Εσπασε το PS3?

Ωστόσο είναι νωρίς ακόμη για να χαιρόμαστε;;;

'Ετσι δεν είναι;;;

Μπορεί να λειουργήσει αυτή τη στιγμή;;

Και να τρέξει backup ;;;
 
Είναι άσχετο αν μπορεί να τρέξει αντίγραφα ή όχι.

Αν είδες στο video τρέχει από την nand του ps3 ένα modified kernel που φορτώνει linux. Κανονικότατα signed & legit χωρίς πατέντες και τσιπάκια. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μπορείς να φανταστείς και μόνος σου τί θα επακολουθήσει.
 
keropi είπε:
Είναι άσχετο αν μπορεί να τρέξει αντίγραφα ή όχι.Αν είδες στο video τρέχει από την nand του ps3 ένα modified kernel που φορτώνει linux. Κανονικότατα signed & legit χωρίς πατέντες και τσιπάκια. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μπορείς να φανταστείς και μόνος σου τί θα επακολουθήσει.

Όπως είπε ο Πούκι (νομίζω) μερικές σελίδες πίσω, Sony authenticated ρεύμα; :Ρ
 
Το μόνο που απεύχομαι είναι να δω μαγαζιά στην Στουρνάρη να πουλάνε αντίγραφα παιχνιδιών για 20?. Κατά τα άλλα, το homebrew software είναι πάντα καλοδεχούμενο!!
 
Karnov είπε:
Για το ότι το P$3 πάντως δεν πούλησε ούτε στον ... ύπνο του αυτά που είχαν πουλήσει τα προηγούμενα,
δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρή διαφωνία ...
Το 2011 είναι χρονιά - κλειδί, για το Playstation 3...
 
A, ναι η αιώνια συζήτηση.

1). Θα δούμε μαγαζιά να πουλάνε αντίγραφα για 25 ευρώ το ένα, 40 τα δύο. Τόσο τα πουλάει ένας γνωστός μου Lechuck. Μτχ τα βρίσκω από 15 ευρώ και μιλάμε για ΑΑΑ τίτλους αν και λίγο παλιότερους, δεν έχει σημασία. Αν είχε DVD δισκάκια θα άλλαζε το πράγμα. Με τα BR-R είναι εντελώς διαφορετικά, μια και τα εγγράψιμα είναι μη μου άπτου. Με τη παραμικρή γρατζουνιά πάνε αδιάβαστα. Στη κυριολεξία όμως......

2). Όσα firmware και να βγουν άλλα τόσα σφραγισμένα θα βγάζει η SONY. Ποιος θα τα περάσει; Όλοι σχεδόν, γιατί παίζουν on-line. Και για δύο κονσόλες, ειδικά PS3 που κοστίζουν κάποια λεφτά, δεν βλέπω το κάθε πιτσιρίκι να πείθει τους γονείς να του πάρουν. Ειδικά μέσα στο 2011, μια χρονιά που άνετα θα συγκρίνεται με το 1941 μια και δεν θα υπάρχει χρήμα ούτε για ψωμί.

3). Μα πόσα επιτέλους παιχνίδια έχει το PS3 που αξίζουν προσοχής. Πήρα όσα ήθελα με 100 ευρώ το πολύ + 75 το GT 5 (γιατί μπορούσα να το κάνω διαφορετικά θα περίμενα να πέσει η τιμή του) με τόσα χρήματα θα ήθελα 6 το πολύ ΚΑΛΑ άγραφα δισκάκια.

4). Homebrew; Όποτε ακούω αυτό τον όρο μου έρχεται αυθόρμητα γέλιο. Σαν τα ανέκδοτα του Λάζο ένα πράμα. Homebrew, κουραφέξαλα και αηδίες. το 99,99999999999% ασχολείται με αντιγραφή παιχνιδιών και μάλιστα το 95% από αυτούς δεν ξέρουν καν πως να κάψουν το .iso στο δίσκο. Γι αυτό το λόγο πάνε και τα σκάνε στους πειρατές αδρά ακόμα και σήμερα. Μη τρελαθούμε τελείως.

5). Τα μαγαζιά στη Στουρνάρη πέθαναν.
 
Αυτή η αθλιότητα όμως του να πλουτίζουν κάποια ρεμάλια, πωλόντας πρακτικά αέρα δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Για το λόγο αυτό δεν είχα ασχοληθεί με το ζήτημα και δεν με ένοιαζε αν το ps3 έσπαγε το 2020.

Ειδικά με το ps3 και τα blu-ray (ακριβά δισκάκια και δυσκολίες εγγραφής) προβλέπω νέα άνθηση της πειρατίας μέσα στο 2011, ελέω και οικονομικής κρίσης.

Αν θέλετε linux, αγοράσετε generic hardware και βάλετε ότι θέλετε. Το ps3 με linux μας μάρανε!!
 
ζαλίστηκα με όλους αυτούς τούς όρους.. χβοχ ρε παιδια ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ολα τα αλλα ειναι για παιδάκια από το Καστρί και την Εκάλη... σιγά μην πάω να δώσω 350 ευρω+70 για να παίξω ενα game στο ρημάδι το ps3.. δεν τα τρώω πασατέμπο καλύτερα..

αν μου πει ένας έναν σοβαρό λόγο να εχω ps3 θα πάω να το πάρω το πρωί.. και να πεισ οτι δεν το είχα πάρει .. πριν 3 χρόνια και το είχε φάει η σκόνη μέχρι που πήρε τον που@$%
 
Ξέρεις κανέναν που να έχει linux στο PS3 του και να το χρησιμοποιεί σαν υπολογιστή; Γιατί όλη μέρα με αυτά ασχολούμαι, ούτε ένας δεν νοιάζεται.

Μάλιστα στο παλιό fat PS3 που έπαιρνε μια διανομή Linux ήταν υπερβολικά αργό και ναι, το είχα δει γιατί ο Lechuck που ανέφερα παραπάνω είναι καλός φίλος και χρέωνε μια 100άρα για να το εγκαταστήσει τότε. Νόμιζε ότι θα πιάσει ζεστό χρήμα, αλλά γελάστηκε.

Πέραν των μερικών καμμένων (που καλά κάνουν και είναι καμμένοι) που θα το κάνουν για το "respect" δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Πάντως, ακόμα και με το hype των σπασμένων παιχνιδιών στο PS3 ο καλός μονόφθαλμος κολλητός (φλασσάρει 360 σαν επάγγελμα) δεν έχει καταφέρει να κάνει μπάζα μέχρι στιγμής και αμφιβάλω αν θα συνεχίσει να ασχολείται με το PS3. Αυτό γιατί στους λίγους που πούλησε αντίγραφα, του έβγαλαν τη Παναγία και στη κυριολεξία του σπάσαν τα νεύρα μια και οι περισσότεροι έκαναν αναβάθμιση στο λειτουργικό της κονσόλας, δεν έπαιζε τα "γραμμένα" και τον έπαιρναν τηλέφωνο με στυλ "εγώ σε πλήρωσα κόψε το κεφάλι σου να μου κάνεις τη κονσόλα να δουλεύει" οπότε και αποφάσισε ότι δεν αξίζει το θέμα.

Όσοι δεν έκαναν αναβάθμιση αντιμετώπισαν οι περισσότεροι προβλήματα με "disk unreadable" θέματα γιατί, μη γελιόμαστε, άντε μάθε τα 10χρονα να προσέχουν μη γδάρουν ελαφρώς τα δισκάκια. Ναι καλά. Γελάμε εδώ.

Βέβαια αυτός που έσκασε 60 ευρώ να πάρει 3 παιχνίδια (ο καλός ηλίθιος της υπόθεσης) έχει το στυλ "σκάσε και κολύμπα ρεμπεσκέ πειρατή μέχρι να δουλέψει το παιχνίδι". Χώρια το γεγονός ότι πλήρωσε και το στικάκι μια 80άρα στη καλύτερη από το κάθε λαμόγιο που το πούλαγε στις αγγελίες του κάθε φόρουμ και μετά εξαφανίστηκε.

Η πειρατία στις σύγχρονες κονσόλες είναι χειρότερη από τη τεχνική υποστήριξη σε σύγχρονους υπολογιστές όπως έγινε.
 
Ναι, τα κάνει όλα και συμφέρει το xbox. Το έχουν κάνει και σουροτήρι χρόνια τώρα!!!

Εγώ έλεγα να πάρω, αν θυμάστε αλλά το μετάνιωσα καθ`οδόν σχεδόν για το κατάστημα. Για Emulators με καλύπτει το pc. Για games έχει πολλά και καλά, αλλά και πάλι δεν έχω χρόνο να παίξω τόσα. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος για τόσο μένος κατά του ps3.

Είναι καλή κονσόλα και πλέον έχει αρκετά καλά παιχνίδια. Είναι καλύτερα απο το xbox360; Ίσως, όχι αλλά αυτό δεν είναι το θέμα του νηματίου!!
 
Amigos είπε:
αν μου πει ένας έναν σοβαρό λόγο να εχω ps3 θα πάω να το πάρω το πρωί.. και να πεισ οτι δεν το είχα πάρει .. πριν 3 χρόνια και το είχε φάει η σκόνη μέχρι που πήρε τον που@$%
Uncharted

Uncharted 2

Little big planet

GT 5

Killzone

Killzone 2

Motorstorm

Motorstorm 2

Motorstorm Pacific Rift

Resistance

Resistance 2

Ορίστε μερικοί καλοί λόγοι.

Για να πάμε on topic, να αναφέρω ότι την 3άδα Motorstorm ο καλός μονόφθαλμος Lechuck φίλος τη πουλάει 50 ευρώ. Σε αντιγραφή φυσικά. Εγώ τα πήρα μτχ. 45, σε άψογη κατάσταση με τα κουτιά, manuals, και 3 μήνες εγγύηση (που ή θα παίζουν ή δεν θα παίζουν) σε κατάσταση δίσκου σαν να ήταν καινούργια. Βέβαια τα πήρα πριν λίγο καιρό και όχι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν το pacific rift δεν το έχω δει καν και θυμίζω ότι όλη μέρα ασχολούμαι με τους servers μου το 360 και το PS3 μια και εργασία όπως την νοεί το πλήθος δεν έχω και δεν θέλω να έχω.

Πόσα παιχνίδια πια μπορεί να παίξει (όχι να δει την εισαγωγή) ο οποιοσδήποτε που έχει ανάγκη να έχει τα πάντα που κυκλοφορούν στη τελική;
 
11χ70=770.. ευχαριστώ δεν θα πάρω.. εχω ανώτερες παιχνιδαρες μάλιστα στο xbox και με καλύτερα γραφικά

να αναφέρω οτι με το jtag ζω το όνειρο ? η είναι περιττό? λολ

γκου χου γκου χου.. για τα μάτια σας μόνο..

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Amigos το thread είναι αν έσπασε το PS3 mate. Δεν μας ενδιαφέρει το 360. Σαν κονσόλες καλές είναι και οι δύο για όποιον έχει χρόνο να παίξει.

H διαφορά του 360 και του PS3 είναι το οπτικό μέσο που κουβαλάνε. Με τα DVD είναι σημαντικά φθηνότερο να αντιγράψεις ένα παιχνίδι, η τεχνολογία και τα media περισσότερο ώριμη, τα δισκάκια δεν είναι τόσο ευπαθή και δεν χρειάζονται και πολλά - πολλά για την εγγραφή. Τα Dual - layer DVD-Rs έχουν πέσει στο 1,5 ευρώ, είναι αρκετά αξιόπιστα πια και εύκολα να γραφτούν. Αν, όμως, έχεις ασχοληθεί με την εγγραφή Bly-Ray - Rs ξέρεις καλά ότι κάθε πιθανή αποτυχία είναι αρκετή χασούρα, χρειάζεσαι BR-Recorder που κοστίζει μια 200άρα και όχι 20 ευρώ και πρέπει να είσαι ευλαβικά προσεκτικός με το δισκάκι που θα γράψεις. Άσε που έχω δει PS3s να αρνούνται να διαβάσουν κάποιες μάρκες, (ανάλογα με το εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής των φασόν media) είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοια πράγματα.

Και όχι δεν θα πέσει η τιμή τους, δεν αγοράζει ο κόσμος τέτοια παλαβά.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα από αυτά που είπες pooky(1).

Το σπάσιμο του ps3 δεν έχει νόημα από τη στιγμή

α) που δεν μπορείς να παίζεις online

β) και κυριότερο. Χρειάζεται να γράψεις b-r δισκάκια

Άμα γίνει κάτι σαν το jtag του xbox να μπορεί να τρέχει παιχνίδια από σκληρό τότε ναι. Αλλά όπως έχει τώρα συμφέρει ΠΟΛΥ περισσότερο να ψάξεις λίγο ή και να πάρεις μια κυκλοφορία λίγο καιρό αργότερα από τη μέρα που θα βγει ώστε να είναι σε καλή τιμή. Γνήσια!

π.χ To uncharted, killzone, resistance 2 τα βρίσκεις καινούρια 18 ευρώ (από γνωστό gaming κατάστημα του εξωτερικού)... Για ποιό λόγο κάποιος να μπει στον κόπο να τα αντιγράψει; Μόνο αυτοί που δεν ξέρουν... και απλά τους έχει μείνει η εντύπωση ότι με "τσιπάρισμα" θα παίζουν φτηνά παιχνίδια...
 
Πήρα πριν από 10 μέρες από πολυκατάστημα, το Little Big Planet, με............. 7.50 Ευρώ!!!!! Ολοκαίνουργιο και σφραγισμένο!

Κανονικά το είχαν 9 Ευρώ, αλλά έτρεχε έκπτωση -20% στα videogames εκείνη την περίοδο...

Δεν το είχα πάρει τόσο καιρό, γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνω να παίξω... Έχω στο ράφι και κάθονται, αρκετά παιχνίδια....

Επίσης βρήκα και το Oblivion και το Call of Juarez, με 18 Ευρώ το ένα...

Πάντως θα ξαναπώ οτι το 2011 είναι μια χρονιά, όπου είναι καλό να είσαι Playstation 3 gamer!

Exclusives, is the name of the game...
 
Συμφωνώ Dino. Αρκεί να αναφέρω, και πάλι, ότι πήρα το Fallout 3 Game of the year edition 5 ευρώ. Αμεταχείριστο στην κυριολεξία.

Το Oblivion game of the year edition μου κόστισε 20 ευρώ, το έχω και σε 360 και σε pc και το πήρα για να υπάρχει.
 
κάπου είδα προσφορά το king kong και το pro8 μην τις χάσετε.. ρε με δουλεύετε? αχοαχοαχοαοχ

καλά γιωργο συγνώμη ρε φιλε άμα χάλασα το θέμα αλλά πάω τώρα να παίξω Need for Speed Hot Pursuit και μετά ενα pro 11 μόλις βγήκαν και θέλω να τα δω.. σε 3 χρόνια που θα τα δείτε πείτε μου την γνώμη σας...

υγ¨φίλε pooky πλάκα κάνω μην τρελαίνεσαι και όσο για το b.ray πες μου ένα game με αυτό το φορματ καλύτερο από ενα του xbox..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
λοιπόν άσχετα με τις συγκρίσεις 360/PS3 εγώ θα επανέλθω στο σπάσιμο για να εξηγήσω λίγο καλύτερα τί παίζει.

Κατ'αρχήν ΔΕΝ χρειάζονται δισκάκια br ούτε αντιγραμμένα ούτε τίποτα. Είναι αδιάφορο στο ps3 αν το παιχνίδι/πρόγραμμα/whatever το τρέχει είτε από δισκάκι, είτε από τον εσωτερικό δίσκο είτε από usb.

Το σπάσιμο του 3 έτσι όπως γίνεται είναι κλάσεις ανώτερο από το jtag hack του 360. Για το 360 θέλεις συγκεκριμένα μηχανήματα με μια μικρο-μετατροπή, ενώ στο 3 πετυχαίνεις το ίδιο αποτέλεσμα απλά βάζοντας το custom firmware σου σε ένα usb stick και κάνοντας update κανονικά σαν κύριος σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

Και για να συμπληρώσω στο offtopic, λόγος για το PS3 είναι το Demon's Souls. .- (τελεία και παύλα) .
 
Amigos είπε:
κάπου είδα προσφορά το king kong και το pro8 μην τις χάσετε.. ρε με δουλεύετε? αχοαχοαχοαοχ
Δε σε δουλεύουμε Amigos... Απλά απάντησα σε προηγούμενο πόστ σου (70Χ11=770)... Τα παιχνίδια που παράθεσε ο pooky(1) , δεν κοστίζουν 70 Ευρώ το ένα...

καλά γιωργο συγνώμη ρε φιλε άμα χάλασα το θέμα αλλά πάω τώρα να παίξω Need for Speed Hot Pursuit και μετά ενα pro 11 μόλις βγήκαν και θέλω να τα δω.. σε 3 χρόνια που θα τα δείτε πείτε μου την γνώμη σας...
Κάτι μου'χει ξεφύγει σε αυτή τη δήλωση.... Ά! Εννοείς οτι τότε θα τα αγοράσουμε;

Μαλλον σε 4-6 μήνες, θα έχουν γίνει Platinum...

υγ¨φίλε pooky πλάκα κάνω μην τρελαίνεσαι και όσο για το b.ray πες μου ένα game με αυτό το φορματ καλύτερο από ενα του xbox..
Βασικά το blu ray, με απασχολεί σαν μέσο, μόνο για τις ταινίες που νοικιάζω...

Και για να είμαι OnTopic:

Δε με νοιάζει το σπάσιμο του PS3... Ούτως ή άλλως, δεν έχω πολύ χρόνο για gaming....

Εχω την υπομονή να περιμένω ένα παιχνίδι να γίνει Platinum (και δε χρειάζεται πολύς χρόνος γι'αυτό, όπως είπα παραπάνω)...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και δεν ειμαι fan της Sony και του PS3, πρεπει να αναγνωρισουμε οτι το PS3 χρησιμοποιειται ευρητατα στο supercomputing.

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_cluster

Με την απενεργοιπηση του dualboot για μια ακομα φορα η Sony τα εκανε θαλασσα. Και το σπασιμο ισως να διορθωσει αυτη την κατασταση.
 
Πίσω
Μπλουζα