Ελληνικές ταινίες στη TV που δεν πρέπει να χάσουμε!

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.131
Αντιδράσεις
48.292
Σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το μήνυμα για να ενημερωνόμαστε για ταινίες που παίζονται στη τηλεόραση. Και μου ήρθε αυτό στο μυαλό γιατί βλέποντας το πρόγραμμα της ΕΤ3 εντυπωσιάστηκα από κάποιες ταινίες που πρόκειται να προβάλλει! Συγκεκριμένα:

 


Το Σάββατο 05/11/2011 η ΕΤ3 στις 19.00 θα προβάλλει την ταινία
"Ο Μιμίκος Και Η Μαίρη"! Μια ταινία που , ναι μεν έχει κυκλοφορήσει σε dvd αλλά έχει πολλά χρόνια να προβληθεί από την τηλεόραση!

 


Την Δευτέρα 07/11/2011 η ΕΤ3 πάλι στις 19.00 θα προβάλλει την ταινία
"Τζο Ο Τρομερός" με τον Ντίνο Ηλιόπουλο.

 


Την Τρίτη 08/11/2011 η ΕΤ3 στις 23.00 έχει αναγγείλει άλλη μια πολύ σπάνια ταινία που έχει πολλά χρόνια να προβληθεί!
"Αμαρυλλίς , Το Κορίτσι Της Αγάπης"!

 


Την Τετάρτη 09/11/2011 η ΕΤ3 πάντα , στις 19.00 θα προβάλλει την ταινία "Η Μοδιστρούλα" με την Μάρθα Βούρτση , άλλη μια ταινία από τις σπάνιες (κάποιος θα ανοίξει σαμπάνιες...!!!)

 


Αυτά για την ώρα , ελπίζω να μην υπάρξουν αλλαγές!!!
:armed:
 
Καλέ μια φίλη μου θα ανοίξει σαμπάνιες για τη μοδιστρούλα!! Έχει λίγες μέρες που με έφαγε με αυτό το ταινιάκι!!!! Εγώ βέβαια δεν ξέρω καν ποιοι παίζουν

Πολύ καλά έκανες και άνοιξες αυτό το μήνυμα! Πχ εγώ δεν θα χάσω το Αμαρυλλίς. Και το Τζο το τρομερό, πήρα το βιβλίο από τη δανειστική βιβλιοθήκη, προλαβαίνω να το διαβάσω ως τότε άραγε... χιχι

Και εγώ ελπίζω να μην υπάρξουν αλλαγές!
 
Εξαιρετικό thread φίλε tonytony! Πρόσεξα κι εγώ (με αφορμή τον "εορτασμό" της 28ης Οκτωβρίου) ότι η ΕΤ3 βάζει αρκετές αξιόλογες ελληνικές ταινίες!

Μετά το thread για την ταινία "Αμαρυλλίς, το κορίτσι της αγάπης", ήθελα πολύ να τη δω!
 
Ναι και εδώ μπορούμε να ενημερωνόμαστε με τα "προσεχώς" των ελληνικών ταινιών στη TV. Στη "Μοδιστρούλα" παίζει η Μάρθα Βούρτση. Μελό είναι αλλά σπάνιο! ;)
 
Την ταινια Αμαρυλλις εχω να τη δω πολλα χρονια, αφου δεν την προβαλλει η τηλεοραση, δεν κυκλοφορησε σε dvd, δεν υπαρχει στο διαδικτυο, δεν τη βρηκα στα βιντεο - κλαμπ! :)

Δεν τη χανω με τιποτα. Αλλαγες μη γινουν μονο!
 
ΠΩ! Τέλεια!

Θα προσπαθήσω να μη χάσω ούτε Μιμίκος και Μαίρη,ούτε Τζο ο τρομερός(αν και την έχω ξαναδεί <3) ούτε Αμαρυλλίς!

Μπράβο για το θέμα!! :)
 
Πόσο άσχετοι είναι αυτοί στο site της ΕΡΤ. Την Τρίτη στη φωτογραφία της ταινίας "Αμαρυλλίς" που (ελπίζω!!!) να μεταδοθεί , έχουνε βάλει φωτογραφία με τη Μελίνα Μερκούρη και τη Δέσπω Διαμαντίδου!!! :D :p
 
Σήμερα τη ταινία την έδειξε όπως ήταν προγραμματισμένο? Για το Μιμίκο κ Μαίρη λέω.
 
mariadegrecia είπε:
Σήμερα τη ταινία την έδειξε όπως ήταν προγραμματισμένο? Για το Μιμίκο κ Μαίρη λέω.
Δε ξέρω , δεν το είδα γιατί δεν το είχα στο νου μου για τη συγκεκριμένη ταινία...
 
Μη ξεχάσουμε για όσους ενδιαφέρονται , απόψε το βράδυ στην ΕΤ3 στις 23.00 να δούμε την σπάνια ταινία "Αμαρυλλίς" , αύριο στις 19.00 στο ίδιο κανάλι την επίσης σπάνια ταινία "Η μοδιστρούλα" και την άλλη Τρίτη 15/11 στις 23.00 πάλι στην ΕΤ3 την (όχι σπάνια) αλλά πολύ καλή αστυνομική ταινία "Αμφιβολίες". Ελπίζοντας να τηρηθεί το πρόγραμμα γιατί και οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν...
 
Ειμαι περιεργη να δω αποψε, με ποιο φιναλε θα προβληθει η Αμαρυλλις. Το χαρουμενο η το θλιβερο;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bambinella 100 είπε:
Ειμαι περιεργη να δω αποψε, με πιο φιναλε θα προβληθει η Αμαρυλλις. Το χαρουμενο η το θλιβερο;
Έχει δύο φινάλε??? Και έχουν προβληθεί κατά καιρούς και τα δύο??? Δεν το ξερα!!! :eek: Έχεις δει και τα δύο Βιβή?
 
Ναι, Αντωνη. Η ταινια εχει δυο φιναλε. Ενα καλο κι ενα κακο. Οπως και η Στεφανια, για παραδειγμα.

Δυστυχως εχω τοσα χρονια να δω την ταινια (μπορει και εικοσι) που δεν ειμαι σιγουρη αν ειδα και τα δυο. Μονο το καλο θυμαμαι.
 
bambinella 100 είπε:
Ναι, Αντωνη. Η ταινια εχει δυο φιναλε. Ενα καλο κι ενα κακο. Οπως και η Στεφανια, για παραδειγμα.Δυστυχως εχω τοσα χρονια να δω την ταινια (μπορει και εικοσι) που δεν ειμαι σιγουρη αν ειδα και τα δυο. Μονο το καλο θυμαμαι.
Για τη Στεφανία το' ξερα για αυτό ομολογώ πως όχι! Να το' χα διαβάσει κάπου και να μη το θυμάμαι... :xm: Σ ευχαριστώ πολύ πάντως Βιβή! Μετά απ' αυτό θα τη δω με μεγαλύτερο ενδιαφέρον απόψε!
 
Για τη Στεφανια απο σενα το εμαθα, οταν το ειχες γραψει στο φορουμ πριν απο εναν χρονο περιπου. :)

Για την Αμαρυλλιδα, διαβασε το Trivia της Retrodb.
 
bambinella 100 είπε:
Για τη Στεφανια απο σενα το εμαθα, οταν το ειχες γραψει στο φορουμ πριν απο εναν χρονο περιπου. :) Για την Αμαρυλλιδα, διαβασε το Trivia της Retrodb.
Χαίρομαι πολύ που ο ένας μαθαίνει από τον άλλον εδώ μέσα τελικά... :flower:
 
Σορρυ αν γίνομαι off-topic, αλλά είχε και καλό φινάλε η Στέφη? Δεν το ήξερα εκτός αν το είδα διαβάσει προτού δω τη ταινία και δεν το θυμόμουν
 
mariadegrecia είπε:
Σορρυ αν γίνομαι off-topic, αλλά είχε και καλό φινάλε η Στέφη? Δεν το ήξερα εκτός αν το είδα διαβάσει προτού δω τη ταινία και δεν το θυμόμουν
Το καλό φινάλε της "Στεφανίας" δεν το είδαμε ποτέ εμείς παρά παίχτηκε μόνο στο εξωτερικό , με πολλές έξτρα ερωτικές σκηνές και την Στεφανία να ζει και να...βασιλεύει στο τέλος! :)
 
bambinella 100 είπε:
Ειμαι περιεργη να δω αποψε, με ποιο φιναλε θα προβληθει η Αμαρυλλις. Το χαρουμενο η το θλιβερο;
Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και προβλήθηκε η ταινία! Κοίταξα μόλις την παλιά ψιλοχάλια κόπια της ταινίας που είχα από τον ΑΝΤ1 και είχε το ίδιο τέλος , το χαρούμενο. Φαντάζομαι στο θλιβερό δεν την προλαβαίνει ε? Κρίμα , θα ήθελα να δω και αυτή την εκδοχή...
 
Και εγώ φανταζόμουν οτι θα έδειχνε το θλιβερό τη στιγμή που έφτανε στα βράχια! Ένα 8-9 πάντως πήρε βαθμολογία από μένα, καλό ταινιάκι βλεπόταν άνετα!!

Μου άρεσε και το guest του Κούρκουλου χιχι
 
Πίσω
Μπλουζα