Ελληνικές τηλ. σειρές που έχουν καιρό να προβληθούν στην TV

pitsipopaki84 είπε:
Αν θυμαμαι καλα ηταν σειρα του αντ1 και επαιζε ο Αλκινοος Ιωαννιδης...!!Νομιζω λιγο πριν γινει γνωστος ως τραγουδιστης (βλ.Στην αγορα του Αλχαλιλι)Αν δεν με απατα επισης η μνημη μου επαιζε και ο Πιατας..Ελπιζω να βοηθησα..

Η τηλεοπτική σειρά είναι "Τα μπακούρια" στον ANT1, την οποία σκηνοθετούσε ο Νίκος Σούλης.
 
"Κάπου σε ξέρω" με την Καβογιάννη και Καίτη Κωνσταντίνου. Ανεπανάληπτο χιούμορ. Ούτε σε επανάληψη προβλήθηκε όμως ούτε πέτυχε. Γιατί?
το είδαμε σ επανάληψη τον Σεπτέμβριο. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν την Παρασκευή που μας πέρασε. Νωρίς το απόγευμα το βαζε.

Ξεχάσαμε την υπέροχη σειρά "Οι Φρουροί της Αχαϊας" κάπου το 1993 (αν δεν κάνω λάθος)
 
Ξεχάσαμε την υπέροχη σειρά "Οι Φρουροί της Αχαϊας" κάπου το 1993 (αν δεν κάνω λάθος)

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 1992 έκαναν πρεμιέρα στο mega οι Φρουροί της Αχαίας.
 
Η Παρθενιάδου παίζει στο 10. Το βιβλίο που αναφέρεις johnalepou είναι του Βαλούκου?Αν όχι, θα ήθελα πληροφορίες ως σκαπανέας της ελληνικής τηλόρασης και δη των σειρών. Τη γυναίκα του Γιάγκου έπαιζε η Μάνια Τεχριτζόγλου (στο ρόλο της Χριστίνας Κένιχ).
 
Αν δεν κάνω λάθος, η Βάνα Παρθενιάδου έπαιζε και στους αυθαίρετους, στο ρόλο της προβληματικής(?) αδερφής της Βάσιας Τριφύλλη...
 
Και στο Εξ αδιαιρέτου στην κρατική και σε ένα επεισόδιο των Απαράδεκτων που έκανε την ποιήτρια.
 
mhmerotategiatipino είπε:
\Το βιβλίο που αναφέρεις johnalepou είναι του Βαλούκου?Αν όχι, θα ήθελα πληροφορίες ως σκαπανέας της ελληνικής τηλόρασης και δη των σειρών.
Ναι,του Βαλουκου ειναι!
 
Δεν ξερω αν ειμαι στο καταλληλο thread... :confused:

Σημερα ειδα στο καναλι tv magic την σειρα "Το καναλι της Βαγγελιτσας"!!!Με την Αννα Βαγενα.Τη θυμαται κανεις;
 
Επικίνδυνες σχέσεις με τη Μαρία Αλιφέρη και αυτόν που έπαιζε στην 6η εντολή και έκανε τον Καραδήμα!!!!!Ήταν ζευγάρι και αυτός είχε ένα αγοράκι από προηγούμενο γάμο το οποίο καταλάθος αυτοκτόνησε,αλλά τα μάτια του μπήκαν σε ένα τυφλό αγοράκι το οποίο και μετά υιοθέτησαν και έμειναν μαζί!!!!!!!!!!!

tsalk είπε:
Ξεχάσαμε την υπέροχη σειρά "Οι Φρουροί της Αχαϊας" κάπου το 1993 (αν δεν κάνω λάθος)
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 1992 έκαναν πρεμιέρα στο mega οι Φρουροί της Αχαίας.
Αν και ήμουν μικρός το θυμάμαι επειδή είχε έρθει η θεία μου σπίτι και μου είχε πάρει και playmobil,και έλεγε "10 το βράδυ να δούμε τους φρουρούς της Αχαϊας που ξεκινούν!!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναφερθηκε καθολου "Η Αίθουσα του Θρόνου";

Για μενα η πιο αγαπημενη ελληνικη σειρα, η μονο που καθισα να γραψω στο βιντεο για να την εχω για παντα, με εκανε να δακρυσω απο το πρωτο της επεισοδιο! Αμα βγει σε DVD, θα ειμαι η πρωτη που θα σπευσω να την παρω!

:) :)
 
Ρε παιδιά... συγνώμη που ρωτάω, αλλά εγώ περίμενα ότι θα βρω links για να την κατεβάσω. Το forum δεν ειναι για download??? Μόνο για συζήτηση είναι??? Συγνώμη και πάλι που ρωτάω!!!

Ας μου πει κάποιος

Ευχαριστώ
 
Φίλε Αλέξανδρε, κατ'αρχάς καλως ήλθες.

Καλό είναι όταν γραφόμαστε ένα φόρουμ να διαβάζουμε πρώτα τους κανόνες λειτουργίας του.

Αν πάς μια βόλτα λοιπόν απο κεί , θα δείς οτι αναφέρει :

1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η δημόσια διαφήμιση / πρόταση για ανταλλαγή ή αντιγραφή οπτικοακουστικού υλικού που ενδέχεται να είναι copyrighted ή να εμπίπτει γενικότερα σε νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αναφέρει πληροφοριακά π.χ. ότι διαθέτει σε DVD μια συγκεκριμένη σειρά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί δημόσια ούτε να την διαλαλεί σαν 'πραμάτια', ούτε σαν 'εμπόρευμα', ούτε σαν 'ανταλλάξιμο' υλικό. Κάτι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο και μόνο σε μπελάδες θα μπορούσε να τον βάλει. Εξυπακούεται βέβαια ότι το τι κάνετε στα PM είναι δική σας δουλειά (όπως επίσης και αποκλειστική σας ευθύνη!). Όσα μηνύματα εντοπίζονται να παραβαίνουν τον συγκεκριμένο κανονισμό θα διαγράφονται ή θα τροποποιούνται αναλόγως, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Μέλη που αρνούνται να συμμορφωθούν θα εγκαλούνται πρώτα και, αν παρ' όλα αυτά υποπέσουν εκ νέου στην ίδια παράβαση, θα διαγράφονται.
Κοινώς, το φόρουμ είναι αυστηρά και μόνο για συζήτηση και για τίποτε άλλο. Ούτε λινκς ούτε αναφορές σε παράνομο υλικό.

Ελπίζω να σε διαφώτισα.
 
Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, να θέσω το θέμα για το αν θα έπρεπε όλες αυτές οι σειρές της ΕΡΤ να ανήκουν σε όλους μας; Τη στιγμή που η ΕΡΤ χρηματοδοτείται από εμάς και αποτελεί δημόσια περιουσία, δεν θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες πολίτες να έχουν πρόσβαση σε αυτές; Δηλαδή, τις έχουμε ήδη αγοράσει.. σωστά;

Κάνας δικηγόρος;
 
Arwyn-t είπε:
Αναφερθηκε καθολου "Η Αίθουσα του Θρόνου";
Για μενα η πιο αγαπημενη ελληνικη σειρα, η μονο που καθισα να γραψω στο βιντεο για να την εχω για παντα

Πριν από το 10 το οποίο είδα με μεγάλο ενδιαφέρον φέτος, Η Αίθουσα του Θρόνου -του 1998 αν δεν κάνω λάθος- ήταν η αμέσως προηγούμενη δραματική σειρά με την οποία κόλλησα. Έκανα δηλαδή δέκα ολόκληρα χρόνια να παρακολουθήσω πιστά μία σειρά. Μάλλον η Πηγή Δημητρακοπούλου, η οποία σκηνοθέτησε και τις δύο, μού "πάει"! Για να αναφέρω και μερικά επιπλέον στοιχεία για τη σειρά, αξίζει να γράψω πως βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη και η μουσική ήταν της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Τέλος από το καστ των ηθοποιών θα ξεχωρίσω τον Νίκο Ρίζο, στην τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση, και τον Αλέκο Αλεξανδράκη.
 
Γειά σου ChrisTOS!

Η ΕΡΤ έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για την ψηφιοποίηση του αρχείου της που μπορείς να βρεις εδω. Επίσης η Ραδιοτηλεόραση (καθότι ιδιοκτησία της ΕΡΤ και με πρόσβαση στο υλικό της) βγάζει κατα καιρούς σε ένθετα DVD παλιό υλικό της ΕΡΤ.
 
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ?ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ Η ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΚΙΜΩΛΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ?
 
pavlina,τα κεφαλαία γράμματα στο net,είναι σαν να φωνάζεις.Χρησιμοποίησε μικρά καλύτερα...

Κι ασφαλώς,καλώς ήρθες στην παρέας μας !
 
και το Τελος της μοναξιας με τον Ξενίδη, απορώ πως δεν έπεξε σχεδον καθόλου επανάληψη.
 
Πίσω
Μπλουζα