Εμείς κι εμείς (1994 MEGA)

BETTY BOOP είπε:
Μήπως υπάρχει αυτό το επεισόδιο;
Πρόκειται για το επεισόδιο 63 σύμφωνα με τη retrodb που προβλήθηκε στη β' σεζόν (1995-1996).
 
Αν και μου άρεσε τότε, τώρα δεν μπορώ να την παρακολουθήσω για πολλή ώρα. Τρελαίνομαι όμως για το 90s look!
 
Από τις σειρές, που με τίποτα δεν μπορώ να παρακολουθήσω ξανά....
 
Κι εγώ την έβλεπα τότε αρκετές φορές, αλλά παρομοίως δεν μπορώ να την ξαναδώ. Απορώ πώς την άντεχα, πολύ φωνακλάδες και φασαρία βρε παιδί μου!
 
Εγω και την εβλεπα και την βλεπω ακομα με πολυ ευχαριστηση αν και γενικοτερα ελαχιστες σειρες ειναι σημερα που δεν μπορω να ξαναδω οχι οτι και της εβλεπα και οταν παιζοταν και καποιες απο αυτες ειναι ο πετρος και τα κοριτσια του,love sorry,πατερ ημων οπως και διαφορες αλλες.
 
Εμείς (οι ατάλαντοι) κι Εμείς (οι φαφλατάδες)!! Έτσι έπρεπε να ήταν ο τίτλος! Την σειρά την έσωσαν οι ποντιακής καταγωγής Τάσος Περζικιανίδης και η Ελένη Γερασιμίδου! Κι αυτοί φαφλατάδες ήτανε, αλλά τουλάχιστον βάλανε σε όλο αυτό τον πανζουρλισμό μία κωμικότητα και μια αισθητική! Anyway την σειρά την έβλεπα γι αυτούς τους 2, αλλά κυρίως για εκείνο το sexy ρετρομωρό την Σμαράγδα Διαμαντίδου!!!!

N243.jpg
 
Τωρα που την ξαναβαζει επαναληψη τη θυμιθηκα κι αυτή τη σειρά. Τελικα δεν αλλαξε καθολου η καπως αρνητικη εντυπωση που ειχα απο παντα.

Παίζει να μην εχω δει ποτε ολόκληρο επεισόδιο. Μου φαινόταν παντα επιφανειακή, και το "χιούμορ" της πολύ αφελες γιατι βασιζόταν σε τετριμμενες καταστάσεις που καταντουσε ρετρο, οπως πχ να νομιζει η ταδε οτι ο ταδε την απατα και να του κανει χαλαστρα κλπ ή να λενε τραγουδια τυπου μιούζικαλ με γκεστ τραγουδιστες της εποχης. Μου φαινοταν "χιουμορ" που απευθυνοταν σε προηγουμενη γενια :sleep: Αλλα νομιζω οτι οι οι μπαρμπαδες και οι θειτσες ηταν το κυριαρχο κοινο που εδωσε δυναμη στη σειρα και κρατησε 4 σεζον, οι οποιοι δεν γουσταραν καφριλικια και ακραιες καταστασεις στις οποιες ημουν συνηθισμενος εγω :D

Διαβασα παραπανω οτι ο πιο αγαπητος χαρακτηρας ηταν η Παρθένα. Και εμενα μου φαινοταν οτι ηταν η μασκότ και ατραξιόν της σειράς, ειδικα για τις θειτσες που εβλεπαν τη σειρα και θα την εκαναν χαζι. Αλλα εμενα μου την εσπαγε αφανταστα, με το ανεκφραστο βλακώδες υφος που ηταν παντα ιδιο. :p

Το μονο πραγμα στη σειρα που εβγαζε καποια φρεσκαδα ηταν η Σμαράγδα, που οπως λεει ο gremlinakos πιο πανω, ηταν ό,τι πλησιεστερο υπήρχε σε babe ;) αν και αυτη μου εβγαζε μια ρετρομιζέρια. Και ο άντρας της ο Κούκουρας που γενικως μου ηταν συμπαθής. Παντως τη Σμαραγδα, οπως και αλλους 2-3 απο τη σειρα, δεν τους ξαναειδαμε πολυ απο τοτε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμένα πάλι ο μόνος που μου φαινόταν συμπαθής, ήταν ο Στέλιος Παύλου ( νομίζω έτσι λέγεται ) . Πιστεύω ότι ήταν ο μόνος ( πλην Γερασιμίδου ), που είχε κάποιο ταλέντο ηθοποιίας . Αυτός και αν χάθηκε...
 
Καλη ηταν η σειρα , προσωπικα οταν την βαζει επαναληψη την βλεπω ευχαριστα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
RIO είπε:
Εμένα πάλι ο μόνος που μου φαινόταν συμπαθής, ήταν ο Στέλιος Παύλου ( νομίζω έτσι λέγεται ) . Πιστεύω ότι ήταν ο μόνος ( πλην Γερασιμίδου ), που είχε κάποιο ταλέντο ηθοποιίας . Αυτός και αν χάθηκε...
Κι εγώ συμπαθούσα τον Στέλιο περισσότερο απ'όλους, ήταν σοβαρός και ήσυχος. Από τους υπόλοιπους, με τον Κούκουρα δεν είχα πρόβλημα, αλλά όλοι οι άλλοι μου την έδιναν στα νεύρα, όλο γκρίνια, φωνές και μιζέρια.
 
Κριμα....νεοτατη....
rip.gif
"]
rip.gif
[/url]

Καλο της ταξιδι.....

Έφυγε από τη ζωή η Νατάσα Μανίσαλη
Έφυγε από τη ζωή, η Νατάσα Μανίσαλη, στις 4 τα ξημερώματα, σε ηλικία 55 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένη τον Αύγουστο του 1961, αγάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό. Συμμετείχε συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις, όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» (1997) του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

γάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό, όπου συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις από μικρή στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη. Η Νατάσα Μανίσαλη συμμετείχε σε μεγάλες θεατρικές επιτυχίες όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» του Μιχάλη Ρέππα....

Η ηθοποιός, έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό, μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega «Eμείς κι εμείς». Η σειρά προβλήθηκε από το 1994 μέχρι το 1998 και χάρισε το γέλιο με τις περιπέτειες μίας παρέας που ζούσε στο Μετς. Η ηθοποιός ενσάρκωνε την «καπάτσα» της παρέας, τη Νατάσα Σαριτζόγλου, που εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις μιας δισκογραφικής εταιρίας.

Συμμετείχε επίσης και μία άλλη επιτυχία, στους «Μικρομεσαίους», στον ρόλο της αδερφής του Παύλου Ευαγγελόπουλου, «Μπέτυ Πετρίδου». Η σειρά έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Διλιανίδη και προβλήθηκε από το 1992- 1993 στο Mega.

Η Νατάσα Μανίσαλη είχε εμφανιστεί επίσης, στην σειρά «Νταντά», «Εκείνες και εγώ». Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στην ταινία «Peppermint» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπάκα, και στην ταινία «Βασίλισσα Μαϊμού».

Το 2011, είχε παίξει στην παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Οι γυναίκες με τα μαύρα» (τον 2ο χρόνο).
Πηγη: news247.gr - protothema.gr
 
Με πιάνει μελαγχολία, καθώς βλέπω στην παραπάνω αφίσα τη Νατάσσα Μανίσαλη, που έφυγε τόσο πρόωρα...
 
Aπό τις χειρότερες σειρές της εποχής.Δεν άντεχα να βλέπω ούτε 10 λεπτά.Σενάριο της πλάκας,κουτσομπολίστικο-κατινοκαταστάσεις,ηθοποιοί που τους παρέσυρε η τρομερά κακή σειρά και χανότανε στο σύνολο.Μου έβγαζε μία μιζέρια και ένα στυλ ανθρώπων τελείως διαφορετικό από τα γούστα μου.

Ενδεικτικό παράδειγμα ο Κούκουρας,στο Κωνσταντίνου και Ελένης σαν Μάνθος και σαν Θράσος στους Απαράδεκτους έδινε ρέστα,ενώ στο Εμείς και εμείς ήταν σαν να παίζει άλλος ηθοποιός.Το λέω με κάθε ειλικρίνεια,δεν είχα χαμογελάσει ούτε λιγάκι στα τρομερά"αστεία τους".
 
Survival πρεπει να εχουμε τα ιδια γουστα. :D τα ιδια περιπου ειχα γραψει κι εγω πιο πανω, και συγκεκριμενα θυμαμαι οτι μου εβγαζε λεξεις οπως "κατινιστικο" και "μιζερο".

Τον Κουκουρα κι εγω τον εβρισκα συμπαθητικη φυσιογνωμια, αλλα στη συγκεκριμενη σειρα δεν μου εκανε κανενα κλικ.

Δεν ξερω ποιοι ηταν οι σεναριογραφοι, αλλα μου εβγαζε την εντυπωση οτι ως σειρα απευθυνονταν σε ατομα της προηγουμενης γενιας, μεγαλυτερης ηλικιας απο αυτην των πρωταγωνιστων.
 
Αλήθεια γνωρίζει κανείς τον λόγο που αποχώρησε η Ελενη Γερασιμίδου την τέταρτη χρονιά;
 
Διαφημιστική αφίσα της σειράς

Emeiskiemeispromo.png
 
Είτε το θέλουμε είτε όχι μια σειρά με ζωή 4 χρόνια απηχουσε το κλίμα της εποχής
 
Πάντα έβρισκα αυτή την σειρά πολύ κατινίστικη. Δεν υπήρχε δράση, ούτε πλοκή. Ουσιαστικά βλέπαμε μόνο μερικούς ανθρώπους να κουτσομπολεύουν την (μίζερη) καθημερινότητά τους. Έκαναν αυτό που λέμε την τρίχα τριχιά. Ειδικά τα επεισόδια που μόνο τραγουδούσαν και μιμούνταν ελληνικές ταινίες ήταν πολύ κακοφτιαγμένα. Και μ' εξαίρεση την υπέροχη Νατάσα Μανισαλη, οι υπόλοιποι δεν έπαιζαν καλα, παρ'όλο που μερικοί είναι καλοί ηθοποιοί.


Καμιά φορά αφήνω κανένα επεισόδιο στην τηλεόραση, αλλά πρέπει να είμαι σε φάση που δεν με νοιάζει να δώ, απλώς θέλω κάτι να μιλάει. Aπό συνομοσία της τύχης πέφτω πάντα πάνω στο επεισόδιο που οι γυναίκες έχουν παει στο βουνο και βίσκονται σε συνθήκες...πρωτόγονες!
 
Πίσω
Μπλουζα