Με το αμα και το θαμα, που λενε Λυπαμαι Turrican, o Antony ποτε δεν μου εκανε κλικ, αλλα απλα αναγνωριζω την αξια του...ε, τι κανουμε υπαρχουν πολλα καλα παιδια, αλλα εμεις εναν ερωτευομαστεTurrican είπε:Θαύμα !!!! Θαύμα!!! Το ήξερα !!!!
Ομολογω οτι οταν συναντηθηκα με την Death2Eliza για πρωτη φορα και μιλησαμε για Candy Candy μετα απο 20 χρονια, παραδεχτηκα οτι αν ειχα να διαλεξω σαν ενηλικας μεταξυ των αγοριων της Καντυ, θα διαλεγα τον Αλμπερτ :wub: Αλλα:Juanita είπε:Άστα Dom... Αλμπερτικιά θα γίνεις για λίγο αλλά δε θές να το παραδεχτείς !!!
akaliakoukou είπε:Καλημέρα σας!!!
Έχω δύο απορίες.
Τι είναι τα φίλτρα???
Και τα αστεράκια στα μάτια, εγώ γιατί δεν τα έχω προσέξει???
Πες τα misspepper μου!!!misspepper77 είπε:Κυριά Χουανίτα,αν η καλή μας συγγραφεύς δεν αποφάσιζε να.. . ( :rant: :rant: :rant: :rant: :animangry: :animangry...ο Άλμπερτ θα γινόταν κουμπάρος και θα έκανε και ένα δωράκι στα παιδιά (σαν θείος γαρ!) ένα ταξίδι του μέλλητος , στα κανάρια νησιά!!!!
angelicaz είπε:ΑΑAAA…juanita… ο albert ηρθε τελευταίος και καταϊδρωμένος.:sure: Άσε που θα αρχίσω να υποψιάζομαι ότι τελικά αυτός ήταν ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι που έστησε την παγίδα στο δρόμο του antony και κρυβόταν στο ταβάνια του θεάτρου τροχίζοντας τον προβολέα πάνω από τον τερρυ!!! :animangry: