Αχ, τι καλά! Κι εγώ ήθελα να τη δω αυτή τη σειρά!sunset89 είπε:Χαίρομαι ΠΟΛΥ γιατί είναι μία σειρά που θέλω να δω από την παλιά καλή κρατική!!!Από την Πέμπτη 21/10/2010 κάθε απόγευμα στις 6, στην ΕΤ1, θα προβάλλεται η σειρά του 1978, ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ!!! Με το Γιάννη Ζαβραδινό και την Ελεονώρα Σταθοπούλου, από το μυθιστόρημα του Κοσμά Πολίτη!
Εύγε!
Τη φωτογραφία στο σάιτ της ΕΡΤ εντωμεταξύ, από εμάς την έχουν πάρει.
Ο ΑΝΤ1 ρι-αλ(η)τεύει.tsalk είπε:Eνδιαφέρουσες οι επαναλήψεις των καναλιών (στην ΕΡΤ και στο Mega).
O ANT1 τι κάνει? Έχουμε κανά νέο από εκεί ή τίποτα?
Τουλάχιστον μας κάνει δωράκια μέσω WEB-tv... Κάτι είναι κι αυτό...sunset89 είπε:Ο ΑΝΤ1 ρι-αλ(η)τεύει. Απάντησες μόνος σου βρε Άλκη, τίποτα! Εγκλήματα και πολύ είναι για αυτούς.
ΜΠΡΑΒΟ!! Επιτέλους και κάτι ρετρό!! Και είχα αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου για το αν σώζεται και αυτή η σειρά...!!sunset89 είπε:Χαίρομαι ΠΟΛΥ γιατί είναι μία σειρά που θέλω να δω από την παλιά καλή κρατική!!!Από την Πέμπτη 21/10/2010 κάθε απόγευμα στις 6, στην ΕΤ1, θα προβάλλεται η σειρά του 1978, ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ!!! Με το Γιάννη Ζαβραδινό και την Ελεονώρα Σταθοπούλου, από το μυθιστόρημα του Κοσμά Πολίτη!
Εύγε!
Το πρόσεξα! Μα, καλά, δεν ντρέπονται;sunset89 είπε:Τη φωτογραφία στο σάιτ της ΕΡΤ εντωμεταξύ, από εμάς την έχουν πάρει.
Έλεος βάζουν αυτή την τυχάρπαστη σειρά που απορώ ποιός την έβλεπε και δεν βάζουν το Αχ Ελένη ας πουμε ή κάποια άλλη σειρά που να αξίζει, αν είναι δυνατόν!sunset89 είπε:Αν και είναι νωρίς ακόμα, από 10/11 και κάθε νύχτα στο ΜΕΓΚΑ, επανάληψη η κωμωδία Κρις Κρος με το Γιώργο Νινιό, την Ελευθερία Ρήγου και την Τζένη Μπότση.
Γκλουπ εννοεις αυτην που ειχα πρωτοδημοσιευσει στο Κουιζ προ αμνημονευτων??sunset89 είπε:Από την Πέμπτη 21/10/2010 κάθε απόγευμα στις 6, στην ΕΤ1, θα προβάλλεται η σειρά του 1978, ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ!!!
Τη φωτογραφία στο σάιτ της ΕΡΤ εντωμεταξύ, από εμάς την έχουν πάρει.
Ακριβώς. Ύστερα εγώ τη μετέφερα στο θέμα που άνοιξα για την σειρά και αυτοί την πήραν ακριβώς όπως την είχες σαρώσει εσύ, με τις γραμμές. Για τέτοια κατάντια μιλάμε! 8)johnalepou είπε:Γκλουπ εννοεις αυτην που ειχα πρωτοδημοσιευσει στο Κουιζ προ αμνημονευτων??
αντε ωραία! νομίζω καιρό είχαν να τη δείξουν σε επανάληψηsunset89 είπε:Από 8/11 και κάθε ξημέρωμα γύρω στις 5, η αστυνομική σειρά του 1994, ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ!! Ήταν πολύ ευχάριστο ξάφνιασμα αυτό! Έστω και ξημέρωμα, σειρά της αρεσκείας μας. .... Συντονιστείτε!