Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
geo2004z είπε:Δεν τελείωσε. Μου έστειλε φωτό με λεπτομέρειες και είδα ότι η ζελατίνα του Secret of Mana ήταν από ένα άλλο παιγνίδι, από ένα Cricket που έχει αυτή τη στιγμή στο Ebay. Ενώ ο ίδιος έγραφε ότι η ζελατίνα ήταν του Mana κάθε αυτού και πως έχει ανοιχτεί προσεκτικά από τη δεξιά πλευρά και τέτοια ψέματα. Οπότε τον ανέφερα στο ebay.....και για να μην έχει προβλήματα κατέβασε τη δημοπρασία. Μάλιστα, επειδή νευρίασε μαζί μου, κατέβασε και ένα Lost Vikings σφραγισμένο που είχε για να μην το κερδίσω. Τι να πω??? Ο ανεψιός μου έχει πιο ώριμο μυαλό από το συγκεκριμένο πωλητή.
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να να καταλάβει κάποιος έμπειρος ότι το παιγνίδι αυτό δεν έμεινε σε όλη τη ζωή μέσα σε ζελατίνα. Κατ' αρχάς όλες του γωνίες ήταν φθαρμένες που σημαίνει ότι η ζελατίνα μπήκε μετά τις φθορές στο κουτί. Άρα, έμεινε για χρόνια χωρίς ζελατίνα και προήλθαν φθορές από την τριβή, διαφορετικά θα είχε φθαρεί η ζελατίνα και όχι το κουτί. Έπειτα.....το παιγνίδι έχει ανοιχτεί και από τις δύο πλευρές και μάλιστα πολλές φορές, άρα πάλι δείχνει ότι η ζελατίνα δεν υφίσταται καθώς λέει η ζελατίνα είναι σφραγισμένη από τη μία πλευρά. Τέλος, το στοιχείο που επιβεβαίωσε τις υποψίες μου είναι το ίδιο το Cricket που ανέβασε στο ebay πριν λίγο καιρό. http://www.ebay.co.uk/itm/280822574969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649Ajax87 είπε:χαχαχαχα!!Καλα εκανες οι απατεωνες πρεπει να τιμωρουνται!! Αν επιτρεπεται πως καταλαβες οτι ηταν απο το cricket η ζελατινα;;
δηλαδη το εχεισ εσυ φιλε?? σφραγισμενο?? πωσ το βρηκες? πεσ πληροφοριες .. καινουργιο το πουλουσε νομιζω ενασ 500,000 ευροdr_slump είπε::shtup::shtup::shtup:
Thanks!Getta Robo είπε:Οι αριθμοι με το αστερακι διπλα τους, ειναι ο συνολικος αριθμος συναλαγων τους, και οχι το ποσο προσφορας τους στο αντικειμενο.