Εσπασε το PS3?

χαχαχαχαχα εμένα μου λείπει το Dingoo LOL
 
moontraveller είπε:
Ουτε εγω προκειται να το πειραξω,δεν σκοπευω να χαραμισω το online.Εχω μια αρκετα καλη συλλογη με games και σκοπευω να την επεκτεινω.Δεν γουσταρω ομως να κατεβαζω ανεξελεγκτα games και ξαφνικα να εχω μαζεψει τοσα πολλα που να μην ξερω ποιο να πρωτοπαιξω με αποτελεσμα να μην ακουμπαω κανενα.Χανεται το νοημα.Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον και το εχω βιωσει κιολας.
+1000000000000000000!
 
εντάξει το καταλάβαμε, είστε πολλοί με πρόβλημα αυτοσυγκράτησης.... κάντε ένα update σε 3.42 = problem solved!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pooky(1) είπε:
ΧΑ ΧΑ!!!!!!!! Έπεσες διάνα!!!!!! :p :D
Ετσι ακριβως!!!! :D

keropi είπε:
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά εγώ με αγορασμένα καμοιά 20αρια originals το jailbreak θα το κατασκευάσω. Νομίζω ξεχνάτε ότι τρέχουν και άλλα πράγματα εκτός από παιχνίδια - ήδη από χθες κυκλοφορούν ftp server και κάτι NullDC / PCSX2 WIP ports... το οποιοδήποτε σπάσιμο σε κονσόλα σημαίνει και μεγαλύτερη ελευθερία στο χρήστη, όχι μόνο πειρατεία.... ούτως ή άλλως για PS3 βρίσκεις με 15-20 ολοκαίνουρια ή σαν καινούρια παιχνίδια για αγορά, δεν θα "σωθο ε" αν τρέχουμε πειρατικά....
Keropi και εγω γυρω στους 50 τιτλους original και καμια 20αρια απο psn αλλα δεν σκεφτομαι για jailbreak.Eχω 2 ps3 ena 60αρι fat και ενα 250 slim και μου περασε απο το μυαλο για το 1 απο τα δυο αλλα για τους λογους που ανεφερα λιγο πιο πανω κανω πισω :)

Ασε που ολα καλα και ftp server και nulldc/pcsx2 ports αλλα πιστεψε με το πρωτο πραγμα που θα κανουμε θα ειναι να λιωσουμε στα download games και ολα τα αλλα θα περασουν σε δευτερη μοιρα.Νομιζω

Οσο για το update εγινε χθες πρωι πρωι χωρις δευτερη σκεψη!!

pooky(1) είπε:
Μια από τα ίδια και εδώ. Δεν με ενδιαφέρει να λιώνω τη γραμμή με ότι βγαίνει. Ούτε θεωρείσαι gamer αν απλά βλέπεις εισαγωγές, βάζεις και κάνα 5λεπτο το παιχνίδι να τρέξει και αυτό ήταν.
Μια χαρα τα λες pooky ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
keropi είπε:
άρα στην ουσία δεν έχετε αυτοσυγκράτηση :p
Μπορουμε να το πουμε και απληστια :) πχ τσαμπα ειναι,φερε εδω πραμα να τιγκαρουμε τους σκληρους.χαχαχα!! :)
 
Χρησιμοποιησε το edit οταν θελεις να προσθεσεις κατι,μην γεμιζουμε το θρεντ με συνεχομενα ποστ.
 
αυτά είναι, μετάφρασεις jrpg's

As a final note I'd like to revise Tempus' previous announcement and let everyone know that we plan on investigating the possibility of a Tales of Graces F PS3 translation patch. With the recent release of the PSGroove exploit, it is now possible to run homebrew on the PlayStation 3. We can't say yet when it will be done, if at all, but I can tell you that we hope to start work on "R3volution" very soon.

90sn6b.jpg


j7yxj8.jpg


o NullDC προδεύει και bootάρει κανονικά στο BIOS...
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kαι Snes

snes1.png


Σε λιγο με την δυναμη του Cell ερχεται και o Dolphin για Wii.
 
Πώπωπω...τι ωραία πράγματα βλέπω !! Κάτσε να δείς που θα έχω κάνει update και θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο...
 
Aardvark είπε:
Σε λιγο με την δυναμη του Cell

 


ερχεται και o Dolphin για Wii.

Ετσι οπως το εθεσες ,

κομματακι ....προκλητικα :D

<< κληρονομικο χαρισμα >> mode on

ισως αρχιζουν να Cell-ηνιαζονται,

μερικοι μερικοι ...
 
έτσι έτσι, και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...

το γεγονός ότι με ένα usb πραματάκι μπορεί ο οποισδήποτε να τρέξει unsigned code, έδωσε φτερά στους homebrew programmers... ενώ στο 360 η διαδικασία jtag είναι οδύσσεια...
 
Γελοία η δικαιολογία όπως πάντα! Άκου εκεί exploding usb devices. Για το καλό μας το έκανε οπότε η μαμά SONY!!
 
Χμμ! Περίεργο, αναβάθμισα το PS3 μου σε 3,50 και το PSJ ακόμα δουλεύει. Ή τα σκα%$σε η Sony με το νέο firmware, ή το 3.50 δεν "έκατσε" καλά στο δικό μου PS3. Παίζει πάντως μέχρι στιγμής μια χαρά.
 
nkarytia είπε:
Χμμ! Περίεργο, αναβάθμισα το PS3 μου σε 3,50 και το PSJ ακόμα δουλεύει. Ή τα σκα%$σε η Sony με το νέο firmware, ή το 3.50 δεν "έκατσε" καλά στο δικό μου PS3. Παίζει πάντως μέχρι στιγμής μια χαρά.
Ποια εκδοση του PSJ εχεις? Εννοω ποιο απο ολα τα στικ

Also, θα σε πειραζε να τραβηξεις ενα βιντεο αποδεικνυοντας αυτο που λες. Δηλαδη να κανεις boot και να μας δειξεις οτι δουλευει το PSJ και μετα να πας στο system information και να δουμε το 3.50 bios ... :flower:
 
ναι, ναι.... για τα μαϊμούδες χειρηστήρια τα κλείδωσε τα USB (σαν το 360) ή για τα jailbreak devices που εξομοιώνουν hub με διάφορες συσκευές και πετάνε το exploit; Προφανέστατα δεν μπορέσαν για κάποιο λόγο να πατσάρουν την τρύπα και την κλείνουν από αλλού...
 
Εδω λεγαμε για πλακα οτι θα κανει disable τα USB η Sony και ουσιαστικα αυτο κανει ... LOL! Epic Fail Sony ....
 
Πίσω
Μπλουζα