Captain Kal
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 212
Τουλάχιστον θα ηρεμήσεις λιγάκι.Φέτος πάντως δεν θα πάω, οπότε γλιτώσατε το showing-off...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τουλάχιστον θα ηρεμήσεις λιγάκι.Φέτος πάντως δεν θα πάω, οπότε γλιτώσατε το showing-off...
Θα ερθω να τα πιουμε μαζι!metalcandyman είπε:Συμφωνω σαυτο γιατι αν εισαι οπαδος της micro$oft η της $ony οχι φραπε με 13 κουταλιες καφε χρειαζεσαι αλλα με 23.Της NINTENDO ειναι 7 ωρα ελλαδος θα παρω καμια δεκαρια σουβλακια,μια,δυο μεριδες πατατες και δυο μαλαματινες και θα αραξω να απολαυσω την κονοσολαρα και της παιχνιδαρες της που σε 5 μηνακια θα την εχω στα χερια μου.
Τοτε αμα ειναι να παρω 20 σουβλακια,4 μεριδες πατατες και 5,6 ρετσινες για να μας φτασουνDarkSynbios είπε:Θα ερθω να τα πιουμε μαζι!![]()
Aν ειναι αληθεια αυτο,εστω και σαν rumor με εφτιαξε.Aκουγεται πολυ εντονα οτι η Blizzard ετοιμαζη εκδοσεις των Diablo III και Starcraft 2 για το wii U.
"focuses on the concept behind WiiU."
Kαταρχην δεν θα τους βαζετε ολους στο ιδιο καζανι.Δεν θα συγκρινεται τους ανυπαρκτους με την NINTENDO και ειδικα οταν δεν εγειναι ακομα η παρουσιαση της.Για την micro$oft και της αποτυχιες της τα εγραψα και ωσο για την sony ενα last of us ενα God of war ενα Beyond: Two Souls και μια καρααντιγραφαρα του super smash bros της NINTENDO το All Stars: Battle Royal.Και μηδαμινα/ανυπαρκτα παιχνιδια για το vita τρομερη υποστηριξη τι να σε πω απο την στιγμη που μονο και μονο με το αποκλειστικο Catlevania Lords of Shadow- Mirror of Fate για το 3DS φτανει και περισευει για να εκμηδενησει το ανυπαρκτο psvita.Εδω σε εκδηλωση στην βραζιλια ανακοινωσαν οτι το pro το καινουριο δεν θα κυκλοφορησει για το psvita και οταν ρωτησαν γιατι οι υπευθηνοι της παρουσιασης απαντησαν ως εξης.Ρωτησαν τον κοσμο που βρισκοταν εκει ποιος εχει vita να σηκωσει το χερι εννοωντας αφου κανεις δεν ασχολειται σιγα να μην ασχοληθουμε εμεις.Ρε το καημενο το vita χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαWally είπε:Ηταν αντικειμενικα ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΗ. Το ιδιο θα ειναι ολες φετος. Ειπαμε...εφυγαν τα κεφαλια, ηρθαν οι χαρτογιακαδες με τα media centers και τα streaming services.
Παντως ειχε Halo, ειχε Forza, ειχε Gears, ειχε Fable.
Οφειλουμε να διαπιστωσουμε/πιστωσουμε ενα τεραστιο θετικο σημειο μεσα σε ολη αυτη την "ησυχη" παρουσιαση...
Φαινεται οτι οι εταιριες απαγκιστρωνονται απο τον μεγαλο παιχτη της γενιας (το 360) και πεφτουν με τα μουτρα στην αναπτυξη τιτλων για τη νεα κονσολα. Αν βλεπαμε 20 νεα exclusives, θα ξεραμε οτι το νεο μηχανημα θα πηγαινε για 2014 και βαλε...πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι θα δουμε NextGen μεσα στο 2013.
Αρκετα πια με την 7η![]()
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν θα έπαιρνα κι όρκο. Μάλλον το ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα θα έβγαζα από την παρουσίαση της MS. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι κάθε νέα κονσόλα παρουσιάζεται σε τουλάχιστον δυο E3, πριν κυκλοφορήσει, άρα το θεωρώ πρακτικά αδύνατο να βγει μεσα στο 2013. Και συν τοις άλλοις, όλες αυτές οι νέες non-gaming λειτουργίες που παρουσιάστηκαν δίνουν την εντύπωση ότι η MS θέλει να κρατήσει το Χ360 ζωντανό, έστω και αν τα παιχνίδια δεν είναι πια ο πρωταρχικός σκοπός του...Wally είπε:Οφειλουμε να διαπιστωσουμε/πιστωσουμε ενα τεραστιο θετικο σημειο μεσα σε ολη αυτη την "ησυχη" παρουσιαση...
Φαινεται οτι οι εταιριες απαγκιστρωνονται απο τον μεγαλο παιχτη της γενιας (το 360) και πεφτουν με τα μουτρα στην αναπτυξη τιτλων για τη νεα κονσολα. Αν βλεπαμε 20 νεα exclusives, θα ξεραμε οτι το νεο μηχανημα θα πηγαινε για 2014 και βαλε...πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι θα δουμε NextGen μεσα στο 2013.
Αρκετα πια με την 7η![]()