Εντυπωσιακά 3D DOS games με Software Rendering

A ναι; Δεν το γνώριζα ότι ήταν software rendered, δεν τα έχω παίξει καθόλου. Για τον Crammond τι να πω; Μάλλον τέλος εποχής με το κλείσιμο της Microprose. Πάντως η συνεισφορά του με παιχνίδια σαν το Sentinel, το Revs, το Stunt Car Racer, τα Grand Prix, έχει κερδίσει θέση στο hall of fame. :)
 
[video=youtube;O3Gq-Ggmv4E]


Network Q RAC Rally Championship (Magnetic Fields)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καταρχας: SOS! παω να κανω παραθεση το μηνυμα και μουβγαζει ολα τα ελληνικα γραμματα σε html code!!

Leon είπε:
Action Adventure: Little Big Adventure 2

Η software engine του μπορεί να ρεντάρει πολύ περίπλοκα περιβάλλοντα για το 1997 αλλά όχι σε πραγματικό χρόνο οπότε η κάμερα ενώ μπορεί να αλλάζει γωνίες δεν μπορεί να κάνει travelling. Μοναδική περίπτωση νομίζω. Ο κόσμος, η αισθητική τα πάντα είναι πραγματικά υπέροχα οπότε αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του παρά τον πολύ προβληματικό χειρισμό.
Θυμαμαι οταν επαιζα αυτο το παιχνιδι και βαριομουν απο το πολυ περπατημα, ειχα τη διαστροφη να παταω συνεχεια το Enter (το οποιο κεντραρει την "καμερα" πισω απο τον Τουινσεν) με αποτελεσμα να φανεται σαν η "καμερα" να τον ακολουθει οσο περπαταει (αντι scrolling :p )

Σαν πρωτογονο Tomb Raider!
 

1@Nemo[/USER]

To πρώτο ούτε που το γνώριζα, το δεύτερο από τη θρυλική Magnetic Fields το είχα ξεχάσει τελείως. Νομίζω ότι ήταν καλό παιχνίδι πάντως. Πολύ καλά ευρήματα.

 
Magnetic Fields...αλλο ενα αγαπημενο software house που χαθηκε αδικως
 
Γενικα τα τελευταία dos παιχνιδια ηταν πολυ απαιτητικα σε αυτο.

Επισης αλλοι εξομοιωτες ηταν οι Flying Corps και F22 Lightning με εντυπωσιακα 3d γραφικα και δεν πιαναν φουλ καρε στο DOS.
 
Oσον αφορά το Ecstatica , έχει βγει ένα patch που αναβαθμίζει το παιχνίδι στα γραφικά.
 

Συνημμένα

  • ecst.jpg
    ecst.jpg
    46,8 KB · Προβολές: 9
Πίσω
Μπλουζα