+1000000000000000000!moontraveller είπε:Ουτε εγω προκειται να το πειραξω,δεν σκοπευω να χαραμισω το online.Εχω μια αρκετα καλη συλλογη με games και σκοπευω να την επεκτεινω.Δεν γουσταρω ομως να κατεβαζω ανεξελεγκτα games και ξαφνικα να εχω μαζεψει τοσα πολλα που να μην ξερω ποιο να πρωτοπαιξω με αποτελεσμα να μην ακουμπαω κανενα.Χανεται το νοημα.Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον και το εχω βιωσει κιολας.
Ετσι ακριβως!!!!pooky(1) είπε:ΧΑ ΧΑ!!!!!!!! Έπεσες διάνα!!!!!!![]()
![]()
Keropi και εγω γυρω στους 50 τιτλους original και καμια 20αρια απο psn αλλα δεν σκεφτομαι για jailbreak.Eχω 2 ps3 ena 60αρι fat και ενα 250 slim και μου περασε απο το μυαλο για το 1 απο τα δυο αλλα για τους λογους που ανεφερα λιγο πιο πανω κανω πισωkeropi είπε:Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά εγώ με αγορασμένα καμοιά 20αρια originals το jailbreak θα το κατασκευάσω. Νομίζω ξεχνάτε ότι τρέχουν και άλλα πράγματα εκτός από παιχνίδια - ήδη από χθες κυκλοφορούν ftp server και κάτι NullDC / PCSX2 WIP ports... το οποιοδήποτε σπάσιμο σε κονσόλα σημαίνει και μεγαλύτερη ελευθερία στο χρήστη, όχι μόνο πειρατεία.... ούτως ή άλλως για PS3 βρίσκεις με 15-20 ολοκαίνουρια ή σαν καινούρια παιχνίδια για αγορά, δεν θα "σωθο ε" αν τρέχουμε πειρατικά....
Μια χαρα τα λες pookypooky(1) είπε:Μια από τα ίδια και εδώ. Δεν με ενδιαφέρει να λιώνω τη γραμμή με ότι βγαίνει. Ούτε θεωρείσαι gamer αν απλά βλέπεις εισαγωγές, βάζεις και κάνα 5λεπτο το παιχνίδι να τρέξει και αυτό ήταν.
Μπορουμε να το πουμε και απληστιαkeropi είπε:άρα στην ουσία δεν έχετε αυτοσυγκράτηση![]()
Sorry Aardvark.Thanks!Aardvark είπε:Χρησιμοποιησε το edit οταν θελεις να προσθεσεις κατι,μην γεμιζουμε το θρεντ με συνεχομενα ποστ.
Aardvark είπε:Σε λιγο με την δυναμη του Cell
ερχεται και o Dolphin για Wii.
Ποια εκδοση του PSJ εχεις? Εννοω ποιο απο ολα τα στικnkarytia είπε:Χμμ! Περίεργο, αναβάθμισα το PS3 μου σε 3,50 και το PSJ ακόμα δουλεύει. Ή τα σκα%$σε η Sony με το νέο firmware, ή το 3.50 δεν "έκατσε" καλά στο δικό μου PS3. Παίζει πάντως μέχρι στιγμής μια χαρά.