Gryzor είπε:Άντε, κάναμε ομάδα ποδοσφαίρου ή ακόμη;
Α, ρε να βγάζανε Ethernet να κάναμε κανένα lan party...
Εσύ έχεις εκπαιδεύσει όλη την οικογένεια, όπως φαίνεται και στο άβαταρ...Maddog είπε:Η δική μου είναι καλά εκπαιδευμένη
Πολυ nintendo αυτο το παιδι.. Που ειναι τα βαρεα εξασφαιρα, τα colecovision, τα intellivision, τα fairchild channel f, τα odyssey2 και τα pong?... Στελιο μας πικραινεις με τις ιαπωνοφερτες σου προτιμησεις.. και απο αυτες λειπει το λευκο XBOX Panzer Dragoontelios_s είπε:Παιδιά μπείτε στο προφιλ μου να δείτε το αλμπουμ μου με την κορυφαία ίσως ελληνική συλλογή retro games.
xaxaxax ευχαριστώ γιατρέ μου για την αναγνώριση!!!Maddog είπε:Σε Vectrex, Plink pWnZ...
Θα συμφωνήσω με τον phil ...telios πολύ ωραία η συλλογή σου, αλλά χωρίς να θέλω να σε προσβάλω σε καμία περίπτωση δεν είναι η κορυφαία ελληνική συλλογή...μην τρελαθούμε κι'όλας.phil_vr είπε:Πολυ nintendo αυτο το παιδι.. Που ειναι τα βαρεα εξασφαιρα, τα colecovision, τα intellivision, τα fairchild channel f, τα odyssey2 και τα pong?... Στελιο μας πικραινεις με τις ιαπωνοφερτες σου προτιμησεις.. και απο αυτες λειπει το λευκο XBOX Panzer Dragoon
Καλη συλλογη (αν και με σοβαρες αμερικανικες ελειψεις!) και να την χαιρεσαι φιλε. Τραβηξε πιο καθαρες φωτο και ανεβασε τις στο thread με τις κονσολες που υπαρχει. Απο φωτο ποτε δεν βαριομαστε να χαζευουμε!
Εντωμεταξύ φίλε...παρατήρησα ότι έχεις πολλά παιχνίδια 4-5 και παραπάνω φορές...εμπόριο κάνεις μήπως????telios_s είπε:Παιδιά μπείτε στο προφιλ μου να δείτε το αλμπουμ μου με την κορυφαία ίσως ελληνική συλλογή retro games.
Το θέμα σε μια πραγματική συλλογή φίλε δεν είναι η χρηματική αξία....telios_s είπε:Καλησπερα παιδια..Βλεπω θελετε φωτο απο colecovision,intellivision..Kαι βεβαια εχω αυτες τις κονσολες..Οπως γραφω στο προφιλ μου,εχω και αλλα πραγματα που θα τα βαλω σιγα σιγα(εβαλα πρωτα τα κατα την γνωμη μου πιο δυνατα items,και ΔΕΝ μπορω να βαλω διπλα στο kizuna encounters aes που κανει 600-700$ το intellivision που κανει 30-40 ευρω..Θα ρθουν φωτο συνομα παντωσ κ γιαυτα.Ειμαι λιγο τεμπελακος!).Για vectrex τωρα..δειχτε μου το BANDAI VECTREX EDITION η το dark tower prototype να σας παραδεχτω..Το panzer dragoon x-box edition οντως το γουσταρω κ το ΘΕΛΩ φιλε μου..Αλλα δεν μου χει κατσει(ακομα)...