Επιστροφή στο μέλλον - Back to the Future 1,2,3 (1985, 1989, 1990)

Προτεινω Spyke να τις ξαναδεις και τις τρεις, με τη σειρα :) δε θα το μετανιωσεις
 
Spyke88 είπε:
Εχω δει βεβαια την πρωτη και νομιζω εχω δει και την τριτη. Απο την πρωτη θυμαμαι χαρακτηριστικα την σκηνη με το ρολοι που επεφτε ενας κεραυνος πανω του! Και απο την δευτερη χαρακτηριστικη σκηνη εκει που ο πατερας του MJ Fox χωνει μπουνια σε εναν ... που πηγε να κανει βλακεια στην μανα του MJ Fox! Τρομερες ταινιες!
και δεν έχεις δει τη δεύτερη που θεωρώ οτι είναι και η καλύτερη;;;;;; βουυυυυυυυυυυρ τώρα όπως είσαι και όπου κι αν είσαι πάρε άδεια πες οτι αρρώστησες!!!!! :)
 
Από τις πιό αγαπημένες ταινίες της εφηβείας μου!!! Τις λάτρεψα, ειδικά το 1 & το 2...

"Nobody calls me chicken...." :D
 
DeadOrganPlayer είπε:
Παίδες ξέρει κανείς αν η blu ray anniversary έκδοση θα κυκλοφορήσει και με ελληνικούς υπότιτλους εδώ?
Με τρία χρόνια καθυστέρηση :animlaugh: σου απαντώ...

Ναι κυκλοφόρησε πριν από δυό χρόνια και όσες κόπιες ακόμα υπάρχουν κοστίζουν περίπου 60 ευρώ η τριλογία και γύρω στα 21 ευρώ ξεχωριστά η κάθε ταινία στα γνωστά μεγαλομάγαζα (Public, Media Markt). Λίγο πιο φθηνά ίσως υπάρχουν στο ιντερνετ...

Εγώ αγόρασα την ισπανική έκδοση πριν ένα χρόνο για 25 ευρώ από το amazon σε μεταλικό κουτί και πληθώρα έξτρα μέσα στο κουτί, http://www.amazon.es/Regreso-Futuro-Triloga-Metlica-Blu-ray/dp/B008OVZMFK/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1377435624&sr=8-8&keywords=back+to+the+future+bluray η οποία περιέχει ελληνικούς υπότιτλους σε όλες τις ταινίες...τώρα αν γράφει regresso al futuro απ' έξω ποσώς μ' ενδιαφέρει, οι ταινίες είναι η ουσία!

Πάντως μη χαλιέστε και πολύ για τους υπότιτλους, με ένα media player και λίγη υπομονή βλέπετε τις αγαπημένες μας ταινίες περνώντας τους ελληνικούς υπότιτλους πολύ εύκολα...

DSCN4025 (Medium).JPG

DSCN4022 (Medium).JPG
 
17.500 ευρω για το original Casio που φορεθηκε απο τον Μαρτυ η το κανονικο ρολοι με 17 ευρω.


Διλημματα ,βοηθηστε με να παρω μια αποφαση.


 


Link1

 


Link2

 

 


 
Πάρε με τα 17 για να εισαι σίγουρος. Εισαι 100% σίγουρος οτι θα ειναι το αληθινό;

?
 
Aardvark είπε:
17.500 ευρω για το original Casio που φορεθηκε απο τον Μαρτυ η το κανονικο ρολοι με 17 ευρω.
Διλημματα ,βοηθηστε με να παρω μια αποφαση.


 


Link1

 


Link2

 

 


Shock είπε:
Πάρε με τα 17 για να εισαι σίγουρος. Εισαι 100% σίγουρος οτι θα ειναι το αληθινό; π
Και για ακόμα πιο φτηνά, Start-Run-Calc.exe και πάτα enter. Κάτω δεξιά βλέπεις και την ώρα.

μουχαχαχαχαααααααααααααα
 
Ενας μηνας μας χωριζει απο το 2015. Βρηκα αυτα τα memάκια που παιζουν με τη φαντασια και την πραγματικοτητα :)

Αυτη η εικονα ειναι η πιο ευγλωττη

6c4880eeae15dc310e549bd88c0f43dfba72b545d0f115db26dd0de90cc4fb27.jpg
6c4880eeae15dc310e549bd88c0f43dfba72b545d0f115db26dd0de90cc4fb27.jpg

1546284_268901473272562_1486590074_n1.jpg
1546284_268901473272562_1486590074_n1.jpg

Οταν ο μικρος Elijah Wood θεωρουσε πρωτογονα τα παιχνιδια οπου "χρησιμοποιεις χερια" εννοουσε το Kinect :)

(δεν μπορουσα να βαλω το λινκ του meme, οποτε βρηκα σχετικη εικονα)

Du3D9bY.png
Du3D9bY.jpg

Επισης δημιουργηθηκε το σπορ με το ονομα slamball, που δεν υπηρχε το 1988

slamball.jpg
slamball.jpg

Αυτο δεν εχει γινει ακομα, αλλα τουλαχιστον ειναι ευκολο :)

funny-Back-Future-Pepsi-bottle-Marty1.jpg
funny-Back-Future-Pepsi-bottle-Marty1.jpg

Οταν συλλαμβανεται ο Biff, τραβανε καμερα κατι ιπταμενα ρομποτακια. Σημερα οι δημοσιογραφοι χρησιοποιουν τηλεκατευθυνομενα ελικοπτερακια

image.jpg


Τελος, ας δουμε αν οι μακιγιερ καταφεραν να γερασουν σωστα τους ηθοποιους :)

back-to-the-future-makeup-2.jpg
back-to-the-future-makeup-2.jpg

back-to-the-future-makeup.jpg
back-to-the-future-makeup.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κάντε έναν κόπο και βάζετε τις εικόνες σε συνημμένα. Σε λίγο καιρό θα βλέπουμε κενά κουτάκια και θα αναρωτιόμαστε σε τι αναφέρονταν τα ποστ.
 
Κοιτα να δεις που ακομα ανακαλυπτω πραγματα εδω μεσα.... :eek: ....
smiley-signs116.gif
"]
smiley-signs116.gif
[/url].... :p

Ενταξει....τι να πω γι'αυτη την τριλογια?....απλα υπεροχη!!!!
smiley-score010.gif
"]
smiley-score010.gif
[/url]

Zemeckis,Fox & Lloyd...εδεσαν απολυτα και παρουσιασαν μια απο τις πιο χαρακτηριστικες ταινιες των '80s!!! :worship:

Rakeesh....
smiley-signs107.gif
"]
smiley-signs107.gif
[/url]
 
Πολύ καλό rakeesh! Πάντως ο Beef ίδιος είναι τώρα με το μακιγιάζ του τότε...
 
Ελπιζω οτι τον Οκτωβριο θα εχουμε κατι backtofuturικό :) ισως να ετοιμαστει καποια σπεσιαλ εκδοση στον κινηματογραφο, ή να κυκλοφορησει η Pepsi συλλεκτικα μπουκαλια με το συγκεκριμενο ντιζαιν.

Αν δεν κανω λαθος προσφατα ειχαν κυκλοφορησει τα παπουτσια του Μαρτυ (χωρις βεβαια να δενονται μονα τους :D ) δεν αποκλειεται να το ειχα διαβασει σε μια απο τις 22 προηγουμενες σελιδες.
 
Εχμμ... μόλις είδα το πρώτο της σειράς για 1η φορά και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και μάλλον παραπλανητικός ο τίτλος Back to the Future. Εγώ περίμενα ότι ο Μάρτυ θα πήγαινε στο μέλλον αλλά αυτός γύρισε 30 χρόνια πίσω :eek:

Μόνο στο τέλος φαίνεται ότι θα πάει στο μέλλον. Έχω 2 ακόμη ταινίες να δω και θα επανέλθω.
 
johnny19818 είπε:
Εχμμ... μόλις είδα το πρώτο της σειράς για 1η φορά και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και μάλλον παραπλανητικός ο τίτλος Back to the Future. Εγώ περίμενα ότι ο Μάρτυ θα πήγαινε στο μέλλον αλλά αυτός γύρισε 30 χρόνια πίσω :eek: Μόνο στο τέλος φαίνεται ότι θα πάει στο μέλλον. Έχω 2 ακόμη ταινίες να δω και θα επανέλθω.
1η φορά; :eek: o_O

Ποτέ δεν είναι αργά. :D (άλλωστε και γω τα τελευταία χρόνια έχω δει κάποιες άλλες καρακλασσικές ταινίες όπως το Ρόκυ, Ράμπο κτλ για πρώτη φορά)

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που νοίκιασα την κασέτα και το είδα στην παιδική μου ηλικία..
 
Κι όμως. Είναι μερικές ταινίες που τις άκουγα επί χρόνια αλλά δεν είχα την ευκαιρία να τις δω. Ευτυχώς με την τεχνολογία του σήμερα είναι εύκολο να δεις (σχεδόν) τα πάντα.
 
Η «Επιστροφή στο Μέλλον» προέβλεψε το… μέλλον

[h=2]Ποιες καινοτομίες έγιναν πραγματικότητα[/h]

Το 1985 κάνει την εμφάνιση της στις κινηματογραφικές αίθουσες μια κωμωδία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Back to the Future» (που μεταφράστηκε ως «Επιστροφή στο Μέλλον»). Ο πρωταγωνιστής της ταινίας ταξιδεύει 30 έτη πίσω στον χρόνο περνώντας πολλές περιπέτειες μέχρι να επιστρέψει στο 1985. Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας οδήγησε στο να γυριστούν άλλες δύο συνέχειες της. Στη δεύτερη ταινία ο πρωταγωνιστής κάνει ένα άλμα στο χρόνο και ταξιδεύει στο 2015. Στην δεύτερη ταινία οι σεναριογράφοι αφήνουν την φαντασία τους ελεύθερη να σκεφτεί διάφορες τεχνολογικές καινοτομίες που (θα) υπήρχαν τρεις δεκαετίες αργότερα. Φτάσαμε όμως αισίως στο 2015 και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι σεναριογράφοι έπεσαν μέσα σε κάποιες από τις προβλέψεις τους.

Ιπτάμενα οχήματα

Στην δεύτερη ταινία το αυτοκίνητο-μηχανή του χρόνου εκτός από τον δρόμο μπορεί να γίνεται και ιπτάμενο. Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων που μετατρέπονται σε μικρά αεροσκάφη. Το Transition αποτελεί δημιουργία της αμερικανικής εταιρείας Terrafugia. Όταν κάποιος κινείται στον δρόμο με αυτό το μόνο που έχει να κάνει για να το μετατρέψει σε αεροσκάφος είναι να πατήσει ένα κουμπί. Μέσα σε διάστημα 15 δευτερολέπτων τα φτερά, η ουρά και τα υπόλοιπα πτητικά συστήματα του οχήματος θα έχουν τεθεί σε λειτουργία. Στον δρόμο το όχημα μπορεί να κινείται με μέγιστη ταχύτητα τα 110 χλμ/ώρα και έχει αυτονομία καυσίμων για περίπου 1.400 χλμ. Ως αεροσκάφος το Transition μπορεί να πιάνει ταχύτητες 200 χλμ/ώρα ενώ η αυτονομία του είναι περίπου 900 χλμ.

attachment.php


Εντύπωση είχε προκαλέσει επίσης η εμφάνιση ενός ιπτάμενου σκέιτμπορντ.

To ιπτάμενο σκέιτμπορντ της ταινίας

attachment.php


Ο αρχιτέκτονας Γκρεγκ Χέντερσον αναζητούσε τρόπους να δημιουργήσει ασφαλή αντισεισμικά κτίρια. Κατά τη διάρκεια των ερευνών του, ανακάλυψε έναν επαναστατικό τρόπο αποκόλλησης και αιώρησης ενός κτιρίου χρησιμοποιώντας ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία μεταξύ κτίσματος και εδάφους, ώστε μόλις χτυπήσει ο εγκέλαδος, το οίκημα να παραμένει ασφαλές. Όμως στην πορεία διαπίστωσε ότι η τεχνολογία αυτή μπορεί να βρει μια πληθώρα εφαρμογών στις μεταφορές: κάπως έτσι, και βασισμένος στο σύστημα μαγνητικής αιώρησης, το λεγόμενο MagLev (Magnetic Levitation), δημιούργησε την ιπτάμενη σανίδα Hendo.

Η σανίδα Hendo που μπορεί να αιωρείται


attachment.php


Άλλες τεχνολογίες

Στην ταινία οι πρωταγωνιστές επικοινωνούν με ένα σύστημα βιντεοκλήσεων που μοιάζει πολύ με συστήματα όπως το Skype. Στην ταινία οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν επίσης για να επικοινωνήσουν ένα ζευγάρι γυαλιών που μοιάζουν με τα γυαλιά που παρουσίασε πρόσφατα η Google. Επίσης παρουσιάζονται τεχνολογίες 3D και τεχνολογίες ολογραμμάτων παρόμοιες με εκείνες που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια.

Πηγη
 
Johnny θα απογοητευτεις... ουτε στη δευτερη ταινια πηγαινει στο μελλον... απο φετος πηγαινει στο παρον :D
 
Πίσω
Μπλουζα