Γυρω στο 87 εσκασαν στα ψιλικατζιδικα.Mojo είπε:Αυτοι ποια χρονια κυκλοφωρησαν ? γεννηθηκα το 1985 , και περασαν μερικοι απο τα χερια μου τους οποιους μου τους εδωσαν μεγαλυτερα ξαδερφια.....χαβαλεδιαρικοι ηταν
bspus είπε:Οι τερατομαχοι. Η αλλιως battle beasts. Απότι εχω δει σε φωτογραφιες, η ελληνικη εκδοση μαλλον υπολειπεται της αυθεντικης. Παντως τα κουτια ηταν ο μονος τροπος να τους βρεις χωρις κουσουρια. Σε σακουλακια πολλες φορες ειχαν λαθος χερια (γιατι κουμπωναν και ξεκουμπωναν δεν ηταν κολλημενα)
Αυτες οι γαλαζιες και γκρι φιγουρες στην πρωτελευταια φωτογραφια νομιζω ηταν απο μια σειρα που λεγοταν σαμουραι η κατι τετοιο. Μεγεθος παρομοιο με τους εξωγηινους
Φίλε μου, ψάχνω καιρό πληροφορίες γι' αυτά τα συναρμολογούμενα - ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια!jimdemer είπε:Παρεπιπτόντως, παλιά υπήρχε ένα παιχνίδι, οπου ήτανε μικροί σωλήνες και συνδεότανε με κάτι μικρότερα κίτρινα σωληνάκια και έφτιαχνες αυτοκινητάκια, αεροπλάνα, μηχανές κλπ.
Όποιος θυμάται ας απαντήσει παρακαλώώώώ....
Η πυραμιδα πουλιωταν και στην ελλαδα και την εχω ακομα μαζι και με τους εξωγηινους βεβαια.Θα ψαξω να τα βρω και αυριο η μεθαυριο αν μπορεσω θα τα βγαλω photo και θα της ανεβασω.ScarletBeherit είπε:Ωραίες συλλογές παιδιά, μπράβο. Θυμάμαι που οι ίδιοι εξωγήινοι πωλούνταν και σε πυραμίδα (=respect) των 40!! (είχα δει μια τέτοια από κοντά σ'ένα ταξίδι στην Ιταλία, αλλά παίζει η ίδια συσκευασία να υπήρχε κι εδώ.)
Προβολή συνημμένου 36568
Ειναι 40 αν δεις και τον καταλογο που εχω ανεβασει.Kambia είπε:Η συλλογή ολοκληρωμένη πόσους εξωγήινους αριθμεί?