bernard.c
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 996
Να είστε καλά φίλοι μου!! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ χάρηκα όσο κι εσείς!!
Μόνο που δεν μπορώ να "οικειοποιηθώ" την "ανακάλυψη" του παραπάνω βίντεο της Άννας Βίσση από τον Ελληνικό Τελικό του 1980 στο YouTube, διότι κι εγώ το "ξεσήκωσα" από αλλού - τι εννοώ: Είδα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο αυτού στην 7η εκπομπή "Μαζί για την EUROVISION" της ΕΤ3 που προβλήθηκε στις 12 Μαρτίου 2014.
Για του λόγου το αληθές, αν πάτε στα 12:54 του βίντεο, θα δείτε ένα μικρό απόσπασμα του βίντεο:
[video=youtube;sl7oeSIV-cc]
Να αναφέρω ότι η εκπομπή "Μαζί για την EUROVISION" είναι η πιο ενημερωμένη εκπομπή για την Eurovision που έχει προβληθεί ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση, με νέα για τον φετινό τελικό που θα διεξαχθεί στην Δανία και τις εθνικές συμμετοχές που θα δούμε, αλλά και αναδρομές σε παλιούς διαγωνισμούς. Μία από αυτές τις όμορφες αναδρομές στο παρελθόν ήταν και το αφιέρωμα στους Ελληνικούς τελικούς στην 7η εκπομπή.
Μόνο που δεν μπορώ να "οικειοποιηθώ" την "ανακάλυψη" του παραπάνω βίντεο της Άννας Βίσση από τον Ελληνικό Τελικό του 1980 στο YouTube, διότι κι εγώ το "ξεσήκωσα" από αλλού - τι εννοώ: Είδα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο αυτού στην 7η εκπομπή "Μαζί για την EUROVISION" της ΕΤ3 που προβλήθηκε στις 12 Μαρτίου 2014.
Για του λόγου το αληθές, αν πάτε στα 12:54 του βίντεο, θα δείτε ένα μικρό απόσπασμα του βίντεο:
[video=youtube;sl7oeSIV-cc]