Επαναλήψεις Ελληνικών Τηλεοπτικών Σειρών

Ειδικά ο Απών και οι Ψίθυροι καρδιάς είναι μεγάλη επιτυχία που ξαναπροβάλλονται!
 
Πόσο πολύ χαίρομαι που το mega επιτέλους αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις σειρές του παρελθόντος παρά να μας μπουκώσει με ακόμα ένα τούρκικο. Άντε και εις ανώτερα, και να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι. :)
 
Θα έχει καινούριο τούρκικο, απλώς θα είναι στην prime time.
 
Μετά την ολοκλήρωση της σειράς στην ΕΤ1 "Το κανάλι της Βαγγελίτσας" , η σειρά που θα την αντικαταστήσει είναι "Τα ψάθινα καπέλα".
 
Από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο MEGA ξεκινούν

 


13.10 "Εμείς και εμείς"



15.00 "Απών"


 


 
Οι επαναλήψεις που είχε προαναγγείλει το MEGA για τις σειρές "Ψίθυροι καρδιάς", "Η ζωή που δεν έζησα" και "Έτσι ξαφνικά" ακυρώνονται. Μόλις ολοκληρωθεί ο "Απών", θα αντικατασταθεί από το 10 λεπτά κήρυγμα..
 
Από την Δευτέρα 15 Απριλίου στην ΕΤ1 στις 18.00 ξεκινάει σε επανάληψη η σειρά Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται.


Από την Τετάρτη 17 Απριλίου στην ΕΤ1 στις 12.30 ξεκινάει σε επανάληψη η σειρά Το Τέλος της Μοναξιάς με τη Μιμή Ντενίση.



 
Επαναλήψεις τον Ιούλιο στο Mega Από 13/7 και κάθε Σ/Κ :

-07:00 Μη φοβάσαι τη φωτιά

-08:00 Γυναίκες (με 2 επεισόδια)

-09:00 Αχ Ελένη (με 2 επεισόδια)

Από 7/7 και κάθε Κυριακή:

-14:50 Με λένε Βαγγέλη (η συγκεκριμένη δεν ενδιαφέρει το Forum)

-16:20 Η οικογένεια βλάπτει (επίσης αδιάφορη)

και από 14/7 15:45 LAPD (εκτός θεματολογίας)
 
Aπό Δευτέρα 22/7 και κάθε μέρα στις 13.10 ''Οι Μικρομεσσαίοι'' στο Mega.
 
Από την Δευτέρα 29/07 το Μακεδονία Tv ξεκινάει σε επανάληψη τις εξής σειρές από το αρχείο του ΑΝΤ1:

13:15 Άγγιγμα Ψυχής

20:50 Κλεμμένη Ζωή

22:00 Επιθυμίες

23:00 Έρωτας Κλέφτης

Επίσης θα προβάλλει σε επανάληψη (best of αν κρίνω από τη διάρκεια) και τις εκπομπές

07:15 3,2,1, ΑΝΤ1

18:45 Πρωινός Καφές

19:45 Ciao ANT1
 
Από τη Δευτέρα, 2/9 και καθημερινά στις 13:10 στο mega σε επανάληψη το "Χάι Ροκ" και Δευτέρα-Παρασκευή στις 15:00 το "Ρετιρέ".
 
Η κατά τα άλλα αγαπημένη ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου έκανε μια δήλωση που προσωπικά με "στεναχώρησε". Δήλωσε λοιπόν πως καλύτερα να βλέπουμε τούρκικα σήριαλ παρά επαναλήψεις παλιών σειρών και μάλιστα αναφέρεται και στο δικό της Ντόλτσε Βίτα!!! Ιδού το Link...

 


http://www.newspistol.com/article.php?id=18060&category_id=61


 
Ανεξάρτητα από το τι πιστεύουμε εμείς ως τηλεθεατές και φυσικά τι μας αρέσει να βλέπουμε, ίσως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τη δυσαρέσκεια κάποιων ηθοποιών να παρακολουθούν συνεχώς σε επανάληψη κάποια παλιά τους σίριαλ. Για κάποιους αυτό είναι ανυπόφορο και βαρετό. Παρόμοιες απόψεις (όχι για τα τούρκικα - γενικά για τις συνεχόμενες επαναλήψεις), έχουν εκφράσει κατά καιρούς η Ράντου, η Παπαδοπούλου και η Ευείδη.
 
Εγώ δεν θα το έπερνα έτσι sunset. Αντίθετα θα το θεωρούσα κατόρθωμα, καθώς μια δουλειά που έκανα πριν είκοσι χρόνια θεωρείται από μερικούς ανθρώπους κλασική.
 
Αγαπημενη ηθοποιος η Αννα Παναγιωτοπουλου, αλλα οχι αναγκαστικα και αγαπημενος ανθρωπος. Ετερον εκατερον.

Τη θεωρω ταλαντουχα και μου αρεσει πολυ ο τροπος που ερμηνευει τους ρολους της, αλλα κατα τα αλλα μας χωριζει χαος.
 
Από την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στη 13:10 αρχίζει η Ντόλτσε Βίτα. Αν κρίνω από την ώρα προβολής θα είναι τα επεισόδια στην αυθεντική τους μορφή, αφού σε αυτήν την ζώνη υπάρχει χρόνος μόνο για ένα επεισόδιο.
 
Ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το mega δε βάζει σε επανάληψη τους Απαράδεκτους. Για εμένα η καλύτερη ελληνική σειρα που εχει υπάρξει ποτέ στην τηλεόραση!
 
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι το mega βαζει ολο τις ιδίες και τις ιδιες σειρες αφου στο αρχείο του υπαρχουν σειρες θησαυροι οπως π.χ Οι φρουροι της Αχαιας , Οι τελευταιοι εγγονοι , Ο μεγάλος θυμός
 
kossyfa είπε:
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι το mega βαζει ολο τις ιδίες και τις ιδιες σειρες αφου στο αρχείο του υπαρχουν σειρες θησαυροι οπως π.χ Οι φρουροι της Αχαιας , Οι τελευταιοι εγγονοι , Ο μεγάλος θυμός
Κανεις δεν μπορει να το καταλαβει αυτο και εχει καταντησει αηδια οχι μονο με το mega αλλα κυριως με εκεινο το Ant1 που εχει καταντησει 10 φορες πιο αηδια με εκεινο το καφε της χαρας και το κωνσταντινου και ελενης που τα εχουν βγαλει την ψυχη.
 
Πίσω
Μπλουζα