sunset89
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 246
Την κλείσανε για συντήρηση. Ίσως ανοίξει από Σεπτέμβρη για τους επισκέπτες.Serafeim είπε:Αχ, πού είναι "η αίθουσα του θρόνου" το φετινό καλοκαίρι...
Την κλείσανε για συντήρηση. Ίσως ανοίξει από Σεπτέμβρη για τους επισκέπτες.Serafeim είπε:Αχ, πού είναι "η αίθουσα του θρόνου" το φετινό καλοκαίρι...
5! Ελπίζω να σου κάνει!nick είπε:Μπορεί να μην είναι κάτι πρωτότυπο αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελαν πολύ να ξαναδούν. Μπέζος είναι αυτός! Όταν λές ξημέρωμα? Για προσδιόρισε λίγο την ώρα. Ελπίζω πάντως να το βάλουν προς πώληση στο περιοδικό! Θα έχουν απίστευτες πωλήσεις.
sunset89 είπε:Από Δευτέρα 6/9 και κάθε ξημέρωμα θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, η κωμική σειρά Της Ελλάδος τα Παιδιά.
Προφανώς... Οπότε παιδιά όποιον τον ενδιαφέρει η σειρά, να ξέρει ότι παίζεται ήδη! Ευχαριστούμε Άλκη για την ενημέρωση!tsalk είπε:Χτες το βράδυ δεν ξέρω τι ώρα μάλλον θα ήταν μετά τις 3,30 έγραφα τον ΑΝΤΕΝΝΑ και αμέσως μετά τα ζευγάρια έπαιξαν της Ελλάδος τα παιδιά.Μήπως το έβαλαν νωρίτερα από τις 6/9?
μακάρι.bernard.c είπε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πωλήσεις πιθανών DVDs της σειράς "Της Ελλάδος τα παιδιά" θα ήταν ανάλογες των πωλήσεων της σειράς "Εκείνες κι εγώ". Ξέρει κανείς αν πουλάει το 7 Μέρες TV;
Nick δεν νομίζω οι ιθύνοντες της ΕΡΤ να ξέρουν που βρίσκονται οι κόπιες των σειρών που αναφέρεις.... Ανάθεμα και αν θυμούνται τις σειρές!nick είπε:Μα να μην πρωτοτυπήσουν ποτέ αυτοί οι άνθρωποι; Όλο τα ίδια και τα ίδια. Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν και κάτι που έχει να παικτεί απο το '90; Ας έβαζαν π.χ τη Βεντέτα ή τους Αξιόπιστους. Πιο πολλά νούμερα θα είχαν!