Ευχαριστώ φίλε μου! Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως χρειάζεται υπομονή και επιμονή...κι εγώ έκανα πάρα πολλές επισκέψεις για να πετύχω μια φορά κάποια κομμάτια, και μάλιστα ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να πετύχω και χρώματα που δεν είχα!!!rkronin είπε:εντάξει απλά τα ελάχιστα μη καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα που είχα έγιναν παρανάλωμα. ωραίος!!! ειλικρινά σε ζηλεύω. έκανα μία εκτενή έρευνα στο μοναστηράκι-Θησείο αλλά δεν ανακάλυψα τπτ δυστυχώς. ούτε ίχνος τους.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαζί με τα εγγόνια μας έ?wheeled warrior είπε:ματαιο γιατι ρε παιδια??μιλαμε για κατι που οταν θα γινει αν υπαρχουμε θαμαστε οι πιο πολλοι 70 και!! ελπιζω να χουν βγαλει μεχρι τοτες πανες με he-man kai thundercats να χουμε ενα στυλ!!!
σωστός όταν έρθει η ώρα πες μου . την προηγούμενη εβδομάδα έκανα κάτι μονιμοποιήσεις σε ρητίνη για κάτι συλλογές εντόμων όμως. νομίζω όμως πως το καλύτερο είναι να κάνεις μονιμοποίηση σε γυαλί. ακόμη και η ρητίνη με τα χρόνια καίγεται. αυτό πάλι δεν απαγορέυει την καταστροφή της λαστιχένιας φιγούρας στο μονιμοποιημένο υλικό απλά την επιβραδίνει αρκετάkingtiger077 είπε:Αμάν!!! Τι λέτε ρε παιδιά!!! Το PVC θα γίνει κομματάκια; Θα τα βάλω σε διάφανη ακρυλική ρητίνη ένα ένα για να ζήσουν!!! Και στο τέλος της διαδρομής θα τα πάρω μαζί μου!!!
Μια παράκληση στον φίλο Arrandus: Αν μπορείς είτε εσύ είτε όποιος άλλος έχει τα φυλλάδια με τους εξωγήινους και τους τερατομάχους με τα ονόματά τους στα ελληνικά να τα σκανάρει και όχι να τα φωτογραφήσει για να τα εκτυπώσουμε, καθώς έτσι δεν φαίνονται πολύ καθαρά, ευχαριστώ!Arrandus είπε:Ριξτε μια ματια...