Ερώτηση για τον ορισμό του retro / Σκέψη: χρονολογικά όρια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
if u dont like what u see here...get ... out!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
να κανω μια ερωτηση??τοσο καιρο εδω μεσα εννοειται οτι εχω καταλαβει οτι το οριο ειναι μεχρι εκει αν και θα ηθελα να ηταν εστω μεχρι το 98 ομως οπως ειναι τωρα δεν βγαινει εκτος τον κανονισμων ολοκληρη η ενοτητα με τις νεες τεχνολογιες??η αυτο εξαιρειται για καποιον λογο??
 
Δεν εξαιρειται τιποτα,στο Ρετροφορουμ μας υπαρχει και ενα κομματι με την Τεχνολογια του σημερα,η αγκυρα που μας κραταει απο το να μεταναστευσουμε μια και καλη στο παρελθον με κινδυνο να ξεχασουμε το σημερα και να μην ξερουμε που παταμε,μια καλη προσθηκη να βλεπουμε το τωρα και να μιλαμε για την συγκριση με τα παλια.


Ειναι το η ψηφιακη κορνιζα στο ρετρο ντεκορ μας.



Δεν ειμαστε πως τους λενε τους Aμις στην αμερικη που ζουνε με νερομυλους και χωρις ρευμα,ειμαστε απο αυτους αλλα τους λεγομενους προοδευτικους,δεχομαστε και ρευμα και κινητο και χρωμα στα ρουχα μας.
:supergrin:
 
σορρυ που ξεθαβω το θεμα ομως εχω να πω! ειδα το θεμα που ειχε ανοιξει καποιο μελος για την de agostini και μεσα εκει ειδα την διαφημηση για τους δεινοσαυρους! ποσες αναμνησεις... (εχω ολα τα τευχη σε αψογη κατασταση)

βρησκω καπως παραλογο το να μην θεωρειτε ρετρο κατι τοσο παλιο και να πεφτει λουκετο. φυσικα δεν κατακρινω τις αποφασεις των διαχειριστων (ουτε και τις γνωριζω) ομως εχω το εξης στο μυαλο μου: ειμαστε ή οχι το retromaniax; πρεπει ή οχι να καλυπτουμε τις αναγκες των σημερινων 30ριδων; εξαλλου αν δε το κανουμε εμεις, ποιος θα το κανει; που θα γινει αν οχι εδω;

γι αυτο λοιπον προτεινω ως λυση να αυξανετε καθε χρονο και το οριο, δηλαδη το οριο να ειναι παντα 20 ετη πισω απο το παρον! ετσι νομιζω δεν θα αφηνουμε κανεναν παραπονεμενο και θα εκπληρωνουμε τον στοχο μας

τι λετε;; νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση (φυσικα και ειναι αφου την σκεφτικα εγω!)

 

 




φυσικα δεν εχω διαβασει τις 12 σελιδες του θεματος και ειμαι σιγουρος οτι εχει ηδη συζητηθει η ιδεα μου, ολο και καποιος θα σκεφτικε το ιδιο, δεν μπορει
 
Agahnim είπε:
σορρυ που ξεθαβω το θεμα ομως εχω να πω! ειδα το θεμα που ειχε ανοιξει καποιο μελος για την de agostini και μεσα εκει ειδα την διαφημηση για τους δεινοσαυρους! ποσες αναμνησεις... (εχω ολα τα τευχη σε αψογη κατασταση)
βρησκω καπως παραλογο το να μην θεωρειτε ρετρο κατι τοσο παλιο και να πεφτει λουκετο.
Ως προς το θέμα των δεινοσαύρων, υπάρχει αντίστοιχο thread εδώ. Επειδή όντως είναι ρετρό (1995), το θέμα είναι ανοιχτό και μας περιμένει να το γεμίσουμε με αναμνήσεις, εικόνες κλπ. Επειδή το γενικό θέμα DeAgostini θα ξέφευγε, και ήδη είχαν αρχίσει να αναφέρονται σειρές/συλλογές από το 2000 κι έπειτα, οι moderators πήραν την απόφαση να το κλείσουν, γιατί θα έβγαινε τελείως εκτός.

Τώρα, ως προς το θέμα της αύξησης των ορίων, έχουν προηγηθεί άλλες 12 σελίδες εδώ :p
 
Agahnim στο θέμα υπάρχουν 12 σελίδες όχι 212 συνεπώς το σας γράφω και γράφω την αντιληψαρα μου , με την οποία εν γένει συμφωνώ αν διάβαζες τα ποστ μου σε αυτό το θέμα, δείχνει έλλειψη σεβασμού. Τουλάχιστον δες τις τελευταίες 2-3 να πάρεις μια ιδέα.
 
Έχουμε απαντήσει επανειλημμένα τους λόγους που δεν έχει αλλάξει ακόμα το όριο στο φόρουμ στις 13 προηγούμενες σελίδες. Νομίζω πλέον δεν υπάρχει λόγος το θέμα να μένει ανοιχτό (άσε που βλέπω και συννεφάκια παρεξήγησης στον αέρα). :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα