευχαριστουμε, tonytony. Ετσι μπορουμε επιτελους να ενημερωνομαστε για το προγραμμα της ΕΡΤ (σιγα μην τη λεω ΔΤ!) γιατι δεν το βρισκαμε πουθενα.Οχι πως ειναι κανενα σπουδαιο προγραμμα δηλαδη, αλλα καμια φορα περιμενω μπας και πετυχω καμια σπανια ξενη η ελληνικη ταινια.

Να, τωρα για παραδειγμα, εχει το Σαββατοβραδο την Πισινα, με τον Αλαιν Ντελον. Ταινια που εχω να δω καμποσα χρονια.

Ζητω συγγνωμη που βγηκα εκτος θεματος...
Ναι όντως είναι πολύ καλό που έχουμε κάποια ενημέρωση για το τηλεοπτικό πρόγραμμα! Συμφωνώ μαζί σου πως το πρόγραμμα δεν είναι κάτι το αξιόλογο αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις!...
 
Ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση, tonytony.
 
Χτες είχε την ταινια''ζήτημα ζωής και θανάτου'' σε σεναριο Γιάννη Μαρή.
 
Η ιστοσελίδα της Δημόσιας Τηλεόρασης έκλεισε ακόμα δεν άνοιξε! :p

Εν πάσει περιπτώσει οι ταινίες που θα προβληθούν από βδομάδα είναι οι εξής.

 


Σάββατο 28/09 στις 19.00 Ευτυχώς χωρίς δουλειά



Κυριακή 29/09 στις 19.00 Έξω φτώχεια και καλή καρδιά



Δευτέρα 30/09 στις 16.30 Ο θείος μου ο Ιπποκράτης



Τρίτη 01/10 στις 16.30 Ο νικητής



Τετάρτη 02/10 στις 16.30 Ο κούκλος



Πέμπτη 03/10 στις 16.30 Αγάπησα έναν αλήτη



Παρασκευή 04/10 στις 16.30 Η παιχνιδιάρα



 
H ταινία "Ο κούκλος" πρέπει να είναι μια που ο Ρίζος έχει διπλό ρόλο,αν θυμάμαι καλά.
 
ALFIE είπε:
H ταινία "Ο κούκλος" πρέπει να είναι μια που ο Ρίζος έχει διπλό ρόλο,αν θυμάμαι καλά.
Ναι αυτή είναι , αντρικό και γυναικείο ρόλο. Και έχει να παιχτεί πολλά πολλά χρόνια!
 
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!Tην Τετάρτη 8/1 Θα προβληθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση η ταινία "Στο Δάσκαλό μας με αγάπη" του 1969 που έχει αρκετά χρόνια να προβληθεί.Την έχει δει κάποιος παλιότερα?
 
Τι ώρα θα δείξει την ταινία, ξέρουμε?
 
Σε δυο ωρες, mariadegrecia. Στις 16.30.
 
Tην Τετάρτη 29/1 θα προβληθεί στη Δημόσια Τηλεόραση η ταινία "Θύελλα στο Φάρο" με τον Μίμη Φωτόπουλο,τον Λυκούργο Καλλέργη και την Ιντα Χριστινάκη παραγωγής 1950.Είναι μια ταινία που έχουμε πολύ καιρό να δούμε.
 
Εάν κάποιος δεν έχει τύχει να δει την ταινία "Το τελευταίο ψέμα" του Μιχάλη Κακογιάννη (έχει αρκετά χρόνια να μεταδοθεί νομίζω), έχει μια θαυμάσια ευκαιρία αύριο στις 16.30 στη ΔΤ.
 
ALFIE είπε:
Tην Τετάρτη 29/1 θα προβληθεί στη Δημόσια Τηλεόραση η ταινία "Θύελλα στο Φάρο" με τον Μίμη Φωτόπουλο,τον Λυκούργο Καλλέργη και την Ιντα Χριστινάκη παραγωγής 1950.Είναι μια ταινία που έχουμε πολύ καιρό να δούμε.
H Iντα Χριστινακη επαιξε σε ελαχιστες ταινιες. Σε μια μονο τη θυμαμαι ακομα: Στον Κοκκινο βραχο, παλι με τον Λυκουργο Καλλεργη συμπρωταγωνιστη της.

Στην ταινια Θυελλα στο φαρο συμμετεχει και ο Ντινος Δημοπουλος, οχι ομως ως σκηνοθετης, αλλα ως ηθοποιος αφου ετσι ξεκινησε.

Μια σκηνη απο την ταινια. Ιντα Χριστινακη - Ντινος Δημοπουλος

Πηγη

http://www.tainiothiki.gr/v2/filmography/view/1/2259/
 
Mια σπάνια ελληνική ταινία θα προβληθεί αύριο 5/4 στο ΤV 100.Πρόκειται για την ταινία "Ο δρόμος των ηρώων" του 1971 με τους Κώστα Καρρά,Ρίκα Διαλυνά,Καίτη Παπανίκα κλπ
 
Την ερχόμενη Τρίτη στο Ε θα παιχτεί αργά τη νύχτα μια σπάνια ταινία , το "Θυμήσου αγάπη μου". Η ταινία περιέχει αρκετές γυμνές σκηνές με τη Βέρα Κρούσκα και όχι μόνο...ελπίζω να μην την πετσοκόψουν...
 
Θυμάμαι ότι την έβαζε το Μega όταν είχε πρωτοξεκινήσει.
 
Το Ε εχει χαλάσει δεν ξερω γιατι καθως και μεγκα και σταρ, κριμα πολύ θα ηθελα να δω την ταινια
 
Πίσω
Μπλουζα