"'Εφυγε ο Robin Williams"

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας arpacolla
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
RIP

Εκπληκτικος...μοναδικος.....

Παρολα αυτα μου φαινεται περιεργο και οξυμωρο το εξης: η χρονια χρηση ναρκωτικων και η δημιουργια στην τεχνη. Στην συγκεκριμενη περιπτωση του κινηματογραφου.

Anyway....movin' on...

RIP

Απο τους αγαπημενους ηθοποιους της παιδικης μου ηλικιας!

Κριμα ηταν αρκετα νεος... :(

είμαι τεράστιος φαν του , όχι τόσο με την ιδιότητα του ηθοποιού (δεν με χάλαγε αφού ήταν από τους καλύτερους) αλλά ως προσωπικότητας και κυρίως κωμικής ιδιοφυΐας .

ευτυχώς που υπάρχει το youtube και είχε όλη η ανθρωπότητα την δυνατότητα να θαυμάσει το ταλέντο του στον αυτοσχεδιασμό και στην απίστευτη ταχύτητα σκέψης σε συνεντεύξεις και αφιερώματα .Δεν θέλω να είμαι ιερόσυλος αλλά και σαν stand up comedian ton βάζω μαζί με τους κάρλιν πράιορ χικς .RIP θα μου λείψει πολύ :(

Σπάνια γράφω σε RIP thread. Η σημερινή είδηση με στεναχώρησε αρκετά!

RIP

O Captain! My Captain!

Πολυ κριμα...Ηταν απο τους ηθοποιους που μου αρεσαν πολυ.

Πιο ασχημος ηταν ο τροπος οπου εφυγε.Μακαρι εκει που θα παει να βρει την ευτυχια και τη γαληνη.

Καλο ταξιδι Ρομπιν...:sad::sad:

Πολύ αγαπημένος ηθοποιός, με πολύ καλούς ρόλους, ιδιαίτερα στην ταινία ''Ο κύκλος των χαμένων ποιητών''...

Παρακάτω...

...ένα υπέροχο σκίτσο του Robin, φτιαγμένο με το touchpad του WiiU και το Art Academy του Miiverse:

zlCfzSZlbR815dUri3.jpg

Πολλά τα σχόλια για το σκίτσο, στο Miiverse, για τον αγαπημένο ηθοποιό και Nintendo Fan, Robin Williams...

Πολύ ωραίο! Σπάνια βλέπεις τέτοια καλλιτεχνήματα στο Miiverse. Ο άνθρωπος είχε ταλέντο. Παρόλα αυτά, παρέμενε μόνος, όπως φάνηκε! RIP!

η πλάκα είναι πως οι ταινίες με την καλύτερη ερμηνεία του κατέληξαν να είναι παραγκωνισμενες, ακόμα και όσο ζούσε.

Έτσι νόμιζα πως ήταν περισσότερο γνωστός για χαζοκωμωδίες ή χιλιοπαιγμένα έργα όπως Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών.

Είδα πρόσφατα τις Ξυπνήματα, Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χαρντιγκ και Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς και ιδίως στην τελευταία έδωσε τα ρέστα του. Άξιζε το Όσκαρ, αλλά απέναντί του είχε τον Χόπκινς και την Η Σιωπή των Αμνών, που ήταν κατά τη γνώμη μου λιγότερο ρηξικέλευθη.

Η πλάκα είναι πως 11 χρόνια μετά βλέπω αυτό το κηδειοθρέντ φάτσα-κάρτα:) Ρε παιδιά σόρι δηλαδή, γιατί δεν ανοίγουμε(ανοίγετε) ενα θρεντ για τον ανθρωπο αυτό για να γράψετε εκεί μεσα αναμνήσεις και σχόλια;; Αυτό εδώ το θρεντ θα χαθεί καποια στιγμή.

Πίσω
Μπλουζα