Ευρωπαϊκά "κονσολάδικα"παιχνίδια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Δεν ξέρω που κατάλαβες ότι "θίχτηκα" γιατι μπορεί να έχεις θέμα με την Nintendo. Απλά ειδα ότι μιλάς για την Ιαπωνία γενικά και τα περισσότερα που γράφεις αντικατοπτρίζουν περισσότερο την Nintendo συγκεκριμένα παρά όλη την Ιαπωνική βιομηχανία games.

Επίσης φαίνεται ότι κράζεις τους Ιαπωνες για το port του FM Towns ενώ το έφτιαξε Δυτική εταιρία. Απλά το παρατήρησα και το σχολίασα.

Δεν ειμαι Japanphile, ούτε βλέπω anime. Αλλα βλέπω ότι κι εσείς οι Amigaδες είστε στο άλλο άκρο.

1@mike[/USER]

Kι εγώ Ελληνας είμαι αλλά ποτέ μου δεν θεώρησα το SOTB κάτι το ιδιαίτερο αλλά ίσως φταίει το ότι ξεκίνησα να ασχολούμαι με games από τo 87-88 και μετά με τα Arcades. Δεν έχω καμία νοσταλγία για τον τίτλο και γι αυτό ποτέ δεν με εντυπωσίασε πέρα από το ότι ήταν ένα καλό scrolling demo την εποχή που βγήκε.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1@Other_Reality[/USER] Ναι πραγματι βγηκε μεγαλη η καταχωρηση αλλα καποια πραγματα επρεπε να ειπωθουν. Καλες οι αναμνησεις και τα βιωματα  μας απο το παρελθον, αλλα πολλες φορες η πραγματικοτητα δεν ειναι οπως πολλοι νομιζαν.

Δεν ειμαι σιγουρος αν μιλαμε για αγαπη, εχω ουκ ολιγες διαφωνιες. Σιγουρα ομως εχω δει στη συγκεκριμενη περιπτωση πολλα παιχνιδια που μου αρεσαν και μου αρεσουν, και τα εκτιμω πολυ. Και αφου μιλαμε για μια σχολη οπου επιρρεασε πολλες μετεπειτα, σιγουρα μιλαμε για ενα παγκοσμιο φαινομενο.

Δεν εγραψα πουθενα πως ειναι τελεια κοινωνια, αλλα εχουν πολυ σημαντικα στοιχεια που και δεν τα ειχαμε στην Ελλαδα και στην Ευρωπη, και θα επρεπε να υπηρχαν. Για την λαογραφια αναφερομαι εδω στις τεχνες, οπου ναι τις αναγνωριζουν και τις σεβονται. Απο την μουσικη μεχρι και την ζωγραφικη εχουν αντλησει τεραστια πηγη εμπνευσης, κατι που αντικατοπτρίζεται και στις δημιουργιες τους ανα τα χρονια. Πλανασαι παντως αν πιστευεις πως στον εργασιακο και σπουδαστικο τομεα, η Αγγλια πχ ηταν υποδειγμα και τελεια. Δεν αφορουν το θεμα αντιστοιχα παραδειγματα, σε καθε περιπτωση επειδη σου διαφευγει, αναφερθηκα πως οι συνθηκες στην Ιαπωνια ηταν απανθρωπες, και φυσικα διαφωνω με αυτες.

Για τα παρακατω που δεν γνωριζεις τωρα, υπαρχουν μπολικες συνεντευξεις και παρουσιασεις πανω στις παλαιοτερες μερες διαφορων κολοσσων οπως η Sega, Nintendo, Konami, Capcom, SNK, Irem, Data East και δεκαδες αλλες που αφηνω απεξω. Ολοι αυτοι λοιπον ειχαν απο τοτε επιτελειο εργαζομενων σε παρα πολλους τομεις και αρμοδιοτητες. Ηταν επαγγελματιες στο επακρο. Μικρη ερευνα στο διαδικτυο και θα βρεις διαφορες παρουσιασεις στο youtube και συνεντευξεις εποχης με ιαπωνες εργαζομενους σε διαφορες εταιρειες. Μιλα μας εσυ τωρα για τα αγγλικα studio που με παθος και μανια προασπιζεις, τι δυναμικο ειχαν απο προσωπικο και τι αντικτυπο ειχε αυτο στην ευρυτερη κοινωνια τους; Παρεπιπτωντος δεν ειπα πως ειναι τσιπηδες, αλλα δεν ειχαν τα οικονομικα των ιαπωνων. Και γιατι η οικονομια της Ιαπωνιας ηταν ισως στα καλυτερα της χρονια, αλλα και γιατι οι εταιρειες βιντεοπαιχνιδιων τους ηταν επαγγελματιες εργαζομενοι με παρα πολλους πορους απο πισω τους.


Γραφω την πραγματικοτητα. Αν σου ειναι δυσνοητη λογω προσκολλησης σου στη κατα φαντασια πραγματικοτητα που θεωρεις οτι υπηρχε, καταλαβαινεις πως δεν ευθυνομαι εγω. Πολλα περιοδικα ειχαν αντιδεοντολογικη αντιμετωπιση με διαφορα παιχνιδια και εταιρειες. Και στην Ευρωπη, και στην Αμερικη και στην Ιαπωνια και παντου. Το ποσο αλλαζουν οι ισορροπιες και τα ποσοστα αυτα ειναι το ζητημα. Ε λοιπον πολλα αγγλικα περιοδικα ειχαν καλη ωρα αντιστοιχη μανια να υπερασπισουν τα "δικα τους παιδια", αντι για τους ιαπωνες οπως αναφερεσαι και εσυ.
Μια μεση ιαπωνικη εταιρεια του χωρου δεν συγκρινοταν με μια αντιστοιχη αγγλικη, ουτε απο εργατικο δυναμικο, ουτε απο κυκλοφοριες, ουτε απο εσοδα. Αληθεια, επειδη εχεις αναφερθει αρκετες φορες πανω στο προτερημα τοτε, του να αγοραζεις αντιγραφα απο τα παιχνιδια απο τις αγγλικες εταιρειες που τοσο πολυ αγαπας, πως τα πηγανε αυτες οικονομικα; Επειδη σε διαφορες πηγες διαβαζω πως ειχανε πολλα σοβαρα οικονομικα προβληματα, και ηταν απο τους λογους που την "εκαναν" σιγα σιγα εκτος του αγαπημενου μηχανηματος.
Καλοκαιρι του 1989 ημουν μεταξυ Νεας Υορκης και Αιγινας, επαιζα NES και μεγαλα ηλεκτρονικα, και διαβαζα το Hooky απο τον Spider-man.
Εσυ;
FM Towns ειδα πολλα χρονια επειτα σε εξομοιωση, ειχε και εχει καποια καλα παιχνιδια, μεταξυ αυτων μια αξιοπρεπη εκδοση του Shadow of the beast. Αν σου αρεσει τοσο πολυ η σειρα, να το δεις γιατι αξιζει το συγκεκριμενο.

Παγκοσμιως μεινανε με ανοικτο το στομα για το Shadow of the beast. Μεινανε ομως για την μουσικη, τα υποβαθρα και το animation. Οχι για το gameplay και το ποσο διασκεδαστικος τιτλος ειναι. Δεν ειναι, οχι αν εχεις δει διαφορα αλλα παιχνιδια. Το ξερω πως ενοχλει πολυ οτι η Amiga ειχε πολλες φριχτες μεταφορες, και παρα πολλοι ευρωπαιοι προγραμαματιστες δεν ειχαν ολα αυτα τα "κατι" των ιαπωνων και αμερικανων, αλλα ετσι ειναι τι να γινει.
Ακου πχ την συζητηση των ατομων απο το Hardcore gaming 101.
http://www.hardcoregaming101.net/podcasts/top-47858-games-of-all-time-episode-116-shadow-of-the-beast/
Καταλληγουν πως το Shadow of the beast ειχε καλα στοιχεια που εγραψα και υφιστανται, αλλα δεν ηταν καλο παιχνιδι. Το ξερω επισης πως ηταν μια απο τις τασεις κυριως στην Ευρωπη, αν εχεις καλα και πολυχρωμα γραφικα και τεχνικα χαρακτηριστικα να το θεωρουν και καλο παιχνιδι. Ηταν αποδεκτο τοτε στα περιοδικα. Οχι ομως και σε παγκοσμιο επιπεδο γιαυτο και τιτλοι με ομορφα στοιχεια δεν αξιολογηθηκαν και ως καλοι τιτλοι ως παιχνιδια καθεαυτου.

Παρεπιπτωντος στην Ελλαδα υπηρχαν και κονσολες και παιχνιδια και μεγαλα ηλεκτρονικα και ασχολουμασταν με αυτα. Απλα δεν το εκανες εσυ, και τα περιοδικα μαλλον που διαβαζες. Οποτε μιλας εδω για την δικη σου αντιληψη της καταστασης και οχι για την πραγματικοτητα.

Υπαρχει εταιρεια που να μην την ενδιαφερει το κερδος; Ποιες ειναι αυτες;  Κανεις λαθος επισης για τα public domain / shareware. MSX και Sharp x68000 υπηρχαν απο τοτε. Δεν υπηρχε ομως η αντιστοιχη demo σκηνη, ουτε η μουσικη ενασχοληση σε αυτο το επιπεδο, ειναι γνωστο και το αναφερω. Δεν βλεπω ομως πως σχετιζονται τα παρακατω και δεν ειμαι σιγουρος τι θελεις να πεις.

Ναι το shovelware δεν ηταν δημοφιλης στην Ιαπωνια, ουτε τα πηγαινανε και καλα με την πειρατεια. Την πειρατια οπου εξαφανισε τις αγγλικες εταιρειες που τοσο αγαπουσες. Τι να γινει, η αγαπη ειναι μυστηρια δυναμη και εκφραζεται διαφορετικα απο τον καθενα.

Δεν τα πανε ιδιαιτερα καλα με τα corridor shooters ουτε και με τα παιχνιδια πρωτου προσωπου γενικοτερα. Υπηρξαν αρκετα τυπου MUD και με μικρο γραφικο περιβαλλον, αλλα δεν εδρεωθηκαν οπως αλλα ειδη.

Ειναι συμπλεγματικο και αδαες να κρινει κανεις την ποιοτητα ενος τιτλου, υποβαθμιζοντας το εικαστικο κομματι. Λογικο θα μου πεις απο την στιγμη που θεωρουν ολοι αυτοι καλα παιχνιδια τα Agony, Lionheart, Shadow of the beast.

Καπου ισως συγχιστηκες και τα μπερδεψες... Κυριως οι ιαπωνικες μεταφορες εκτος το νησιου, επιδεχονταν λογοκρισιας. Γυμνο/πορνο, βια, θρησκευτικα συμβολα, αναφορες στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο.. Ειναι πολλα οπου αλλαξαν κατα την μεταφραση τους στον υπολοιπο κοσμο.

Για το Shadow of the beast τα ειπαμε. Μουσικη, υποβαθρα, animation. Αυτα. Καλα και επιθυμητα ολα αυτα, καποιοι θελανε ομως και.. gameplay. Γιαυτο αγοραζαν.. παιχνιδια. Τι να κανω ενα παιχνιδι αν δεν ειναι διασκεδαστικο; Ας επαιρνες καποιο demo στη τελικη οπου προσφερε και πολυ περισσοτερα, ηταν και δωρεαν αλλωστε.

Για το οικονομικο το εχουμε ξαναπει, καποιοι ειχανε χρηματα να παιρνουν παιχνιδια και μετα να ενοικιαζουν,και να τα ανταλλαζουν με φιλους τους, καποιοι αλλοι ειχανε μονο για αντιγραφες και πηγανε σε αλλες λυσεις. Καμια πλευρα δεν μπορει να κατηγορησει την αλλη. Οτι μπορεις κανεις, και οτι πληρωνεις παιρνεις.

Το ξερω καλα πως ο μεσος Amigας θα μου απαντουσε πως η Amiga ειναι στα παντα ολα καλυτερη και ανωτερη απο τα παντα ολα, το εχω δει πολλες φορες. Αλλα διαφοροι αλλοι ανθρωποι που δεν εχουν τετοια προβληματα, φαινεται πως συμφωνουν πως η συγκεκριμενη εκδοση ειναι καλυτερη. Δεν εχω λογο να διαφωνω μαζι τους, μιας και η της Amiga ειναι ενα υπερβαρετο και υπερκτιμημενο παιχνιδι. Περι αποψης, σε ευχαριστω αλλα βλεπω παρα πολλα πραγματα που δεν βγαζουν νοημα στις δικες σου, οποτε δεν εχω να παραδειγματιστω απο κατι. Σιγουρα οχι απο αυτα που αναφερεις.

Παρεπιπτωντος στο SNES υπαρχει σε ακυκλοφορητη εκδοση.. Λενε πως ηταν απο δοκιμαστικη εκδοση για περιοδικα. Λογικο να παραμεινει ακυκλοφορητη παντως, δεν θα χρειαζοταν το SNES ενα κατω του μετριου παιχνιδι, απο την στιγμη που υπηρχαν και υπαρχουν τοσα πολλα αλλα αξιολογα να παρει κανεις.

Μπραβο που σου αρεσουν τα διαμαντια της Sega, υπαρχουν και πολλα ακομα ειδη απο διαφορες εταιρειες να δεις. Δυστυχως για διαφορους λογους δεν τα ειδες ισως τοτε, ποτε δεν ειναι αργα ομως, πραξτο τωρα.

Και εγω ειχα πολλες διαφορετικες αντιληψεις και ιδεες καποτε. Αλλα.. με τα χρονια και με την εμπειρια καταλαβα πολυ περισσοτερα. Οπως καλη ωρα τους βαλτους αρθογραφους. Τις κακες παρουσιασεις αλλα και τα αδικα θαψιματα. Τους ασχετους στο χωρο. Ενοχλει πολυ οταν καταλαβαινεις πως ειχαν τα πραγματα, επελεξα παντως να μην ειμαι θυμα της καταστασης τοτε. Και ενω μου αρεσουν πολλες εταιρειες και παιχνιδια τους, δεν το παιζω οπαδος ουτε εναντια των αγγλων δημιουργων. Δεν θα πηγαινα και στο αλλο ακρο. Πχ να φοραω σωβρακοφανελα της Amiga. Οπως εχουμε διαβασει σε πολλα θεματα απο αλλους.

 
Κυριως οι ιαπωνικες μεταφορες εκτος το νησιου, επιδεχονταν λογοκρισιας. Γυμνο/πορνο, βια, θρησκευτικα συμβολα, αναφορες στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο.. Ειναι πολλα οπου αλλαξαν κατα την μεταφραση τους στον υπολοιπο κοσμο.
Γι αυτό και είπα ότι όλη αυτή η κριτική ταιριάζει πιο πολύ στην Nintendo Και περισσότερο στην Nintendo of America. Ενα σωρό famicom games φάγανε λογοκρισία στην Αμερική.
 
Γι αυτό και είπα ότι όλη αυτή η κριτική ταιριάζει πιο πολύ στην Nintendo Και περισσότερο στην Nintendo of America. Ενα σωρό famicom games φάγανε λογοκρισία στην Αμερική.
Ηταν γενικοτερο το ζητημα παντως, προυπηρχε σε διαφορους τιτλους. Πχ και στα μεγαλα ηλεκτρονικα, πχ τα πρωιμα με πορνο ηταν λογοκριμενα. Ειχαν διαφορους τιτλους με γενικοτερα σκληρο περιεχομενο που δεν βγηκε ποτε εκτος Ιαπωνιας. Η Nintendo κρατησε την συγκεκριμενη γραμμη, η Sega ηταν μακραν πιο δεκτικη στις δικες της μεταφορες.
 
1@Getta Robo[/USER]

Ω Φίλε! 

Μου άνοιξες τα μάτια! Δεν ήξερα τίποτα απ' όλα αυτά. Μόλις έκλεισα τα 20, και μου αρέσουν τα βίντεο γκέημς. Είμαι μόνος όλη μέρα στο δωμάτιο, βλέπω όλη μέρα youtube ! Πρώτη φορά τα είδα αυτά τα βίντεοζ!!! Μα, πως ήξερες πως δεν είχα ιδέα....!

(συγγνώμη, δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά στο με ύφος 100 καρδιναλίων κύρηγμά σου, φαντάζομαι πως νομίζεις ότι όλοι οι συνομιλητές σου στο διαδίκτυο είναι εντελώς άσχετοι, και τους κάνεις το απαραίτητα eye openers)

 
1@Getta Robo[/USER]

Ω Φίλε! 

Μου άνοιξες τα μάτια! Δεν ήξερα τίποτα απ' όλα αυτά. Μόλις έκλεισα τα 20, και μου αρέσουν τα βίντεο γκέημς. Είμαι μόνος όλη μέρα στο δωμάτιο, βλέπω όλη μέρα youtube ! Πρώτη φορά τα είδα αυτά τα βίντεοζ!!! Μα, πως ήξερες πως δεν είχα ιδέα....!

(συγγνώμη, δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά στο με ύφος 100 καρδιναλίων κύρηγμά σου, φαντάζομαι πως νομίζεις ότι όλοι οι συνομιλητές σου στο διαδίκτυο είναι εντελώς άσχετοι, και τους κάνεις το απαραίτητα eye openers)
Δεν περιμενα κατι καλυτερο.

 
1@Getta Robo[/USER]Εμ, θα έπρεπε.

Μου παραθέτεις βιντεάκια που έχουμε συζητήσει εδώ και 10 χρόνια εδώ μέσα, και με παροτρύνεις να ανακαλύψω το video gaming, σοβαρά τώρα;

Έχεις φτάσει την τρολιά σε άλλο επίπεδο, η ξεχνάς, ή αγνοείς με ποιούς συνομιλείς. Εγώ τουλάχιστον έχω την επίγνωση του ότι γνωρίζεις τον χώρο για τον οποίο συζητάμε, έστω από διαφορετική σκοπιά. 

 
1@Other_Reality[/USER] οχι δεν βλεπω πως θα επρεπε.

Παρεπιπτωντος επειδη εχεις αφησει και διαφορα υπονοουμενα, ησουν συντακτης σε εγχωριο περιοδικο;

Αν ναι θα ηταν απαντηση σε πολλα ζητηματα.

Περι τρολλιας τωρα, δεν ειμαι εγω ο αστειος τυπος που νομιζει πως η ελληνικη πραγματικοτητα ηταν οπως την εγραφε το pixel και το user. Και τι μπουρδες γραφανε "οι δικοι σου" ξερω καλα, και οι συναδελφοι στους στην Αγγλια. Τι να γινει ρε παιδια, δεν σας εσωσε ουτε το superfrog ουτε το agony που πασχιζατε να αναδειξατε σε πολιτισμικο κληροδοτημα. Αυτο που σας εχει μεινει απο τα ψεματα που γραφατε τοσα χρονια ειναι οι 2-10-15-25 να λετε ιστοριες απο το παρελθον. Το δικο σας παρελθον με τις φυλλαδες σας. Κριμα για οσους καψατε με τις μπουρδες που γραφατε και πληρωναν για αυτα.

 
Η ελληνικη πραγματικοτητα ΗΤΑΝ οπως την εγραφε το pixel και το user. 
Κανενας δεν τους πληρωνε δεν τα επερναν απο πουθενα, τοσα ηξεραν, τοσα μεσα ειχαν στην διαθεση τους, ετσι τα εβλεπαν αυτοι, ετσι τα εβλεπε και ο υπολοιπος κοσμος στην Ελλαδα, αυτη ηταν η πραγματικοτητα και ετσι εμεινε στην ιστορια. Τωρα εαν ηταν λαθος, δεν ενδιαφερει πια κανεναν, οι αναμνησεις και το παρελθον του καθε ατομου ειναι δικη του κληρονομια, δεν αλλαζει οτι και να γινει. 

(εαν ειχαν Χ68000 και FM towns μπορει να ελεγαν οτι εκει ηταν καλυτερα τα παιχνιδια. Ομως δεν ειχαν. Ειχαν amiga και pc, και πιο πριν ειχαν 8μπιτους. Αυτα ειχαν, με αυτα τα κριτηρια εκριναν. Και περιεγραφαν αυτο που εβλεπαν , και αυτο που ελεγαν και οι υπολοιποι, οταν ολοι στην Ελλαδα ελεγαν οτι το SoTB ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε, γιατι θα πρεπει οι συντακτες να εχουν αλλη γνωμη, και αυτοι κοινοι ανθρωποι της διπλανης πορτας ηταν, οτι ελεγαν ολοι, αυτο ελεγαν και αυτοι, περιγραφη της ελληνικης πραγματικοτητας)
 
 
1@Other_Reality[/USER] οχι δεν βλεπω πως θα επρεπε.

Παρεπιπτωντος επειδη εχεις αφησει και διαφορα υπονοουμενα, ησουν συντακτης σε εγχωριο περιοδικο;

Αν ναι θα ηταν απαντηση σε πολλα ζητηματα.

Περι τρολλιας τωρα, δεν ειμαι εγω ο αστειος τυπος που νομιζει πως η ελληνικη πραγματικοτητα ηταν οπως την εγραφε το pixel και το user. Και τι μπουρδες γραφανε "οι δικοι σου" ξερω καλα, και οι συναδελφοι στους στην Αγγλια. Τι να γινει ρε παιδια, δεν σας εσωσε ουτε το superfrog ουτε το agony που πασχιζατε να αναδειξατε σε πολιτισμικο κληροδοτημα. Αυτο που σας εχει μεινει απο τα ψεματα που γραφατε τοσα χρονια ειναι οι 2-10-15-25 να λετε ιστοριες απο το παρελθον. Το δικο σας παρελθον με τις φυλλαδες σας. Κριμα για οσους καψατε με τις μπουρδες που γραφατε και πληρωναν για αυτα.
Δεν έγραφα παλιά στα περιοδικά. Και δεν έχω αφήσει υπονοούμενα, νομίζω γράφω ευθέως, υπόδειξέ μου τι δεν σου φαίνεται κατανοητό απ' όσα έχω γράψει για να το ξεκαθαρίσω.

Το ποιός είναι αστείος τύπος, φαίνεται από τον τρόπο γραφής. Το ότι δεν σου άρεσε η Ελληνική πραγματικότητα, δεν σου δίνει κανένα μαγικό Τζαπανήζ ραβδί από το Final Fantasy για να την αλλάξεις στα μέτρα του φετιχισμού σου. Κάποιοι ασχοληθήκαμε με το gaming εν τη γενέσει του στην Ελλάδα, άλλοι το έμαθαν από μυθιστορήματα. 

Είναι προφανές ότι εσύ έχεις το πρόβλημα, εσύ έχεις την εμμονή με "τις φυλλάδες και με τα ψέμματα που διαβάζαμε", εσύ με τόσο πάθος προσπαθείς να μας υποδείξεις, ως άλλος Γκάνταλφ την πραγματικότητα που ποτέ δεν καταλάβαμε. "Εσείς" γράφεις συνεχώς, και αναφέρεσαι στο 99% των Ελλήνων gamers που άρχισαν να ασχολούνται με το gaming πιθανότατα πριν ακόμη γεννηθείς. Αν για κάποιο λόγο ενδόμυχα βασανίζεσαι για το γεγονός του ότι είσαι Έλληνας, και δεν μπορείς να αποδεχτείς την πραγματικότητα, παρά καις το παρελθόν και αφορίζεις ολόκληρες γενιές Ελλήνων χρηστών για την "αδιαφορία¨και την ασχετοσύνη τους, αυτό εμένα μου δείχνει πως στην πράξη, είσαι απλά ένα τρολ που τροφοδοτείται από την προσβολή απέναντι στους home users.

Δίχως σεβασμό σε τίποτα, γενικεύεις και αφορίζεις ανθρωπους και κοινότητες που υπάρχουν από την δεκαετία του '80, σαν να μην τρέχει τίποτα, για να φιντάρεις το υπερφουσκωμένο εγκεφαλικό εγώ που έχτισες με μεροκάματα στο ίντερνετ και στο youtube, μόνο και μόνο για να επιστρέφεις εδώ π.χ και να κάνεις τι; Τι προσφέρει στην ρετρό gaming κοινότητα η συνεχόμενη απαξίωση από πλευράς σου στο home computing, και στην Amiga; 

Κάθε πράμα στον καιρό του, εδώ υποτίθεται πως οι άνθρωποι μοιράζονται αναμνήσεις. Ποιός είσαι εσύ λοιπον, που θα μας υποδείξεις την δική σου πραγματικότητα, ως την σωστή, και θα μας παρουσιάσεις την δική μας, ως λανθασμένη, ψεύτικη και κατώτερη; Αν αυτό δεν είναι masterclass στο trolling, πραγματικά δεν ξέρω τι είναι. 

Και ξαναλέω κρίμα για όλα αυτά, κρίμα για το φόρουμ, αληθινά λυπάμαι.

Θεωρείς ανώτερο το κονσολάδικο gaming; Μπράβο σου.  Θεωρείς ότι τα περιοδικά γράφανε ανοησίες; Μπράβο και πάλι. Θα μπορούσες να διατηρήσεις ένα ελάχιστο τακτ στις εκφράσεις σου, να έχεις την επίγνωση και ένα σεβασμό απέναντι στο κοινό στο οποίο απευθύνεις τα λογίδριά σου, χωρίς να προσπαθείς μάταια και επαναλαμβανόμενα να προσβάλλεις ανθρώπους και τις αναμνήσεις τους. Θα μπορούσες απλά να το συζητήσεις με τους ομοϊδεάτες φίλους σου. αυτό θα έδειχνε μια φυσιολογική συμπεριφορά. Το να πας σε μέρη και να τους κατουράς τον τοίχο, είναι τουλάχιστον αγένεια, που γίνεται ακόμη χειρότερη, όταν μασκαρεύεται με "ενδελεχείς" έρευνες στο υπερπέραν και μακροσέντονα λογίδρια, ενώ μπορείς πολύ απλά να καταλήξεις σε αυτό που θες εξαρχής να γράψεις, για να μας δείξεις ποιός είσαι. Όπως στο τελευταίο σου ποστ.

Έγώ προσωπικά ζητάω συγγνώμη απ' όλους εδώ για το ύφος μου σε ορισμένες περιστάσεις, και εκφράζω τη λύπη μου για την κατάντια του Amiga subforum στο παλαιότερο Ελληνικό retro forum. 

 
1@Other_Reality[/USER] προσπερναω την δακρυβρεχτη παραφιλολογια σου και απανταω.

Απο τα λεγομενα και τους ανα τα χρονια εμπαιγμους σου κατι τετοιο φαινεται, ποσως με ενδιαφερει κιολας, αλλα τελος παντων.

Το οτι εχεις χαμηλο και συμπλεγματικο επιπεδο φαινεται και πολυ καλα μαλιστα. Μια απαντας σοβαρα, μια πουλας ειρωνια και τρελα. Δεν ξερω που τα εμαθες ολα αυτα, προφανως και δεν σε ξερω, ουτε και φυσικα με νοιαζει τι κανεις. Καντα ομως εκει που τα εκτιμουν και οχι σε εμενα. Κατανοητο πιστευω αυτο.

Βασικα δεν με ενδιαφερει ουτε ποτε ξεκινησε ο καθενας, ουτε και το ποιον του. Με ενδιαφερουν τα παιχνιδια και η ελληνικη πραγματικοτητα. μιας και ζω εδω. Το τι γινοταν και συνεβαινε φαινοταν καλα και στα περιοδικα, τμηματικα που εχω αναφερθει εγω και αλλοι πολλες φορες, και απο υποχειρια τους οπως κανεις εσυ. Και στη τελικη να ειμαι ολα αυτα που καταλογιζεις εσυ τι εισαι; Ψυχοπαιδι των εκδοτικων τους η μετοχος;
Και επειδη σε ποναει πολυ καθε φορα που το αναφερω. Τα ξαδελφια μου που μενανε ακριβως πανω απο το σπιτι μου, ειχαν Amiga 500 απο το 1987. Την πηρα σπιτι μου το 1992 και επαιζα. Προσβαση σε αλλους home micros ειχα επισης παλια αλλα δεν μου ανηκε ποτε κανενας, ουτε ηθελα πραγματικα καποιον. Δεν ειχα δηλαδη ιδιαιτερες σχεσεις. Οπως και δεν ειχες εσυ με τις κονσολες.

Α μαλιστα, σου εθιξα τα ινδαλματα δηλαδη.
Περιμενεις συγνωμη καπου εδω;
Χαχα, ξεχασε την. Εσυ τοτε φαντασιονωσουν και εγω δεν ξερω τι με τους αγαπημενους συντακτες που υπερβαθμολογουσαν τα αγαπημενα παιχνιδια της Amiga επειδη ηταν αγαπημενα παιχνιδια της Amiga, εγω το βλεπω καταντια αυτο το πραγμα και κριμα στα παιδια τοτε που αγοραζαν περιοδικα προκειμενου να διαβασουν μια αντικειμενικη και εμπεριστατωμενη αποψη.
Αν δεν καταλαβαινεις το σκοπο του θεματος, που παρεπιτωντος δεν ανηκει ουτε σε εμενα ουτε και σε εσενα, και τα λεγομενα σου, τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω και κοιταξε αλλου για υποστηριξη. Αν τωρα θεωρεις πως μισω την Amiga επειδη δεν συμφωνω με τα ινδαλματα σου, τι να πω, συμβαινει.

Καταλαβαινεις επισης, οτι πουθεναδες απο μια 'αλλη πραγματικοτητα', με σχολια ποιος ειμαι τι κανω, ποσως με ενδιαφερουν επισης. Ποσο μαλλον οταν ριξανε αγκυρα καποτε με ολη αυτη την περιοπτη γνωση που τους ταιζαν οι φυλλαδες που αγοραζαν. Δεν ειχα σχεση τι να κανω, οντως ετσι θεωρουταν τοτε, ευτυχως ομως που δεν την πατησα.
Και που εισαι, ξερεις γιατι κοροιδευουν οι περισσοτεροι για europlatformers και eurosmups τους Amigaδες; Διαβασε τις καταχωρησεις σου και θα καταλαβεις γιατι. Ναι ειναι περιοπτες για οσους γαλουχηθηκατε ετσι, αλλα τι να γινει οι υπολοιποι ας πουμε οτι διαφωνουν μαζι σας.

Εδω ειναι και η μαγικη λεξη. Αναμνησεις / πραγματικοτητα. Δεν ξερω αν δεν το εχεις συνειδητοποιησει ακομα, πολλα πραγματα ειναι διαφορετικα απο οτι πιστευαμε και με τα χρονια αντιλαμβανομαστε επισης περισσοτερα.
Αλλα και λαθος να ειμαι, στη τελικη ειναι δικες μου εμπειριες και βιωματα, και οχι απαραβατη γνωση απο τα ιερα γραπτα απο τις φυλλαδες που διαβαζες και γαλουχηθηκες.
Θα πρεπει να αισθανομαι ασχημα που διαφωνω σε μια πληθωρα ζητηματων με διαφορες παρουσιασεις, επειδη ειμαι απο Ελλαδα και δεν μου αρεσει; Με τους ξενους τι γινεται, τους λυπομαστε επειδη δεν τα ειχαν διαθεσιμα ολα αυτα στη γλωσσα τους;

Θεωρω και ξερω πως οι κονσολες ειχαν καλυτερα παιχνιδια σε συγκεκριμενες κατηγοριες. Ξερω επισης καλα πως τα περιοδικα που με τοσο παθος υπερασπιζεσαι και προασπιζεσαι, και σπρωχνανε το αγαπημενο σου μηχανημα και ειχανε βλακωδεις παρουσιασεις για κονσολοπαιχνιδα.
Οπως σου ειπα, τετοια λογακια σε αγαπημενους φιλους και γνωστους, οπως αυτους που καλεις καθε φορα που θες να απαντησεις κατι, επειδη προφανως χρειαζεσαι και ενισχυσεις για τα παρανοικα πραγματα που γραφεις. Να καλη ωρα σαν αυτον με τον διπλο λογαριασμο.
Ε φανταστικε 1@The Destroyer[/USER];

Και ειρωνευεσαι, και θες να το παιξεις υπερανω. Αξιολυπητος. Δεν εχουμε 2003.

Επειδη το θεμα δεν εχει κανενα λογο να ξεφυγει απο πονεμενους οπως εσενα, που γραφει καθε φορα που θιγουμε το αγαπημενο τρισαγιο μηχανημα και περιοδικα του, πηγαινε κλαψε εκει που και καλα μου την λεγατε ολοι μαζι. Ως εκει ειστε αλλωστε.

 
Δεν έριξε κανείς δάκρυ για σένα, μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου (τι σου είπα τώρα), από το φόρουμ ζήτησα συγγνώμη, και την εννοούσα πραγματικά. 

Getta life,  σε ποιο επίπεδο βρίσκομαι;  Τι συμπλέγματα με διατρέχουν;  Κάνε μας τη χάρη.

Απλώς, μες την μούρλα σου να γκαρίξεις τα δικά σου, με κάνεις υπερασπιστή των πάντων και με στοχοποιείς μες στο κεφάλι σου.

ΦΥΣΙΚΑ, γράφονταν και μπούρδες στο Pixel, και στο User. Μόνο εκεί γράφονταν; Πρέπει οπωσδήποτε να μπουν όλα σε ένα καζάνι; Όταν σου έλεγα ότι αφορίζεις, καταλαβαίνεις τι εννοούσα ή δεν είχε περάσει ακόμη η επίδραση του Lexotanil ; Το ότι όλος ο κόσμος της γενιάς μου και έπειτα, μεγάλωσε με αυτά τα περιοδικά σου λέει κάτι; Το ότι με αυτά μεγαλώσαμε; Πρέπει να είμαι μέτοχος για να θιχτώ από τις ηλιθιότητες που γράφεις δηλαδή; Πόσο πιο λιανιά το θες το φαγάκι, στο μπλέντερ; Εξακολουθείς να μην νοιώθεις τι σου λέω, και δεν περιμένω καμμιά συγγνώμη , αυτό που το συμπέρανες πάλι, το άφησα να εννοηθεί και αυτό;

Την ιστορία με τα ξαδέλφια σου, τώρα, πως με πονάει δηλαδή; Από τη μία μπορείς να φανταστείς ότι ιστορία θες, αλλά ακόμη και αν σε πιστέψω, τι περιμένεις δηλαδή; Να σε συμπαθήσω επειδή πέρασε από τα χέρια σου Amiga; Αυτό σε κάνει γνώστη, home user, δυνατό να εκφέρει άποψη επί του θέματος; Αυτό θες να πω; Είναι πασιφανές ότι είσαι παντελώς άσχετος με τον συγκεκριμένο τομέα, ουρανοκατέβατος. Θα πρέπει τώρα εγώ και καλά να σου την πω, ότι είχα κονσόλες από το 91 και ότι ξέρω; Θα πάμε πάλι στο Γυμνάσιο να δώσουμε και ραντεβού για φάπες; Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια....

Και με βάζεις να ξαναλέω συνεχώς τα ίδια. έχεις δικαίωμα να έχεις άποψη φυσικά, όπως όλοι μας, αλλά εσύ δεν έχεις άποψη, έχεις χολή για όλο το home computing, ειδικά για την Amiga και για ό,τι συνέβαινε στην Ελλάδα τότε. Και σου ξαναλέω, μετά Χριστόν προφήτης γίνεται ο καθένας, το θέμα είναι τότε πως αυτά ζούσαμε, αυτή ήταν η πραγματικότητα. Στο ρετρό ζούμε με τις αναμνήσεις, πίνουμε φρουή παντς, και έρχεσαι εσύ ορμώμενος και μας πετάς μια κουράδα στο μπολ, για να κάνεις τι; Τον Μπογδάνο ακάλεστο σε ρέηβ πάρτυ;

Τις παπάτζες ότι φωνάζω φίλους και έχω διπλά account, πραγματικά δεν ξέρω τι νομίζεις ότι κάνω ή ποιός είμαι, αλλα ήμαρτον ρε φίλε, έχεις την εντύπωση ότι έχω τον δικό σου ελεύθερο χρόνο για να τα κάνω αυτά; Αν την έχεις, άστην καλύτερα!

Δεν περιμένω wake up call από κανέναν για την πραγματικότητα, είμαι στην άλλη, δόξα τω Θεό, youtube έχω και σπίτι αμα θέλω να μάθω τι έγινε μετά το 92. Σοβαρά τώρα, αυτό καταλαβαίνεις ότι σου λέω; Ότι δεν γνωρίζω τι έγινε, οτι δεν γνωρίζω την εξέλιξη, ότι κοιμάμαι αγκαλιά με την Amiga και το Pixel; Και δεν είσαι απαραίτητα λάθος παντού, απλώς είναι έκδηλο το ότι προσπαθείς να τρολάρεις κόσμο με τον τρόπο σου, που κατά τη γνώμη μου, είναι ελεινός. Αν κάποιος θέλει να το παίξει υπεράνω είσαι εσύ, δεν είναι οι επιμέρους απόψεις σου, αλλά το ότι πας σαν βελάκι και καρφώνεις την τρολιά σου, ενώ πρώτα την έχεις γεμίσει σαντιγύ για το ξεκάρφωμα.

Αυτό με το 2003 δεν το κατάλαβα, όσο για την κλάψα μου, ειλικρινά σου μιλάω, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθώ στην ζωή μου. Ήδη σπατάλησα μια μέρα στο keyboard απαντώντας σε σένα, οπότε μάλλον σήμερα θα πήρες μια αρκετά καλή δόση, να 'σε καλά αλλά μου τέλειωσε για σήμερα. 
 
Βασικα σε υποτιμησα εδω, θεωρουσα πως απλα εισαι μη σχετικος (η αλλιως ασχετος), αλλα με αυτα που γραφεις φαινεται να ησουν συντακτης. Ξερεις, σαν αυτους που λατρευεις, που βλεπανε Amiga δισκετα και χτυπαγαν 80+% βαθμολογια στο ονομα της Μεγαλης Κυριας.

Γιατι να γκαριξω; επειδη εχεις καποιο συμπλεγματικο συνδρομο, απαντας τα τελευταια χρονια σε καταχωρησεις μου, και προβαινεις σε ειρωνιες που δεν σε παιρνει κιολας; Γιατι να ασχολουμαι εγω με πουθεναδες δεν καταλαβα, παιχνιδας ειμαι.

Α τελικα εγραφαν και μπουρδες; Φασκεις και αντιφαστεις λιγο. Δεν ειναι προσβλητικη η αναφορα σου σε οσους εχουνε ομορφα βιωματα απο αυτα που διαβαζετε; Δεν ξερω, ισως πρεπει να αναθεωρησεις ιδεολογια σε καθε περιπτωση. Τα ειπαμε ομως, λαμβανεις τις απαντησεις που σου αρμοζουν. Και οι ενισχυσεις σου μαζι.
Για φαγακια και μπλεντερ δεν ξερω τι σκαλωμα εχεις, απευθυνσου σε ειδικο παντως, τον χρειαζεσαι.

Κοιταξε, καταλαβαινεις την αποψη μου για τα περισσοτερα γραφομενα σου. Το γιατι πασχιζεις να πεισεις κοσμο πως δεν ειχα τιποτα απο μηχανηματα και παιχνιδια και τα εμαθα ολα απο το youtube δεν το ξερω, αλλα οπως ειπαμε, τα προβληματα τετοιας φυσης χρηζουν παρακολουθησης, αρα κοιταξε το.
Ειμαι τοσο ασχετος που απανταω με γνωμονα τι γραφανε τα περιοδικα που θεωρω Ευαγγελιο.
Οπα γραψε λαθος, αυτος εισαι εσυ.

Δεν εχω χολη "για ολα τα home videogames" και προφανως εισαι ηλιθιος που το πιστευεις και αυτο. Δεν μου αρεσει ομως η αντιμετωπιση που ειχαν πολλα παιχνιδια που διαχειριστηκαν διαφορα περιοδικα, κυριως στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη. Το γιατι το εχω γραψει αρκετες φορες σε διαφορα αλλα θεματα αλλα και στο παρων. Εσυ τωρα βγαινεις υπερασπιστης αυτων των ασχετων αρθογραφων, σαν να εισαι οπαδος αθλητικης ομαδας η μετοχος της εταιρειας. Τοσο θυμα ησουν και παραμενεις, που οτι διαβαζες τοτε εξακολουθεις να το πιστευεις. Ξαναγραψε τωρα για το οτι ποσοι ταδε πιστευουν το αντιθετο, μπορεις και αλλωστε και τιποτα αλλο;

Μαθηματα απο συμπλεγματικους ανθρωπους που και καλα προφασιζονται διαλογο ενω εχουν μονο ψυχολογικα απωθυμενα, δεν με ενδιαφερουν και δεν ασχολουμαι μαζι τους. Να οπως αυτο που κανεις εσυ με το φιλαρακο σου. Τουλαχιστον δεν εισαι βαθυτατα καραγκιοζης οπως αυτος και δεν εφτιαξες δευτερο λογαριασμο.
Μια σοβαρη απαντηση στο επιπεδο που θετει ο Leon, δεν προκειται να παρεις ως ασοβαρος ανθρωπος που εισαι. Αναλυουμε συγκεκριμενο θεμα με συγκεκριμενες απαντησεις. Απαντας βλακειες, στη καλυτερη παραπληροφοριες, εν μερη απο τις φυλλαδες που διαβαζες, και απο αλλες πηγες που καπου ειδες και δεν ισχυουν. Εισαι αστοιχειωτος αν πιστευεις πως οι αγγλικες εταιρειες ειχαν τον ιδιο προυπολογισμο, δυναμικοτητα και πωλησεις με τις αντιστοιχες ιαπωνικες. Για τις λοιπες μπουρδες που γραφετε για την ελληνικη πραγματικοτητα. ΑΝ και ΕΦΟΣΩΝ πηγαινες ποτε σε εξειδικευμενο καταστημα βιντεοπαιχνιδιων, οπου ηταν παρα πολλα στην Αθηνα, θα εβλεπες και τι γινοταν. Μαντεψε ομως. Μονο ΠΟΛΥ συγκεκριμενα διαφημιζοντουσαν στα pixel/user. Δεν το εμαθες ποτε αυτο γιατι δεν πηγες και ποτε σε καποιο απο αυτα. Τι να γινει, οι περιοδικαρες σου δεν εκαναν αφιερωματα παρα μονο σε οσα διαφημιζαν κιολας. Θυμαμαι ομως το μαργαριταρι που ειχες πεταξει καποτε πως και καλα το Teleclub ηταν κατι σαν ναος για την Amiga  τοτε και γελασα καλα. Φορουσες μηπως τιποτα ετσι ψαγμενα γυαλια που σου εμφανιζαν μονο τα λιγοστα Amigoπαιχνιδα σε σχεση με των κονσολων; Ξερεις, σε φαση They live!. Μονο καποια αντιστοιχη εξηγηση θα μπορουσα να δωσω.

Ξερω ποσο γελοιος εισαι, αφου δεν εχεις καν τα κοτσια να το παραδεχτεις τι εκανες. Γελοιος και γλοιωδης να προσθεσω.

Εχεις τοσα σπουδαια σοβαρα πραγματα και ασχολεισαι στη ζωη σου (οντως εχεις; ), οπως να δυναμιτιζεις απο το πουθενα μια συζητηση μετα απο 1 χρονο απουσιας σου, επειδη εισαι συμπλεγματικα υποδιεστερος και μοιζερος.

Γελοιε.
Γλοιωδη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπον για να καταλαβετε ολοι τι συνεβαινε στην Ελλαδα με το gaming και τα περιοδικα θα σας δωσω ενα πολυ καλο παραδειγμα, που εχει ξανασυζητηθει εδω μεσα.

Θα μιλησω λοιπον αντικειμενικα για Street fighter 2 στην amiga, που ολοι πια το ξερετε. Tι θα εκανε ενα αντικεμενικο ατομο σαν εμενα στο review?
Παμε πισω στο 1992 που κυκλοφορησε για amiga. Εγω ας υποθεσουμε οτι ειμαι συντακτης σε καποιο περιοδικο. Ερχεται καταθειαν στα χερια μου (λογω πειρατειας) το παιχνιδι. Εχω παιξει μονο το arcade και αυτο οσο μπορω σε αιθουσες με κάπνα, με αλλους να περιμενουν, χωρις να ακουγεται καλα ο ηχος κτλ. Το παιζω σε amiga. Οκ δεν ειναι σαν το arcade, εξαλλου τα arcade ειναι θεοποιημενα και κανεις δεν τα φτανει. Ειναι ενα καλό παιχνιδι που ομως υπολοιπεται πολυ του αυθεντικου. Ποσό θα του εβαζα τότε? 90% και θα εγραφα "παρα πολυ καλο". Γιατι αντικειμενικα αυτο θα πιστευα τοτε. Ομως εχοντας amiga και pc, ισως δεν θα ειχα παιξει τις κονσολαδικες εκδοσεις. Το οτι ειχα ηδη βαλει 90% στο review δεν αλλαζει, ετσι θα νομιζα οταν το επαιξα. Αργοτερα χρονικα ισως επαιζα του SNES, και τοτε ναι θα καταλαβαινα οτι η amiga εκδοση δεν ηταν τοσο καλη οσο του SNES, αλλα ξαναλεω το review θα το ειχα ηδη γραψει. Γιατι απλα δεν θα ειχα προσβαση ουτε σε εκδσοσεις οπως του 3DO για να δω την ανωτεροτητα. Δεν θα το εκανα με δόλο.  Η σημαντικη διαφορα ειναι η εξης: εαν εγραφα ΣΗΜΕΡΑ με τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ το review του SF2 στην amiga, θα ειχε διαφορετικη βαθμολογια γιατι εχω τα μεσα να συγκρινω αναλυτικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τοτε δεν θα τα ειχα. Οπως δεν τα ειχε και ο τοτε συντακτης. Η ελληνικη πραγματικοτητα ηταν και ειναι αυτη που λεει ο other_reality. Αυτη που ελεγε οτι "το sf2 στην amiga ειναι τελειο". Πραφανως υπηρχαν λαθη. Τι να κανει και ο συντακτης οταν η νιντεντο εφερε το ΣΝΕΣ πολυ αργα? τι να κανει και ο συντακτης οταν εγραφε review χωρις να εχει παιξει καν το παιχνιδι? Η ελλαδα τοτε ηταν ακομη υποαναπτυκτη σε πολλους τομεις και η υψηλη τεχνολογια ηταν ενας απο αυτους. Προφανως δεν μπορουμε να συγκριθουμε με την Ιαπωνια για παραδειγμα, αλλωστε και η ιδια η νιντεντο μας ειχε στην κατηγορια υποαναπτυκτους, και στην Ελλαδα εισηγαγε ΝΕΣ, ενω στις ανεπτυγμενες χωρες πουλαγε ΣΝΕΣ. Με αυτες τις δυνατοτητες, ετσι εβγαιναν να reviews που τα περισσοτερα ειναι λαθασμενα εαν τα δουμε με τα σημερινα δεδομενα, οπως τα συνεχομενα 100% που εβαζε ο Τσουρινακης σε ΟΛΑ τα adventures. Αυτο ομως δεν αλλαζει αυτα που εγιναν και γραφτηκαν στο παρελθον.

Τελος να ευχαριστω για την επανεργοποιηση του λογαριασμου μου, και να ξαναπω οτι δεν προκειται να κανω αλλο ποστ. thanx.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πασχίζω για να πείσω κόσμο; Δεν έχω τόση μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, εσύ το κάνεις αυτό. Γι' αυτό ξαναμπαίνω στο φόρουμ μετά από 1 χρόνο, για να μην μονολογείς τα μοιρολόγια σου  χωρίς αντίλαλο, γιατί πάνω απ' όλα, τον εαυτό σου πασχίζεις για να πείσεις με τα υπεροπτικά σου σχόλια, που αντί για κριτική αποσκοπούν στο ξέχεσμα. Των πάντων.

Δεν υπάρχει άλλος λόγος που επανεμφανίζομαι, και γι΄αυτό απολογήθηκα στο φόρουμ εμμέσως.

Μόνος σου οραματίζεσαι διάφορα, ότι ήμουν συντάκτης του pixel , ότι μισώ τις κονσόλες, ότι έχω βάλει σκοπό να στη λέω...

Εσύ βάζεις τους δυναμίτες, εγώ απλώς μπορεί να πετάξω καμια σπίθα. 

Τώρα για τα στολίδια σου, τι να πω, ευχαριστώ!

Εχεις τοσα σπουδαια σοβαρα πραγματα και ασχολεισαι στη ζωη σου (οντως εχεις; )
Όντως, έχω!

Βρε κουτό
 
Κοιταξε οπως σου ειπα παραπανω:

Και ειρωνευεσαι, και θες να το παιξεις υπερανω. Αξιολυπητος. Δεν εχουμε 2003.
Γελοιος, γλοιωδης, και ξεφτυλισμενος να προσθεσω. Φαντασου τωρα ποσο επιπονα μαρτυρικο ειναι για εσενα να γραφεται η αληθεια και πραγματα που δεν σου αρεσουν. Και πας να το περασεις με βερμπαλισμο μπας και σου περασει.

Κατσε τωρα δειχνε τα circlejerking που εγραψες στους φιλους σου.
Βασικα λαθος, δεν νομιζω πως εχεις φιλους.
Ουτε ζωη.
 
Μαθηματα απο συμπλεγματικους ανθρωπους που και καλα προφασιζονται διαλογο ενω εχουν μονο ψυχολογικα απωθυμενα, δεν με ενδιαφερουν και δεν ασχολουμαι μαζι τους. Να οπως αυτο που κανεις εσυ με το φιλαρακο σου. Τουλαχιστον δεν εισαι βαθυτατα καραγκιοζης οπως αυτος και δεν εφτιαξες δευτερο λογαριασμο.


Δεν νομιζω να εννοεις εμενα με αυτο, γιατι πραγματικα θα φτιαξω ενα ακομα λογαριασμο με ονομα "getta robbo φακερ" για να μπαινω να βριζω οπως εσυ που γραφεις κατα λεξη "βαθυτατα καραγκιοζης", ασχετα σε ποιον το λες.  Δεν με ενδιαφερει εαν το λες στον other_reality, ή στον φιλο του ή σε καποιον αλλο που ειναι τριτος και τεταρτος λογαριασμος διαφορετικου ατομου, σημασια εχει οτι γραφεις "βαθυτατα καραγκιοζης, γλειωδης, γελοιος, ξεφτυλισμενος" κτλ. Που δεν ειναι βρισιες φυσικα και για αυτο δεν σε μπαναρουν, οπως βρισια δεν θα ειναι εαν πω κατι για τη μανα σου, αλλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα οτι εισαι και αλλου γραμμενος και θα καταληξουμε να βριζομαστε σε ολα τα φορουμ. Οποτε αστο καλυτερα, δεν απανταω καθολου. Δηλαδη τι θα γινει θα απανταμε με βρισιμο, δεν θα βγει τιποτα, συμφωνεις μαλλον σε αυτο, οποτε τελος συζητησης για εμενα. 
Οσα ποστ κανω εδω μεσα προσπαθω να μην αναφερομαι σε εσενα, αλλα εσυ συνεχιζεις μονος σου, οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει η κατασταση. account closed forever λοιπον και βγαλσιμο του grm απο τις σελιδες του browser. 
Καλη συνεχεια σε οσους εμειναν.
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν νομιζω να εννοεις εμενα με αυτο, γιατι πραγματικα θα φτιαξω ενα ακομα λογαριασμο με ονομα "getta robbo φακερ" για να μπαινω να βριζω οπως εσυ που γραφεις κατα λεξη "βαθυτατα καραγκιοζης", ασχετα σε ποιον το λες.  Δεν με ενδιαφερει εαν το λες στον other_reality, ή στον φιλο του ή σε καποιον αλλο που ειναι τριτος και τεταρτος λογαριασμος διαφορετικου ατομου, σημασια εχει οτι γραφεις "βαθυτατα καραγκιοζης, γλειωδης, γελοιος, ξεφτυλισμενος" κτλ. Που δεν ειναι βρισιες φυσικα και για αυτο δεν σε μπαναρουν, οπως βρισια δεν θα ειναι εαν πω κατι για τη μανα σου, αλλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα οτι εισαι και αλλου γραμμενος και θα καταληξουμε να βριζομαστε σε ολα τα φορουμ. Οποτε αστο καλυτερα, δεν απανταω καθολου. Δηλαδη τι θα γινει θα απανταμε με βρισιμο, δεν θα βγει τιποτα, συμφωνεις μαλλον σε αυτο, οποτε τελος συζητησης για εμενα. 
Οσα ποστ κανω εδω μεσα προσπαθω να μην αναφερομαι σε εσενα, αλλα εσυ συνεχιζεις μονος σου, οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει η κατασταση. account closed forever λοιπον και βγαλσιμο του grm απο τις σελιδες του browser. 
Καλη συνεχεια σε οσους εμειναν.
 
Mike εισαι τοσο τεραστιο σουργελο που για καποιο λογο πιστευεις πως δεν φαινεται πως εισαι εσυ ο The Destroyer, η οτι δεν εβλεπα παλαιοτερα τις βρισιες που εγραφες και μετα διορθωνες. Δεν ηξερα πως υπαρχουν τοσο τεραστιοι ηλιθιοι αλλα με διεψευσες. Πρεπει να εισαι περηφανος για αυτο.

Τωρα αν νομιζεις πως μαζι με τον 'λεξακη δεν καταλαβα ποιοι ειστε με τις μπουρδες που γραφατε, δεν ξερω ποσο καθυστερημενος εισαι, νομιζα πως ειχες απλα ασπεργκερς η κατι τετοιο. Δεν προσβαλω για την παθηση κανεναν, καταλαβαινω πως ειναι σοβαρη και χρηζει προσοχης και φαρμακευτικης αγωγης, που απο οτι φαινεται δεν λαμβανεις.

Απο εκει και περα, ναι μπορεις να εχεις 2-3-4-5 λογαριασμους οπως κανεις τιποτενιε εμπορακε στο ινσομνια, μηπως και ψαρεψεις κανα πελατη απο την αποθηκη που εχεις γεμισει και περιμενεις να γινεις ζαμπλουτος απο τις Amiga που εχεις στοκαρει. Ενταξει ολοι καπως ξεκινανε επιχειρηματικα, ο καθενας ζει το ονειρο του.

Δεν πιανω μαναδες, ποσο μαλλον οταν καποιοι εικαζεται πως εχουν ξεγραψει πατεραδες και τετοια.. αλλα προσωπικα οπως ειπα δεν πιανω, ασχετως ποσο γελοιος καλη  ωρα μπορει να ειναι κανεις.

Κοιταξε, εσυ κατσε διποδο μιαμασμα να κανεις refresh πανω απο το ινσομνια μηπως βρεις τιποτα καλο για μεταπωληση, αν δεν πουληθει κιολας δεν πειραζει, μπορεις να το βαλεις στο πατο σου. Τοσα εχεις αλλωστε που μπορεις να βαλεις.

Εν ολιγης, μπορεις να παρεις πουλο και απο παντου, οπως πηρες και απο την εκθεση. Ξερεις καλα εσυ.

Επισης μην κλαιγεσαι στα μαγαζια μηπως σου δωσουνε κατι στην φθηνια, ξερουν ποιος εισαι.

Καλη συνεχεια λοιπον και οπως ειπαμε βαλε στο πατο ολη την αποθηκη-σπιτι σου.

Καλο βραδυ και καλο φθινοπωρο!
 
ΕΛΕΟΣ!! 

Το κλειδωνω προσωρινα για να εχω χρονο να διαβασω τι εχει ειπωθει το απογευμα (ελπιζω να μην χασω μαλλια).

Εχουμε ξεσυνηθισει τις μανουρες. Δεν υπαρχει ενταση εδω μεσα εδω και χρονια. Τι σας επιασε?

Θα κανω ενα ποστ (συμπερασματικο) το βραδακι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα