:wait2: ...δεν το θυμαμαι καθολου.katerinak είπε:stayros ειναι πολυ διαφορετικος ο ευχουλης σου,μονο στα μαλλια μοιαζει με τους γνωστους ευχουληδεςθυμασαι αν τον βρηκες σε σακουλακια παρομοια με αυτα της ψιλικοκο;
Σταυρο το κουκλακι αυτο απο οτι διαπιστωνω ειναι ο γιατρος απο τα δημητριακα weetos απλα του εχουν βαλει τα χαρακτηριστικα μαλλια των ευχουλιδων!! Οποτε θα το ειχες κερδισει μαλλον στα δημητριακα!!stayros είπε:Βρηκα και τον δικο μου!![]()
Argy...εισαι ολοσωστος!argy είπε:Σταυρο το κουκλακι αυτο απο οτι διαπιστωνω ειναι ο γιατρος απο τα δημητριακα weetos απλα του εχουν βαλει τα χαρακτηριστικα μαλλια των ευχουλιδων!! Οποτε θα το ειχες κερδισει μαλλον στα δημητριακα!!![]()
Για τα Jumbo δεν γνωριζω αν πωλουν.saloufaki είπε:ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΕΥΧΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ??ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ JUMBO??![]()
Eυχούληδες δεν κυκλοφορούν...Μόδα ήταν και πέρασε...saloufaki είπε:Μακαρι να ειχα και εγω εναν ευχουλη!Μηπως ξερετε αν πουλανε σε βιβλιοπωλεια?ή σε jumbo?Ευχαριστω.
Θέλω και εγώ έναν ευχούληηηηηηηηηη!!!Είναι τοοοοοοοοόσο όμορφα!!!!!!!:sad:
Στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό είναι διαχρονικό παιχνίδι, δημιουργήθηκε το 1959 και δεν σταμάτησε ποτέ η παραγωγή τους. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στα 80s στην Αμερική και στα 90s στην Ελλάδα, αλλά έξω δεν εξαφανίστηκαν ποτέ. Πέρσι πήρα από το Hamleys του Λονδίνου, ένα ντυμένο Thor από τους Avengers.BETTY BOOP είπε:Eυχούληδες δεν κυκλοφορούν...Μόδα ήταν και πέρασε...