Εσπασε το PS3?

Ομάδα χάκερ hardware ανακοίνωσε ότι πρόκειται να βγάλουν στην αγορά το πρώτο προϊόν που θα επιτρέψει σε παίκτες του PlayStation 3 να παίζουν πειρατικά παιχνίδια στη συσκευή. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι...

τέτοιες συσκευές (modchips) σε άλλες χώρες είναι νόμιμες και σε άλλες όχι.

Το PS3 είναι η μόνη κονσόλα που ενώ έχει βγει στην αγορά εδώ και τρία χρόνια δεν έχει γίνει αντικείμενο "πειρατείας". Ωστόσο τώρα η ομάδα χάκερ με το όνομα "PSJailbreak" ανακοίνωσε ότι θα βγάλει στην αγορά USB "στικάκι" που θα περιλαμβάνει λογισμικό, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να σώζουν στο σκληρό δίσκο της κονσόλας πειρατικά παιχνίδια.

Η Sony δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής. Ωστόσο άλλες εταιρείες κρίνουν ότι η εξέλιξη είναι καλή αφού θα επιτρέψει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια της επιλογής τους. Εκπρόσωπος της γαλλικής Fox - Chip δήλωσε μάλιστα ότι "η Sony θα πουλήσει πολλές κονσόλες" μετά από αυτό.

Στη Γαλλία η πώληση τέτοιων προϊόντων (modchips) θεωρείται νόμιμη, ωστόσο σε άλλες χώρες παραγωγοί μηχανών για παιχνίδια κέρδισαν δίκες κατά ατόμων που παρήγαγαν προϊόντα για πειρατικές λειτουργίες.http://www.nooz.gr/tech/to-ps3-epese-8ima-peirateias-gia-proti-fora

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/ps3.html
 
δεν λέει τίποτα αυτο.. άσε την sony να κάνει όνειρα.. το ίδιο γίνετε και στο psp, απλά δεν κάνεις τα update της sony γιατί αν "σπάσει" το ps3 είναι σίγουρο οτι δεν δεν θα χρειάζεται τα επίσημα firmware... όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις και μένει απλά να δούμε τι θα γίνει στο τελος...
 
Το να μην μπορείς να παίξεις online, κατεβάσεις demos, arcades κτλ, κάτι που είναι το 50% μιας σύγχρονης κονσόλας, δεν είναι και λίγο...
 
αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα ...αν είσαι διατεθειμένος να ΄θυσιάσεις' το online....γιατί ότι hackια και να βγει online δεν θα παίζει.
 
Το θέμα είναι οιτ ο βασιλιάς πέθανε, το ps3 έσπασε...

Πανω στην ώρα πάντως που βγήκε το ακριβό περιφεριακό move.
 
Απο σημερα οπoιος θελει να παιξει online πρεπει να κανει αναβαθμιση στο firmware

Συμφωνω με Haros.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προβλέπω δραματική άνοδο των πωλήσεων στην Ελλάδα. Παλιά κλέβαμε σύκα, κότες, αιγοπρόβατα, τώρα που γίναμε (μικρο)αστοί θέλουμε να κλέβουμε videogames. Δεν θα γίνεις gamer ποτεεεέ, βρε Γραικέεεε, βρε Γραικεεεέ! Αν και μάλλον γραικύλοι είναι όσοι περιμένουν τα torrent για την καινούρια κυκλοφορία, παρά Γραικοί.
 
Πάντως εγώ προτιμώ να παίζω όσο 'αντέχει' η τσέπη μου και να αγοράζω τα παιχνίδια, έστω και καθυστερημένα, σε χαμηλές τιμές παρά να μπλέκω με κλειδο-ξεκλειδώματα.
 
Ουτε εγω προκειται να το πειραξω,δεν σκοπευω να χαραμισω το online.Εχω μια αρκετα καλη συλλογη με games και σκοπευω να την επεκτεινω.Δεν γουσταρω ομως να κατεβαζω ανεξελεγκτα games και ξαφνικα να εχω μαζεψει τοσα πολλα που να μην ξερω ποιο να πρωτοπαιξω με αποτελεσμα να μην ακουμπαω κανενα.Χανεται το νοημα.Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον και το εχω βιωσει κιολας.
 
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά εγώ με αγορασμένα καμοιά 20αρια originals το jailbreak θα το κατασκευάσω. Νομίζω ξεχνάτε ότι τρέχουν και άλλα πράγματα εκτός από παιχνίδια - ήδη από χθες κυκλοφορούν ftp server και κάτι NullDC / PCSX2 WIP ports... το οποιοδήποτε σπάσιμο σε κονσόλα σημαίνει και μεγαλύτερη ελευθερία στο χρήστη, όχι μόνο πειρατεία.... ούτως ή άλλως για PS3 βρίσκεις με 15-20 ολοκαίνουρια ή σαν καινούρια παιχνίδια για αγορά, δεν θα "σωθούμε" αν τρέχουμε πειρατικά....
 
moontraveller είπε:
Δεν γουσταρω ομως να κατεβαζω ανεξελεγκτα games και ξαφνικα να εχω μαζεψει τοσα πολλα που να μην ξερω ποιο να πρωτοπαιξω με αποτελεσμα να μην ακουμπαω κανενα.Χανεται το νοημα.

Αυτό ακριβώς έπαθα με το ΧΒΟΧ...οπότε στο τρείς και 'ξήντα (ΧΒΟΧ360)
 
moontraveller είπε:
Δεν γουσταρω ομως να κατεβαζω ανεξελεγκτα games και ξαφνικα να εχω μαζεψει τοσα πολλα που να μην ξερω ποιο να πρωτοπαιξω με αποτελεσμα να μην ακουμπαω κανενα.Χανεται το νοημα.Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον και το εχω βιωσει κιολας.
Μια από τα ίδια και εδώ. Δεν με ενδιαφέρει να λιώνω τη γραμμή με ότι βγαίνει. Ούτε θεωρείσαι gamer αν απλά βλέπεις εισαγωγές, βάζεις και κάνα 5λεπτο το παιχνίδι να τρέξει και αυτό ήταν.
 
άρα στην ουσία δεν έχετε αυτοσυγκράτηση :p
 
Τι εννοεις NullDC??Ουαου!!!!Και παιζει καλα η ειναι νωρις ακομα?
 
δεν έχω παραπάνω πλεροφορίαι, ούτε το jb έχω φτιάξει ακόμα :p

υποπτεύομαι ότι είναι σε εντελώς alpha stage
 
Το κατέβασα για Dingux οπότε το μόνο που μου λείπει είναι ενα PS3
 
Πίσω
Μπλουζα