Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
και δεν έχεις δει τη δεύτερη που θεωρώ οτι είναι και η καλύτερη;;;;;; βουυυυυυυυυυυρ τώρα όπως είσαι και όπου κι αν είσαι πάρε άδεια πες οτι αρρώστησες!!!!!Spyke88 είπε:Εχω δει βεβαια την πρωτη και νομιζω εχω δει και την τριτη. Απο την πρωτη θυμαμαι χαρακτηριστικα την σκηνη με το ρολοι που επεφτε ενας κεραυνος πανω του! Και απο την δευτερη χαρακτηριστικη σκηνη εκει που ο πατερας του MJ Fox χωνει μπουνια σε εναν ... που πηγε να κανει βλακεια στην μανα του MJ Fox! Τρομερες ταινιες!
Με τρία χρόνια καθυστέρηση :animlaugh: σου απαντώ...DeadOrganPlayer είπε:Παίδες ξέρει κανείς αν η blu ray anniversary έκδοση θα κυκλοφορήσει και με ελληνικούς υπότιτλους εδώ?

Aardvark είπε:
Και για ακόμα πιο φτηνά, Start-Run-Calc.exe και πάτα enter. Κάτω δεξιά βλέπεις και την ώρα.Shock είπε:Πάρε με τα 17 για να εισαι σίγουρος. Εισαι 100% σίγουρος οτι θα ειναι το αληθινό; π

1η φορά;johnny19818 είπε:Εχμμ... μόλις είδα το πρώτο της σειράς για 1η φορά και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και μάλλον παραπλανητικός ο τίτλος Back to the Future. Εγώ περίμενα ότι ο Μάρτυ θα πήγαινε στο μέλλον αλλά αυτός γύρισε 30 χρόνια πίσωΜόνο στο τέλος φαίνεται ότι θα πάει στο μέλλον. Έχω 2 ακόμη ταινίες να δω και θα επανέλθω.