Μ'αυτή την τριλογία εγώ κι ο κολλητός μου είμαστε εντελώς nerds και πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να μοιραστώ τη χαρά μου με πολλούς από εδώ πέρα...
Πρόσφατα αγόρασε και το boxset με όλα τα καλούδια μέσα (highlight η φωτογραφία με τα αδέρφια που την κουνάς και χάνονται όπως τα χαρακάκια που είχαμε στο δημοτικό
) και καθήσαμε και τα είδαμε και τα 3 πάλι!!!
Θα ήθελα να προσθέσω ένα ωραίο trick όπως το twin pines mall , το φαράγγι που επρόκειτο να πέσει η κλάρα στο τρίτο μέρος που στο τέλος βλεπουμε την πινακίδα και αναφέρεται ως Eastwood επειδή την έσωσαν... αν θυμάμαι καλά γιατί είμαι και στη δουλειά και δε μπορώ να μη συγκρατηθώ για να γράψω χεχεχε
Επίσης σε πολλές σκηνές που επρόκειτο κάτι εφφετζίδικο να γίνει περνούσε κάποιος από μπροστά ή υπήρχε κάτι μπροστά για να γίνει η σκηνή π.χ.
στο 2 εκεί που ο γέρος Biff έχει πάρει ταξί για να ακολουθήσει το Delorean στο μελλοντικό σπίτι του Μάρτυ η στιγμή που απογειώνεται το ταξί είναι πίσω απ' τον Biff...
στο 3 εκεί που τρώνε και πρέπει ο Seamus να δώσει το μώρο στο Μάρτυ περνάει ακριβώς εκείνη την ώρα η γυναίκα του από μπροστά και γίνεται η τράμπα και μετά ακριβώς το ίδιο όταν επιστρέφει το μωρό στον Seamus
Στη σκηνή που ο γέρος Ντοκ δίνει το κλειδί στον νέο Ντοκ, του το δίνει πίσω απ την κολώνα και το χέρι του είναι ότι να ναι σα φίδι χεχεχε είναι πολύ αστεία η σκηνή
Αυτά θυμάμαι προς το παρόν που δεν έχουν αναφερθεί περισσότερα απ το σπίτι